Atatürk Sevgisi Şile Sokaklarında Yankılandı: Fener Alayı ve Konserlerle 23 Nisan Kutlandı

Atatürk Sevgisi Şile Sokaklarında Yankılandı: Fener Alayı ve Konserlerle 23 Nisan Kutlandı
Şile'de 23 Nisan coşkusu fener alayı ve konserlerle yaşandı. Vatandaşlar Atatürk sevgisini gösterdi.
Atatürk Sevgisi Şile Sokaklarında Yankılandı: Fener Alayı ve Konserlerle 23 Nisan Kutlandı Atatürk Sevgisi Şile Sokaklarında Yankılandı: Fener Alayı ve Konserlerle 23 Nisan Kutlandı

Şile Belediyesi'nin 23 Nisan kutlamalarında çocuklar coşku yaşadı, Ocaklı Adada "Atam İzindeyiz" yazısı yeniden yandı. Şile'de 23 Nisan'a Özel Atatürk Büstü ve Görselleri: Kabadayı "Mustafa Kemal Paşamız Karşılayacak" Dedi

haber arası detay

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, 23 Nisan'a özel Atatürk büstünün ve görsellerinin Şile'de yer alacağını açıkladı.

Şile'de 23 Nisan Coşkusu Yaşandı!
Şile Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı. Resmi kutlama programlarının ardından Şile Belediyesi etkinlik alanında çocuklar için özel konserler, atölyeler ve gösteriler düzenlendi.

Akşam saatlerinde ise Üsküdar Caddesi üzerinde başlayan fener alayı kortej yürüyüşü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hava Subay Albay Mehmet Sutaşır ve Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da katıldığı yürüyüşte bando eşliğinde marşlar söylendi ve Şile sokaklarında Mustafa Kemal Atatürk'ün sesleri yankılandı.

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılında geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Atatürk sevgisiyle yaşamlarını sürdürmesi bizim için önem taşıyor. Şile'nin simgesi Ocaklı Adada 13 yıl önce söndürülen 'Atam İzindeyiz' yazısını bu güne özel kendi yerinde yeniden yaktık ve Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir sözünden yola çıkarak 104. Yılında Şile'ye armağan olsun istedik. Ayrıca kısa zaman sonra kutlayacağımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızda Kent Meydanı'nda bulunan Şileli şehitler anıtının yanına Atatürk Büstünü ilave edeceğiz. Ayrıca Şile İlçemizin girişinden başlayarak oluşturacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk görselleriyle Şile'ye gelen herkesi Mustafa Kemal Paşamız karşılayacak."

Etkinliklere katılan vatandaşlar da büyük bir coşkuyla kutlamalara katıldı. Özellikle çocuklar, konserlerde ve gösterilerde keyifli vakit geçirdi.

Şile Belediyesi'nin bu anlamlı kutlamaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşti.

Yorum Yaz