Bergama Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni: Yeni Başkan Göreve Başladı

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Hakan Koştu, seçim yarışına giren tüm siyasi partilere ve adaylara teşekkür ederken, yeni başkan Prof. Dr. Tanju Çelik’e başarılar diledi. Prof. Dr. Tanju Çelik: Bergama’yı Tarafsız ve Eşit Şekilde Yöneteceğiz Yeni Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, insan ayrımı yapmadan Bergama’yı tarafsız bir şekilde yöneteceklerini vurguladı.

Bergama Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Bergama Belediyesi’nde yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından devir teslim töreni yoğun bir katılımla Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mazbatalarını alan Belediye Başkanı Tanju Çelik ve Belediye Meclis Üyeleri, topluca bu önemli törene katıldılar.

Mevcut Belediye Başkanı Hakan Koştu, yeni seçilen CHP’li Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik’e Belediye Mührünü teslim etti. Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama’da demokratik bir şekilde geçen yerel seçimlerde seçim yarışına girmiş tüm siyasi partilere ve adaylara teşekkür ederken başarılar diledi.

Prof. Dr. Tanju Çelik ise konuşmasında, “Bergama’yı tarafsız bir şekilde, insan ayrımı yapmadan eşit bir şekilde Bergamalılar ile birlikte yöneteceğiz” dedi. Başkan Hakan Koştu da Dr. Tanju Çelik’e başarılar dileyerek her konuda şehrimiz için yardımcı olacağını ifade etti.  

Yorum Yaz