Karşıyaka’da Cordelion MSM Atölyeleri: Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Yolculuk

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, Nisan ayında yetişkinler için sushi, ekmek yapımı ve İspanyol mutfağı atölyeleri düzenliyor. Çocuklar, Cordelion MSM’de eğlenceli ve lezzetli atölyelerde sushi ve magnolia yapmanın keyfini çıkarıyor.

Karşıyaka Belediyesi’nin iştiraki Kent A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu merkez, hem çocukları hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturarak gastronomi ve mutfak sanatları alanında eğitim veriyor. Nisan ayında da dopdolu bir programla katılımcıları ağırlıyor.

Ayın Programı:

Yetişkinler İçin Atölyeler: 14 Nisan: Sushi atölyesi 16 Nisan: Ekmek yapımı atölyesi 17 Nisan: Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı atölyesi 25 Nisan: Yunan mutfağı ve taze makarna atölyesi Her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri Çocuklar İçin Atölyeler: 14 Nisan: Çocuk sushi atölyesi 28 Nisan: Çocuk magnolia atölyesi Atölyelere katılmak isteyenler, Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanındaki merkezde sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen atölyelere kayıt yaptırabilirler. Detaylı bilgi için 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz. 

Karşıyaka'da Nisan Ayında Lezzetli Atölyeler Sizi Bekliyor! Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde bu ay da mutfak tutkunları için birbirinden lezzetli atölyeler düzenleniyor. Hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden atölyelerde, usta şeflerden farklı mutfakların püf noktalarını öğrenebilir, yeni lezzetler keşfedebilirsiniz.

Nisan Ayı Programı:

Çocuklar için:

14 Nisan - Çocuk Sushi Atölyesi 28 Nisan - Çocuk Magnolia Atölyesi Yetişkinler için:

17 Nisan - Sushi Atölyesi 16 Nisan - Ekmek Atölyesi 17 Nisan - Şef Selin Güloğlu ile İspanyol Mutfağı 25 Nisan - Yunan Mutfağı ve Taze Makarna Her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri Atölyeler Hakkında:

Atölyeler Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanında bulunan Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Atölyelere katılım sınırlı sayıda kabul edilmektedir. Atölyelere katılmak için ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Ön kayıt ve detaylı bilgi için 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Lezzetli bir Nisan ayı geçirmek için Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nin atölyelerine katılın!

Not: Atölyelerle ilgili herhangi bir değişiklik olursa, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi'nin web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Yorum Yaz