Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Parkı'nı Pırıl Pırıl Tutuyor

Balıkesir'in en güzel parklarından biri olan Atatürk Parkı'nın görkemi, periyodik havuz temizliğiyle korunuyor. Bahar mevsimiyle birlikte artan park kullanımını da göz önünde bulunduran belediye ekipleri, parkın her köşesini temiz ve düzenli tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. "Şehrin göz bebeği ve en eski parklarından biri olan Atatürk Parkı'nı adına yakışır bir şekilde vatandaşların kullanımına sunmaya devam edeceğiz" diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın.

Atatürk Parkı'nın Görkemi Periyodik Havuz Temizliğiyle Korunuyor Balıkesir'in en güzel parklarından biri olan Atatürk Parkı'nın görkemini korumak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli tüm işlemler titizlikle yapılıyor. 100 dönüm alan üzerine kurulu parkta bulunan süs havuzu da belirli periyotlarda temizlenerek pırıl pırıl bir hale getiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmalarıyla ağaçlardan dağılan polenlerden ve diğer kirleticilerden arındırılan havuzda bulunan ördekler de sağlıklı bir ortamda yaşamaya devam ediyor.

Bahar mevsimiyle birlikte artan park kullanımını da göz önünde bulunduran belediye ekipleri, parkın her köşesini temiz ve düzenli tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Parkı Adına Yakışır Şekilde Hizmet Verecek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, şehrin yeşil alan varlığına önem verdiklerini ve artırmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Akın, "Şehrin göz bebeği ve en eski parklarından biri olan Atatürk Parkı'nı adına yakışır bir şekilde vatandaşların kullanımına sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Atatürk Parkı'nın düzenli bakımı ve temizliği ile vatandaşların keyifli bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir alan haline getirilmesi hedefleniyor.

Yorum Yaz