Bergama ve Kınık Arasında Güç Birliği

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı ve Bergama adayı Dr. Sadık Doğruer’i makamında ağırladı. Her iki başkan da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı ve Bergama adayı Dr. Sadık Doğruer ile görüştü. Yerel yönetim süreci, hizmet projeleri ve seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan başkanlar, dedikodulara kulak asmadıklarını söyledi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı ve Bergama adayı Dr. Sadık Doğruer’i ziyaret etti. Başkanlar, halkın iradesine saygı duyarak, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Ziyaretin sonunda birlikte fotoğraf çektirdiler.

Bergama ve Kınık Belediye Başkanlarından Birlik Mesajı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı ve Bergama adayı Dr. Sadık Doğruer’i, İlçe Başkanı Sebattin Güzel ile birlikte makamında ağırladı. Ziyarette, yerel yönetim süreci, hizmet projeleri ve seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Her iki Belediye Başkanı da, muhalif partilerin dedikodularına kulak asmadan, halkın iradesine saygı duyarak, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Başkan Koştu, “Kınık Belediye Başkanımız ve Bergama adayımız Dr. Sadık Doğruer, bugüne kadar yaptığı hizmetlerle takdir toplamıştır. Kendisine ve İlçe Başkanımız Sebattin Güzel’e teşekkür ediyorum. Bu ziyaret, bizim aramızda hiçbir sorun olmadığının, aksine daha güçlü bir dayanışma olduğunun göstergesidir” dedi.

Başkan Doğruer de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu’yu ziyaret ettik. Yerel yönetim sürecini değerlendirdik. Bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı başkanımız arkadaşımız Hakan Koştu’ya ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberliğimize kimse engel olamaz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz