AGROEXPO 2024’te de kıtaları bir araya getirecek

AGROEXPO 2024’te de kıtaları bir araya getirecek
Progen Tohum’ un Ana Sponsorluğu’ nu üstelendiği AGROEXPO, 330 bin m2’lik Fuar İzmir’de, gerçekleşecek.
AGROEXPO 2024’te de kıtaları bir araya getirecek

Dünya’nın en prestijli tarım fuarlarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, 30 Ocak - 03 Şubat 2024 tarihleri arasında 19. kez kapılarını açacak.

haber arası detay


30 Ocak - 03 Şubat 2024 tarihleri arasında Orion Fuarcılık tarafından düzenlenecek  AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, dünyanın en çok ilgi çeken tarım organizasyonları arasında yer alıyor.

Progen Tohum’ un Ana Sponsorluğu’ nu üstelendiği AGROEXPO, 330 bin m2’lik Fuar İzmir’de, gerçekleşecek. 100’e yakın ülkeden, yüz binlerce ziyaretçi ve katılımcının buluşacağı fuarda, tarım ve hayvancılık sektöründeki son yenilikler tanıtılıp, gelişen teknolojiler ve uygulamalar ziyaretçilerle paylaşılacak.

TARIM DAİR HER ŞEY
Beş gün sürecek ve 10.00 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek fuarda ; Tohum, gübre, sulama, zirai ilaçlar, bilişim, fide, fidan, sera teknolojileri, tarım makinaları, traktör, hayvancılık, yem sektörü, kanatlı sektörü, arıcılık gibi bir çok ürün grubundan en yeni teknolojiye sahip ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

TİCARİ ANLAŞMALAR ÖN PLANDA
Dünyanın çeşitli ülkelerinden alım heyetlerinin katıldığı AGROEXPO’ da geçen yıl milyarlarca dolarlık iş hacmi gerçekleşirken, bu yıl yapılacak ikili görüşmeler ve alım heyeti toplantılarıyla bu rakamın çok daha yukarıya çıkması hedefleniyor.

AGROEXPO’YA THY İLE UÇUN
Dünya’nın dört bir yanından çiftçilerin, profesyonellerin ve sektörün temsilcilerinin yer alacağı fuarda, resmi hava yolu olan Türk Hava Yolları ile ulusal ve uluslararası ziyaretçiler biletlerini AGROEXPO’ ya özel indirimli fiyatlarla alacak.

ÜCRETSİZ BİLETİNİZİ ONLINE ALIN
5 gün boyunca 10.00-18.00,  saatleri arasında ziyaretçileri Fuar İzmir’de ağırlayacak olan AGROEXPO’ da vatandaşlar biletlerini www.agroexpo.com.tr internet sitesi üzerinden kolayca kayıt olarak ücretsiz bir şekilde alabilecek.

 

AGROEXPO 2024 Hakkında Bilgi;

AGROExpo 2024, Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından biridir ve 30 Ocak - 03 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecektir 1. Fuar, tarım, hayvancılık ve tavukçuluk sektörlerinde faaliyet gösteren 449 katılımcıyı ağırlayacak ve dünya genelindeki sektör temsilcileri ve çiftçileri bir araya getirecektir.

AGROExpo 2024, Türkiye’nin tarım sektöründeki gelişmelerini sergilemek için bir fırsat sunarken, aynı zamanda sektördeki yenilikleri ve gelecekteki trendleri de keşfetmek için bir platform sağlayacaktır. Fuar, tarım ekipmanları, hayvan yemi, tohum, gübre, sulama sistemleri, sera teknolojileri, tarım ilaçları, hayvancılık ürünleri, süt ürünleri, tavukçuluk ürünleri, balıkçılık ürünleri, organik ürünler, gıda işleme makineleri, paketleme makineleri, nakliye ve lojistik hizmetleri gibi birçok ürün ve hizmeti sergileyecektir.

AGROExpo 2024, tarım sektörüne ilgi duyan herkes için bir fırsat sunuyor. Fuarda, sektördeki yenilikleri takip etmek, yeni iş bağlantıları kurmak ve sektördeki diğer profesyonellerle tanışmak için birçok fırsat bulabilirsiniz. Ayrıca, fuarın düzenleyicileri, katılımcılar ve ziyaretçiler için birçok etkinlik ve konferans düzenleyecektir.

Yorum Yaz