BAŞKAN AYDIN KONTEYNER VE GÜNLÜK GIDA İHTİYACINA DİKKAT ÇEKTİ

BAŞKAN AYDIN KONTEYNER VE GÜNLÜK GIDA İHTİYACINA DİKKAT ÇEKTİ
BAŞKAN AYDIN KONTEYNER VE GÜNLÜK GIDA İHTİYACINA DİKKAT ÇEKTİ

“Seferihisar Tek Yürek” çağrısı ile Seferihisar’da yardım toplanmasına öncülük eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, ziyaret ettiği afet bölgesiyle iletişim halinde olduğunu ifade ederek, Seferihisar’daki yardımseverlere acil ihtiyaçlar konusunda çağrıda bulundu. 

haber arası detay


“Seferihisar tek yürek” çağrısıyla toplanan yardımları depremden en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Adıyaman Gölbaşı bölgesine ulaştırılmasında öncülük eden ve bölgede yardım çalışmalarına katılan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, deprem bölgesindeki konteyner ve günlük ihtiyaç listesine dikkat çekti.


Gölbaşı Afet Koordinasyon Merkezi ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Aydın yardımseverlere yardımda bulunurken deprem bölgesinin ihtiyaçlarının dikkate almaları noktasında çağrıda bulundu. 
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde görevlendirilen Menderes Kaymakamı Cevat Çelik yaptığı görüşmede konteyner ve günlük ihtiyacının öne çıktığına dikkat çeken Başkan Aydın: “Her gün tırlarca yardım deprem bölgesine ulaşıyor. Yardımların içeriğine bağlı olarak günlük ihtiyaçlar değişiyor. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde görevlendirilen Menderes Kaymakamı Sayın Cevat Çelik ile yaptığımız bugünkü görüşmede konteyner ve halkımızın ‘ramazan kolisi’ diye bildiği gıda paketlerine ihtiyacın öncelik olduğunu dile getirdi. Deprem bölgesine nitelikli yardım her geçen gün daha önemli hale geliyor. Yardımseverlerden talebimiz, yardımlarda bulunurken o bölgenin ihtiyaçlarını dikkate almaları” dedi. 


Konteyner ve günlük gıda ihtiyaçları dışında deprem bölgesinin talep ettiği öncelikli yardım ihtiyaç listesini sosyal medyasından paylaşan Başkan Aydın listesinde şu bilgilere yer verdi: “Konteyner, gıda kolisi, bebek ek gıdaları, kahvaltılık gıdalar, konserveler, kadın-erkek-çocuk iç çamaşırı, bebek-hasta bezi, hijyen paketleri, kişisel bakım kitleri, elektrikli ve tüplü ısıtıcılar, mutfak tüpü, piknik tüpü, tek kullanımlık tabak, bardak, çatal, kaşık. ” dedi.


“Seferihisar tek yürek” çağrısıyla toplanan yardımların Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine ulaştırdıkları ve Gölbaşı’ndaki yardım çalışmalarına katıldıkları için Gölbaşı Afet Koordinasyon Merkezi ile yakın mesai yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Aydın: “Gölbaşı ile her gün görüşüyoruz. Oradan aldığımız bilgiler ışığında Seferihisar’da partililerimiz başta olmak üzere tüm yardımseverlerimizi yönlendirmeye çalışıyoruz. Gölbaşı dışındaki bölgelerle görüşmelerimiz oluyor, Genel Merkezin, AFAD’ın ve Kızılay’ın duyurularını yakından takip ediyoruz. Deprem bölgelerindeki günlük ihtiyaçları hemen hemen aynı. Bugün için konteyner ve günlük gıda ihtiyacı genel olarak deprem bölgesinin ihtiyacı” dedi 


SEFERBER OLDUK
Seferihisar’da yürütülen koordineli çalışmalara dikkat çeken ve gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Aydın, “Türkiye’de olduğu gibi Seferihisar’da da büyük bir dayanışma sergilendi. Depreme uyandığımız ilk günden itibaren Seferihisar’daki vatandaşlarımız adeta seferber oldular. Halkımız belirlenen yardım toplama noktalarına akın ederek zorlu sürece katkı sağladılar. Toplanan yardımların tek tek tasniflenerek bölgeye ulaştırılmasında hemşehrilerimizin emeği gerçekten çok büyük. Seferihisarlı vatandaşlarımıza duyarlılığı ve göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci dayanışmamızı büyüterek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Yaz