Turizmde İzmir Rüzgarı: 83. SKAL Dünya Kongresi İçin Heyecan Dorukta!

“Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonelleri, İzmir’de buluşuyor. Bu tarihi kongre, Türkiye ve İzmir için yıllarca sürecek etkilere sahip olacak.” “İzmir, Turizm Arenasında Parlıyor: 83. SKAL Dünya Kongresi İçin Geri Sayım Başladı!” “İzmir, dünya turizm pazarında parlamak için büyük bir fırsat yakaladı. Katılımcılar, şehrin güzelliklerini keşfederken iş bağlantıları kuracak.” 

83. SKAL Dünya Kongresi İzmir’de: Turizmci ve Turizm Paydaşlarına Çağrı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve SKAL International İzmir Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bülent Tercan, 16-21 Ekim 2024 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek olan 83. SKAL Dünya Kongresi için turizm profesyonellerini ve turizm paydaşlarını bir araya gelmeye çağırdı. Bu kongrenin Türkiye ve İzmir için yıllarca sürecek önemde olduğuna dikkat çeken Tercan, katılımcılara “Bu tarihi olayın bir parçası olun” dedi.

SKAL International, merkezi İspanya’da bulunan ve dünyanın 90 ülkesinde üyelere sahip olan turizm profesyonellerinin en eski sivil toplum örgütüdür. Bu yılki Dünya Kongresi, yarıştığı Romanya’nın Bükreş, Rusya’nın St. Petersburg ve Hindistan’ın Kalküta şehirlerini geride bırakarak İzmir’de düzenlenecek. Her kentte yapılan bu kongreler, turist sayısını ertesi yıl yüzde 30’a kadar artırma potansiyeline sahiptir. Kongreye, dünyanın dört bir yanından konaklama sektörü, havayolları, sosyal medya, Incoming ve Outgoing temsilcileri, organizasyon ve taşıma firmaları, destinasyon ve restoran yetkilileri, tur şirketleri, akademisyenler, araştırmacılar ve turist rehberleri gibi sektör temsilcileri katılacak. Bu 600 katılımcının, ülkemizin dünya turizm pazarında tanıtımı, tercih edilmesi ve iş bağlantılarının yapılmasında büyük etkisi olacak.

ETİK ve SKAL İzmir Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bülent Tercan, kongre hazırlıklarının büyük bir özenle ve devlet sektör işbirliği ile sürdüğünü belirtti. Ülkemiz ve kentimiz için olumlu, büyük ve kalıcı bir kongre gerçekleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Tercan, katılımcılara İzmir’in güzelliklerini tanıtmak için mükemmel bir organizasyon yapmayı amaçladıklarını söyledi. UNESCO mirası Bergama, Efes, UNESCO adayı Kemeraltı, İncil’de adı geçen Yedi Kilise gibi önemli turistik bölgeleri ziyaret edecek olan katılımcılar, İzmir’in deniz, kum, güneş, termal imkanları, gastronomisi ve yaşam stili gibi zenginliklerini yerinde görecekler. Bu kongre, İzmir ve ülkemiz için tarihi bir fırsat niteliğinde. Tüm paydaşları bu önemli etkinliğe katılmaya davet eden Tercan, kongrenin çarpan etkisi yaratacağını ve takip eden yıllarda İzmir’e daha fazla turist çekmeyi sağlayacağını ifade etti. Bu amaçla ETİK, SKAL, TÜRSAB, ÇEŞTOB, İzmir Ticaret Odası, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Valiliği gibi kurumların işbirliğiyle güzel bir kongre düzenleneceğini belirtti.

83. SKAL Dünya Kongresi İzmir'de! Turizmciler Bir araya Gelmeye Davetli İzmir, 16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında 83. SKAL Dünya Kongresi'ne ev sahipliği yapacak. Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından biri olan kongre, İzmir'in turizm potansiyelini tüm dünyaya tanıtmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Kongreye 600'den fazla turizm profesyoneli katılacak. Bu katılımcılar arasında konaklama sektörü, havayolları, sosyal medya, tur operatörleri, akademisyenler ve daha birçok alandan önemli isimler yer alacak.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve SKAL İnternational İzmir Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Bülent Tercan, turizmcileri ve tüm paydaşları kongreye katılmaya davet ediyor. Tercan, kongrenin İzmir ve Türkiye için büyük bir önem taşıdığını ve sektöre önemli katkılar sağlayacağını belirtiyor.

Kongreye katılımın birçok faydası olacak:

İzmir'in turizm potansiyelinin tüm dünyaya tanıtılması Yeni iş bağlantıları kurulması İzmir'e turist akışının artması İzmir ekonomisinin canlanması 83. SKAL Dünya Kongresi'ne katılarak İzmir ve Türkiye turizmine katkıda bulunabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için:

ETİK web sitesi: https://www.etik.org.tr/ SKAL İzmir Kulübü web sitesi: https://www.skalizmir.com/s/sayfa/1 Sosyal medyada takip edin:

#83SKALDünyaKongresi #İzmirTurizm #TürkiyeTurizm

Yorum Yaz