Halkın İradesi Eşit Hizmette Buluştu: Bayraklı Meclisi Kuruldu

Başkan Önal, ilk meclis toplantısında "kimseyi ayırmadan, adil bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz" dedi. Bayraklı'da Yeni Dönem Heyecanı: Önal Adil Hizmet Sözü Verdi. Başkan Önal, "fakir fukaranın, yetimin, öksüzün parası" diyerek kamu kaynaklarının bilinçli kullanılacağını vurguladı.

Bayraklı Belediye Meclisi'nde İlk Toplantı: Eşit ve Adil Hizmet Vurgusu Bayraklı Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk toplantısını 3 Nisan 2024 tarihinde Belediye Başkanı İrfan Önal başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon üyeleri seçildi ve yeni dönem için "eşit ve adil hizmet" anlayışı vurgulandı.

Başkan Önal'ın Açılış Konuşması:

Başkan İrfan Önal, yaptığı açılış konuşmasında seçimlerde halkın kendilerine teveccüh göstermesine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Geçtiğimiz süreçte bir seçim atlattık. Halkın iradesi bizden yana oldu. Bundan sonra yapılması gereken, Bayraklımızın daha iyi günlere gelmesi için hep beraber çalışmak. Kimseyi ötekileştirmeden, hangi partiye oy verdiğine bakmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz. Bizler kendi projelerimizle yarışarak geldiğimizde harcadığımızın kamu parası olduğunu, fakir fukaranın, yetimin, öksüzün parası olduğunu unutmayacağız. Halkın vergileriyle yapacağımız harcamaları eşit bir şekilde halka döndüreceğiz. Biz hep hizmet noktasında birbirimizle yarıştık. Yine hizmeti veriyoruz. Ortaklaşarak yapabileceğimizden endişem yoktur. Bu yönüyle yeni 5 yılımızın ilk meclis toplantısını açarken bütün Bayraklıyla memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Seçilen Komisyon Üyeleri:

Toplantıda meclis ihtisas komisyonlarına girecek isimler de belirlendi. Seçilen komisyon üyeleri şu şekilde:

Plan ve Bütçe Komisyonu:

Mehmet Topbaş Leman Tunus Fatih Yücesan Soner Akbulut

İmar Komisyonu:

Sezer Cem Bozacı Tolga Ciritoğlu Fikret Karabağ Aydın Koç

Hukuk Komisyonu:

İpek Kul Mustafa Karaman Murat Rıza Çiftçiler Reyhan Öztürk

Toplantı Sonrası Değerlendirme:

Bayraklı Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı, yeni dönem için "eşit ve adil hizmet" anlayışının hakim olacağını göstermesi açısından önemliydi. Başkan Önal'ın konuşmasında yer alan vurgular ve seçilen komisyon üyeleri, bu anlayışın hayata geçirilmesine yönelik kararlılığı ortaya koyuyor.

Toplantı sonrası yapılan değerlendirmelerde de bu durum vurgulanırken, Bayraklı'da önümüzdeki 5 yıl için umutların arttığı belirtildi.

Yorum Yaz