Güçbirliği Kooperatifi ve Zincir Marketle İşbirliği İmzası

Güçbirliği Kooperatifi ve Zincir Marketle İşbirliği İmzası
Güçbirliği Kooperatifi ve Zincir Marketle İşbirliği İmzası

Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Tarım Güçbirliği Kooperatifi, Migros Ticaret A.Ş. firması ile kooperatif ürünlerinin Migros mağazalarında satılması konusunda işbirliği için imzalar attı. Bu sayede Muğla’da üretilen ürünlerin daha geniş bir pazara ulaşması sağlanacak.

haber arası detay


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Muğla il sınırları içinde faaliyet gösteren tarımsal kooperatiflerin bir araya gelmesi ile kurulan Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi ile Migros Ticaret A.Ş. firması kooperatif ürünlerinin Migros mağazalarında satılması konusunda sözleşme imzaladı. Bu sayede Muğla’da üretilen kooperatif ürünleri Migros aracılığıyla daha uygun fiyata daha geniş kitlelere ulaştırılabilecek. 
Kooperatif Başkanı Fatih Öztürk; “Muğla’nın ürünlerini Migros sayesinde geniş kitlelerle buluşturacağız.”


Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi Başkanı Fatih Öztürk, “Büyükşehir Belediye’miz öncülüğünde kurduğumuz Muğla Tarım Güçbirliği ile çok önemli bir projeye daha imza attık. Türkiye’nin en önemli market zincirlerinden Migros firması ile sözleşme imzaladık. Muğla’nın ürünlerini Migros sayesinde geniş kitlelerle buluşturacağız. Hem üretici, hem kooperatiflerimiz kazanacak. Tüketici de kaliteli ürüne daha uygun fiyata ulaşacak. Muğla’mız için üretmeye, üreticilerimize ve Muğlamıza kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Gürün; “Muğla Tarım Güçbirliği’miz üreticilerimizden aldığı güçle emin adımlarla yoluna devam ediyor.”


MİGROS yöneticileri ile Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifi arasında imzalanan sözleşmenin tarımsal üretimde hedefledikleri büyük adımlardan biri olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da ortaya koydukları modelle birliktelikle üreticinin de tüketicinin de kazanacağını söyledi. Başkan Gürün; “Ülkemizin en önemli market zincirlerinden biri MİGROS ile Muğla Tarım Güçbirliği Kooperatifimiz işbirliği için imzalar attı. Tarımsal üretimde baştan beri hedeflediğimiz Muğlamızın bereketli topraklarında üretilen birbirinden değerli, kaliteli ürünlerin tüm vatandaşlarımıza ulaşması, üreticimizin alnının terinin karşılığını almasıydı. Bu işbirliği ile bu hedefimiz için büyük bir adımı attık. Muğlamızın kaliteli ürünleri artık MİGROS raflarında yerini alacak, üreticilerimiz kazanacak, tüketiciler de bu ürünlere her yerde ulaşabilecek. Muğla Tarım Güçbirliği’miz üreticilerimizden aldığı güçle emin adımlarla yoluna devam ediyor. Tarımda üretmeye, kooperatiflerimizle bu yolda yürümeye devam edeceğiz”dedi. 

Yorum Yaz