Türkiye’nin En İyi Bayisi OpelEgem’e Ödül Yağmuru

Opel 2022 yılı Performans Ödülleri’ne Opel Egem damga vurdu.  Yılın Türkiye Bayisi seçilen Egem, Ticari Araç Satış Hedefi Gerçekleştirme Türkiye Şampiyonu, PSA Finans Kredi Türkiye Şampiyonu ve Perakende Hedef Gerçekleştirme Türkiye ikinciliğini göğüsleyen Opel Egem, her yıl olduğu gibi bu yılda performansını üst düzeyde tutmayı hedefliyor.

Opel Türkiye tarafından verilen; Yılın Bayisi, Ticari Araç Satış Hedefi Gerçekleştirme, PSA Finans Kredi ve Perakende Hedef Gerçekleştirme kategorilerinde 2022 yılı ödüllerinin sahibi Ekmas Groupbünyesindeki Egem Otomotiv oldu. 2019 yılından bu yana İzmir’de en çok Opel marka otomobil satışı gerçekleştirip Birinciliği elinden bırakmayan Opel Egem; 2022 ödüllerinde ise Türkiye genelinde birden fazla kategoride Birincilik kürsüsünde yerini aldı.

Opel EGEM Başarılarını Ödüllerle Taçlandırmaya Devam Ediyor Yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip Opel Egem, bu yıl da iddiasını ve istikrarlı başarısını korudu. Opel markasının 2022 Performans Ölçümlerinde yılın en iyi bayisi seçildi.  Egem, Opel standartlarına son derece uyumlu ve alanında uzman çalışanları ile başarısını giderek artırmaya devam ediyor. Egem Otomotiv Genel Müdürü Zerrin Kalay, insan kaynakları stratejisi ve yönetiminin işin odak noktasıolduğunu belirtti. Zerrin Kalay, “Otomotiv ekibi olarak başarımızın temelinde; takım çalışması, doğru sinerjiyi yakalamak ve hedeflenen amaca ulaşabilmek için maksimum çabayı göstermek yatıyor. Müşteri talebini her zaman en üst seviyede yöneterek aldığımız başarılı müşteri memnuniyeti skorlarımız ve daha iyi sonuçlar elde etmek için attığımız vizyoner adımların neticesinde; birçok bayi arasından 2019, 2020, 2021 yılının ardından 2022 yılında da birçok ödüle layık görüldük. Gururluyuz, çünkü 33 yıldır Opel markamızın bayrağını başarı ile dalgalandırıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve işimize her geçen gün yatırım yapmaya devam ediyoruz.Öncelikle siz Egem’i tercih eden müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyor,bu başarılı sonuçları elde etmemize katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.“ dedi. 

Yorum Yaz