AK Parti Burhaniye’de Projelerini Açıkladı

AK Parti Burhaniye’de Projelerini Açıkladı
AK Parti Burhaniye’de Projelerini Açıkladı Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Burhaniye ilçesine yapılacak olan yatırımları halkla paylaştı
AK Parti Burhaniye’de Projelerini Açıkladı

Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Burhaniye ilçesine Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Kompleksi ve Millet Bahçesi yapılacağını duyurdu.
AK Parti Burhaniye’de Projelerini Açıkladı Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Burhaniye ilçesine yapılacak olan yatırımları halkla paylaştı. Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Kompleksi ve Millet Bahçesi projeleri ilçe halkından büyük ilgi gördü.
Burhaniye İçin Üç Önemli Proje Milletvekili Mustafa Canbey ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Burhaniye ilçesinin gelişimi ve kalkınması için üç önemli projenin müjdesini verdi. Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Kompleksi ve Millet Bahçesi projeleri ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak.

haber arası detay

Burhaniye’ye Üç Büyük Müjde Birden

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ve AK Parti Burhaniye Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, Burhaniye ilçesine yapılacak olan üç büyük projenin müjdesini verdi. Küçük Sanayi Sitesi, Sağlık Kompleksi ve Millet Bahçesi projeleri ilçe halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, pazartesi günü Burhaniye ilçesini ziyaret etti. Burada, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Daha sonra, Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel ile birlikte ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Canbey ve Aysel, 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için destek istedi.

Canbey ve Aysel, Burhaniye ilçesine yapılacak olan üç önemli projenin müjdesini de halkla paylaştı. Canbey, Burhaniye ilçesine Küçük Sanayi Sitesi yapımı onayının 19 Ocak’ta alındığını belirtti. Bu projenin ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Canbey, “Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımı için büyük mücadele veren, adı projeci başkan olarak anılan, AK Parti Burhaniye Belediye Başkan Adayımız Mustafa Aysel’e ilçemize daha başkan olmadan kattığı bu eser için teşekkür ederiz. En kısa sürede proje tamamlandığında, Mustafa Aysel 31 Mart seçimleriyle hemşehrilerimizin teveccühü ile başkan seçildiğinde belediye başkanı sıfatıyla açılışını gerçekleştiririz inşallah.” dedi.

Canbey, Burhaniye’ye 6 bin metrekare alana İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi ile otopark ve sosyal tesis yapım sözünü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz’dan aldıklarını söyledi. Bu projenin resmi işlemlerinin tamamlandığını ve en kısa sürede ihale ve temel atma işlemlerine başlanacağını ifade eden Canbey, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a Burhaniyeli hemşehrilerim adına böylesi büyük bir yatırımın sözünü verdiği için teşekkür ederim. Şimdiden ilçemize, ilimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Canbey, Burhaniye ilçesine 27 dönüm stadyum yerine altına otopark ve üzerine millet bahçesi yapılacağı müjdesini de verdi. Bu projenin bakanlıklarla yapılan görüşmeler neticesinde proje aşamasına geldiğini belirten Canbey, “Burhaniye’nin kalbi olacak bu projenin hazırlanmasında ilçe belediye başkan adayımız Mustafa Aysel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu proje ile ilçemize modern, yeşil ve yaşanabilir bir alan kazandıracağız.” dedi.

Canbey, AK Parti olarak Balıkesir’e bugüne kadar 5 milyar liradan fazla sağlık yatırımı yaptıklarını, salgın döneminde sağlık yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördüklerini söyledi. Canbey, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak Balıkesir’imizin her anlamda daha da gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Balıkesir’i Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz. Üreten güçlü Türkiye için hep birlikte çalışıyoruz. Bunun için de sanayi sitelerimizin önemi büyük. Burhaniye ilçemize kazandıracağımız Küçük Sanayi Sitesi ilçe ekonomimizi oldukça büyük katkı sağlayacaktır. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat ile ilimizi ve ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel de, Milletvekili Canbey’e ilçeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Aysel, Burhaniye’ye yapılacak olan projelerin ilçenin vizyonunu değiştireceğini, ilçe halkının hak ettiği hizmetleri sunacaklarını söyledi. Aysel, “Burhaniye’yi marka bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Burhaniye’ye yakışan, Burhaniye’nin ihtiyaçlarına cevap veren projelerimizi hayata geçireceğiz. Burhaniye’yi daha yaşanabilir, daha güzel, daha modern bir ilçe yapacağız. Burhaniye’yi hep birlikte yöneteceğiz. Burhaniye’yi hep birlikte kazanacağız.” dedi.

Canbey ve Aysel, daha sonra Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada, Belediye Başkanı Necdet Uysal ile görüştü. Canbey ve Aysel, Uysal’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Uysal da, Canbey ve Aysel’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz