Vexcel web tabanlı uygulamasını piyasaya sundu

Vexcel'in web tabanlı uygulaması Viewer'da bulunan hava verilerinden ek bilgiler mi çıkarmak istiyorsunuz? Verileri (.CSV ve şekil dosyaları) Görüntüleyici'ye aktarabileceğiniz, hızlı bir şekilde eşleyebileceğiniz ve ardından ihtiyacınız olan bilgileri kolaylıkla arayabileceğiniz Veri Arama adlı yeni bir özelliği kullanıma sundu.

 

Vexcel Imaging, en son ve en gelişmiş teknolojiye dayalı dijital hava kameraları sunan yirmi yılı aşkın fotogrametri uzmanlığından yararlanır.

Sensör ailemiz, olağanüstü kalitede nokta bulutları, DSM'ler ve ortofotolar sunan tam entegre fotogrametrik son işleme yazılımı UltraMap ile tamamlanmaktadır.

Nadirden eğik ve geniş alanlı veri toplamaya kadar, UltraCam hava kamerası portföyü, havadaki fotogrametrideki tüm uygulamaları kapsar. UltraMap tarafından işlenen Nadir görüntüleri Aerodinamik UltraMap fotogrametri yazılımı, bir UltraCam'den yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş kaliteli veri ürünleri üretimi için uçtan uca bir işleme iş akışı sunar.

Vexcel Görüntüleme Küresel Desteği Sistem kurulumu ve operatör eğitiminden süreç yürütmeye kadar, Vexcel Imaging Global Destek Ekibi başarınıza yardımcı olmak için yanınızda!

Fotogrametri Liderliğinin Tarihi Yaklaşık 30 yıldır fotogrametrik ve uzaktan algılama uzmanlığında endüstri lideri olan Vexcel, havadan görüntü işini şekillendiren ürünler yaratmaya ve geliştirmeye devam ediyor. Bu, çok rağbet gören UltraCam kamera sistemleri serisini kapsar. Vexcel Veri Programı şu anda kendi kameralarını kullanarak ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Porto Riko'daki görüntüleri yakalıyor.

Uçtan Uca Teknoloji Yenilik ve çok yönlülük, Vexcel'inki gibi eksiksiz bir uçtan uca teknoloji çözümünüz olduğunda doğal olarak gelir. Müşteriler, pazar lideri kamera sistemlerinden görüntü yakalamaya, bulut tabanlı araçlardan API'lere kadar, kurumsal düzeyde tutarlı ve doğru verilerle gerçek konum zekasına erişir.

Gelişmiş Hava Operasyonları Vexcel Group, uçak ve hava operasyonlarından oluşan filosunun sahibi ve yöneticisidir. Bu, özellikle doğal afet olaylarının ardından, uçağı en çok ihtiyaç duyulan yere yerleştirme esnekliği sağlar. Düzenli olarak planlanmış havadan veri toplamadan müşterilerin talep üzerine ihtiyaçlarını karşılamaya kadar, Vexcel üstün destek ve müşteri hizmetleri ile en üst düzey görüntü teklifini sunar.

Dönüşümsel Veriler CBS planlama ve haritalama platformlarında 3B verilerin yükselişi, çevremizdeki dünya hakkında daha güçlü bir bağlama ve daha derin bir anlayışa sahip olma ihtiyacının arttığını gösteriyor. Dijital Yüzey Modeli (DSM), Dijital Arazi Modeli (DTM) ve Dijital Yükseklik Modeli (DEM) ürünleri, çevrenin hem doğal/inşa edilmiş özelliklerini (DSM) yakalamaktan hem de sadece doğal/çıplak toprak özelliklerine kadar dünya yüzeyinin hikayesini anlatır. (DTM/DEM).

Kamu Hizmetlerinden Ulaştırmaya, Telekomünikasyondan Devlete kadar olan sektörler, DSM verilerinden elde edilen değeri kabul etmiştir. Ve DSM ürünlerinin kalitesi, her pikseldeki yüksekliğin doğruluğu ile ölçüldüğünden, Vexcel'in havadan verileri, son derece hassas DSM türetilmiş bilgileri destekler.

DSM Verilerine Hızlı Erişim DSM verilerine artık Vexcel'in API'si aracılığıyla daha kolay erişilebilir, bu da devasa megabaytlarca istenmeyen içerik yerine daha küçük veri parçalarına hızla erişmenize olanak tanır. Son kullanıcılar belirli ilgi alanlarını seçebilir ve verileri WMTS aracılığıyla GeoTiff formatında alabilir. Sonuç? Üçüncü taraf platformunuza entegre edilmeye hazır bir dosya boyutunda daha fazla tüketilebilir DSM içeriği. Gelişmiş Analiz için Daha Fazla Doğruluk Vexcel'in gelişmiş kamera sistemleri, güzel bir fotoğraftan daha fazlasını yakalar; daha doğru hesaplamalar için havadan görüntü ve DSM/DTM verileri arasında bir pikselden piksele eşleşme ile sonuçlanan yükseklik verilerini aynı anda toplarlar. Eğim veya yüzey analizleri gerçekleştirmek için filtreler uygulayın, zemini veya yükseltilmiş özellikleri hızla tanımlayın ve ayırt edin ve güneş panellerini haritalamak veya belirli yükseklik parametreleri arasındaki nesneleri tanımlamak gibi istenen nesne sınıflandırmalarıyla çıktılar oluşturun.

 

Yorum Yaz