GÖKCEM TAVUKÇULUK EGEKENT-2’DE

GÖKCEM TAVUKÇULUK EGEKENT-2’DE
GÖKCEM TAVUKÇULUK EGEKENT-2’DE

Tavukçuluk sektöründe uzun yıllar yönetici olarak çalışan Emrah Doğan, son olarak görev yaptığı “Keskinoğlu Tavukçuluk” firmasından ayrılarak kendi işyerini açtı.

haber arası detay

Gökçem tavukçuluk adı altında Egekent-2’de Keskinoğlu firmasının ürünlerini satan bir piliç şarküteri açan Emrah Doğan, piliç çevirmenin yanı sıra, yumurta, ızgara ve mangallık ürünlerini hem hijyenik koşullarda hem de uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor.
30 Ağustos Mahallesi’nde 3. Cadde’de açılışını yaptığı piliç şarküteride müşterilerini güler yüzüyle karşılayan Emrah Doğan, “Uzun yıllar bu sektörde çalıştım, son olarak ünü Türkiye’nin dört bir yanında bilinen köklü bir geçmişe sahip Keskinoğlu firmasında bölge müdürü olarak görev yaptım. Bu işi yapan dükkanlara yıllarca bütün piliç ve ürünlerini taşıdım durdum. Artık bu hizmet sektöründe kendi işimi yapmanın zamanı geldi diyerek satış işine soyunduk. Her gün taze ürünler sunuyoruz. Bunun yanı sıra her dakika lezzetli piliç çevirmemiz müşterilerimizin sofraları süsleyecek. Bu konuda da iddialıyız” diye konuştu.
 

Yorum Yaz