Feyyaz Sungur yeniden başkan seçildi

Feyyaz Sungur yeniden başkan seçildi
Feyyaz Sungur yeniden başkan seçildi

Desteklerin ve kredilerin kullanımını yaygınlaştırarak iş dünyasının, esnafların ve toplumun ekonomik durumunun yükseltilmesi amacıyla 2016 yılında kurulan İzmir İş Dünyası Derneği’nde (İZİD) genel kurul gerçekleştirildi. Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını, halkla ilişkiler sektörünün duayen ismi İlhan Bilgehan üstlendi. 

haber arası detay

 

Derneğin kurucu başkanı Feyyaz Sungur’un yeniden aday olduğu genel kurulda, Sungur oy birliği ile yeniden başkan seçildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Yüksel Çakmur başta olmak üzere çeşitli dernek başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, çeşitli kooperatiflerin temsilcileri, dernek yöneticilerinin ve dernek üyelerinin katıldığı genel kurul, yaklaşık bir saat sürdü. Feyyaz Sungur, Uğur Alfatlı, Meral Dalgıç, Süleyman Apaydın, Perçem Güneray, Nazmiye Fişenkci, Kayhan Temur, Şener Güneri, Selahattin Kubur, Mehmet Çakıcıoğlu, Zeynep Özdemir, Görkem Akıncı, Umut Kaça ve M. Fethi Kayıhan’dan oluşan yeni yönetim, oy birliği ile kabul edildi. 

Genel kurul toplantısının sonunda değerlendirmede bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yüksel Çakmur, “İzmir İş Dünyası Derneği’nin yıllardan beri yöneticilerinide, üyelerini de tanıyorum. Çok olumlu hizmetler gördüklerine inanıyorum. Önemli olan sosyal hizmeti eylemde gerçekleştirmek, İZİD bunu başarıyor, buna inanıyorum. Türkiye’de genelde çok konuluşulur ama az iş yapılır. Ben İZİD’de çok iş yapıldığına, sosyal hizmetlerin gerçekçi bir biçimde halka ulaştığına inanıyorum. Dernek çatısı altında bir araya gelen değerli dostlarımı tek tek kutluyorum” dedi.

Genel kurul sonrası yönetim şöyle şekillendi;

Denetim Kurulu

Bülent Zenginyürek, İbrahim Halilince, Filiz Coşkuner, Cem Acar, Cihat Taysi, Selahattin Baykara

Yönetim Kurulu

Feyyaz Sungur, Uğur Alfatlı, Meral Dalgıç, Süleyman Apaydın, Perçem Güneray, Nazmiye Fişenkci, Kayhan Temur, Şener Güneri, Selahattin Kubur, Mehmet Çakıcıoğlu, Zeynep Özdemir, Görkem Akıncı, Umut Kaça ve M. Fethi Kayıhan


Yorum Yaz