Aliağa’da Üçüncü Dönem Coşkusu: Başkan Acar Mazbatasını Aldı

Aliağa halkının güçlü desteğiyle yeniden seçilen Başkan Serkan Acar, yeni dönem için mazbatasını alarak göreve başlama sözü verdi.  Aliağa’nın Geleceği İçin Üçüncü Kez ‘Evet’: Başkan Acar Mazbatasını Kutluyor

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, üçüncü dönem belediye başkanlığı için mazbatasını alırken, şehrin gelişimi için umut ve heyecanla dolu bir tören gerçekleşti.

Aliağa’nın Yeniden Seçilen Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Mazbata Coşkusu

Aliağa, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, üst üste üçüncü kez seçilen Belediye Başkanı Serkan Acar’ın mazbata alışını coşkuyla kutladı. Aliağalıların 27 bin 383 oyu ile tekrar Şehrül-Emin olarak seçilen Acar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) seçilen 13 belediye meclis üyesi ve yedekleriyle birlikte Aliağa İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

Mazbata Töreninin Ardından

Tören, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Acar, mazbata töreninin ardından belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Başkan Acar’ın Teşekkür Konuşması

Başkan Acar, teşekkür konuşmasında, seçim sürecinde kendisine destek olan herkese minnettarlığını ifade etti. “Bu göreve üçüncü defa layık olmanın onurunu yaşarken, bunun büyük sorumluluğunu da biliyoruz,” diyen Acar, Aliağa halkının beklentilerinin farkında olduklarını ve şehri daha iyi yerlere getirmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun Sözü

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa’yı il yapma sözü vererek, bu hedefe canla başla çalışacaklarını ifade etti. Vatandaşlar da “82 Aliağa” sloganlarıyla bu heyecana ortak oldu.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Açıklamaları

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Aliağa Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğini vurgulayarak, kampanya döneminde emek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Başkan Acar’ın Belediye Binasına Girişi ve Tebrik Kabulü

Alkışlar eşliğinde belediye binasına giren Başkan Acar, makamında vatandaşların ve partililerin tebriklerini kabul etti. Bu anlamlı gün, Aliağa’nın geleceği için umut ve heyecanın simgesi olarak kayıtlara geçti.

Aliağa’nın yeniden seçilen lideri ve onun ekibi, şehrin gelişimi için yeni bir döneme girerken, halkın desteği ve güveniyle donanmış olarak, Aliağa’nın daha parlak bir geleceğe doğru ilerlemesini sağlama konusunda kararlı görünüyorlar.

Yorum Yaz