İzmir'in Değerleri Işıldıyor: İzmirli Kadın Girişimciler; İzmirlilik Nedir? Diye Sordu

İzmirli Kadın Girişimciler Derneği (İKG), İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nda düzenlediği etkinlikte İzmir'in kültürel mirası, kimliği ve geleceği konuşuldu.

 İKG üyeleri, "İzmirli İzmir Gibidir" projesinin açılışında "İzmir Marşı"nı coşkulu bir şekilde söyledi.

İzmirli Kadın Girişimciler Derneği, "İzmirli İzmir Gibidir" projesi kapsamında düzenlediği söyleşide İzmir'in değerlerini masaya yatırdı.

İzmirli Kadın Girişimciler, İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nda "İzmirlilik Nedir?" Konulu Söyleşiyle "İzmirli İzmir Gibidir" Projesini Başlattı İzmirli Kadın Girişimciler Derneği (İKG), İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nda düzenlediği "İzmirli İzmir Gibidir" proje açılışını "İzmirlilik Nedir?" başlıklı söyleşisiyle gerçekleştirdi.

Söyleşide, İzmir'in kültürel mirası ve toplumsal kimliği, İzmir markası ve marka değeri gibi konular ele alındı. Konuşmacılar, İzmir'in tarih boyunca edindiği konum ve İzmirlilerin sahip olduğu özel kimlik/değerleri üzerine konuştular. Ayrıca, İzmirlilerin katıldığı İzmirlilik üzerine yapılan anketin sonuçları da tartışılarak İzmir'in geleceği üzerine konuşuldu.

Söyleşiye katılan konuşmacılar:

Araştırmacı/yazar/çevirmen/yayıncı İlhan Pınar I Mean It Destination and Place Branding Agency Türkiye Direktörü Dr. Nazlı Kayı Arkeolog ve Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Döğer İzmir Resim ve Heykel Müzesi ve Galerisi Müdür Yardımcısı Varol Topaç Söyleşi sonrasında İKG üyeleri tarafından "İzmir Marşı" coşkulu bir şekilde söylenerek etkinlik sona erdi.

İzmirli Kadın Girişimciler Derneği (İKG) Hakkında:

İzmirli Kadın Girişimciler Derneği (İKG), Atatürk'ün izinde, birçok başarılı çalışmalara imza atan başarılı kadınlardan oluşuyor. Kadının gücünü vurgulayan ve gelişimi destekleyen İKG, İzmir'in ve İzmir'i İzmir yapan değerlerden ilham alarak vizyonlarını ve misyonlarını şekillendirdiler.

"İzmirli İzmir Gibidir" Projesi Hakkında:

"İzmirli İzmir Gibidir" projesi, İzmirli Kadın Girişimciler Derneği (İKG) tarafından İzmir'in ve İzmirlilerin değerlerini ortaya çıkarmak ve İzmir'e olan sevgiyi pekiştirmek amacıyla başlatılmıştır. Proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Yorum Yaz