Ocaklı’dan Köylülere Hizmet Sözü

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 yerel seçimleri adayı İlhan Ocaklı, Osmanköy, Sortullu ve Hacıllı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Ocaklı, köylülerin sorunlarını dinledi, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 yerel seçimleri adayı İlhan Ocaklı, pandemi ve deprem gibi zorlu süreçlerde hem ilçeye hem de bölgeye yardım eli uzattıklarını söyledi. Ocaklı, ilçeye 10 milyar TL yatırım kazandırdıklarını, kendi araç filosunu oluşturduklarını ve kendi işlerini kendilerinin yaptıklarını belirtti.

 Emekli Öğretmen Ocaklı’ya Teşekkür Etti: Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 yerel seçimleri adayı İlhan Ocaklı, Hacıllı Mahallesinde 30 yıldır ikamet eden emekli öğretmenin teşekkürlerini paylaştı. Ocaklı, “Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın kısa zaman önce gerçekleştirdiği mahalle ziyareti sırasında kendisinden 30 yıldır çalmadığım kapı kalmadı köyümüzün bir bayrak direği olsun talebimi size söylediğimden kısa zaman sonra köyümüze Atatürk Büstünü koydunuz. Bayrak direğini diktiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun dedi” diye aktardı.

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 yerel seçimleri adayı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında Osmanköy, Sortullu ve Hacıllı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ocaklı, köylülerin sorunlarını dinledi, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı.

Ocaklı, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarının da katıldığı sohbet toplantılarında, muhtarların ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini aldı. Ocaklı, “Köylü Milletin Efendisidir” sözüne dikkat çekerek, 5216 Yerel Yönetimler yasasıyla köylerin mahalle statüsüne kavuştuğunu ancak köy kültürünün devam ettiğini belirtti. Ocaklı, “Bizim için halen köylerimiz baş tacıdır, insanımız başımızın tacıdır. Bizim hizmet anlayışımızda insana hizmet önceliğimizdir” dedi.

Ocaklı, göreve geldikleri günden bu yana söz verdikleri işlere ve projelere başladıklarını ancak tüm dünyayı tehdit altına alan pandemi sürecinin kendilerini yavaşlattığını ifade etti. Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak biz durmadık. Hijyen temizlikleri için ilaçlama, acil ihtiyaç giderme, sağlık ekiplerine lojistik destek, hasta sevkleri gibi bir çok işe imza attık. Ülkemizin her yerinden gelen yangın, sel haberlerinin hemen ardından Şile Belediyesi o bölgelerde sizin adınıza görev yaptı. İlçemizde yaşanan sel felaketlerinde biz sahada işimizin başında gece gündüz demeden çözüm odaklı çalıştık. Tatile gitmedik” diye konuştu.

Ocaklı, hayatın normalleşmeye başladıktan sonra yatırım projelerine hızla devam ettiklerini ve ilçe genelinde her noktada çalışmaların sürdüğünü söyledi. Ocaklı, “Ancak 2023 Şubat ayında bir asrın felaketini yaşadık. Binlerce insanımız hayatını kaybetti. Rabbim böylesine acıları bizlere yaşatmasın ama bu da hayatın gerçeği. Deprem sabahı Şile olarak adeta kenetlendik. Bölgeye yüzlerce tır yardım malzemesi gönderdik. Şile Belediyesi olarak orada yaşanan mağduriyetin giderilinceye kadar bölgede olacağız dedik ve en son bölgeden ayrılan Belediye olduk. Antakya Küçük Dalyan mahallesinde adeta küçük bir Şile Belediyesi kurduk ve Aş evimizde pişirilen yemekleri her gün üç öğün 10 bin kişiye yemek dağıttık. Sık sık bölgeye gittim. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ama ilçemizde de çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

Ocaklı, tüm bu olumsuzluklara rağmen büyüyen ve kendi ayakları üstünde duran bir Şile Belediyesi olduğunu vurguladı. Ocaklı, “Tüm bu olumsuzlukları yaşarken bazı yapamadığımız projelerimiz elbette var. Ama ben bir söz verdiysem sözüm namustur. Ben yapamayacağım hiçbir sözü vermem. Yeni dönemde Allah nasip eder, siz saygıdeğer hemşehrilerimiz takdir eder, Şile’de yine yeniden İlhan Ocaklı, İstanbul’da Murat Kurum derseniz yapamayacağımız hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

Ocaklı, ilçeye 10 milyar TL yatırım kazandırdıklarını, kendi araç filosunu oluşturduklarını ve kendi çöpünü kendi araçlarıyla topladıklarını belirtti. Ocaklı, “İhale yapıp birilerine para vermiyoruz. Kendi işimizi kendimiz yapıyoruz” dedi.

Ocaklı, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinledi ve Hacıllı Mahallesinde 30 yıldır ikamet ettiğini söyleyen emekli öğretmen olduğu öğrenilen bir vatandaşın teşekkürlerini paylaştı. Ocaklı, “Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın kısa zaman önce gerçekleştirdiği mahalle ziyareti sırasında kendisinden 30 yıldır çalmadığım kapı kalmadı köyümüzün bir bayrak direği olsun talebimi size söylediğimden kısa zaman sonra köyümüze Atatürk Büstünü koydunuz. Bayrak direğini diktiniz. Size çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun dedi” diye aktardı.

Yorum Yaz