Bodrum, Türk Turizminin Yeni Yıldızı Olmaya Hazırlanıyor

Bodrum, Türk Turizminin Yeni Yıldızı Olmaya Hazırlanıyor
Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, önümüzdeki sezon 1.5 milyon turist beklediklerini ve 2024 yılının “Bodrum Yılı” olacağını belirtti.
Bodrum, Türk Turizminin Yeni Yıldızı Olmaya Hazırlanıyor

Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), sektör ve tedarikçileri bir araya getirerek Türk turizminin geleceğini şekillendiriyor.

haber arası detay

 “Bodrum, Küresel Turizmde İlgi Odağı Olmaya Devam Ediyor” Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Türk turizminin misafirperverlik ve başarısının, hizmet anlayışı ile birleşip hızla gelişen teknolojik yatırımlarla birlikte küresel turizmde ilgi odağı olmaya devam edeceğini söyledi.

Bodrum, Türk Turizminin Yeni Gözdesi Olmaya Hazırlanıyor

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, önümüzdeki sezon için büyük bir turist akını beklediklerini ve 1.5 milyon turistin Bodrum’u ziyaret etmesini beklediklerini açıkladı. Dengiz, bu durumun Bodrum’u Türk turizminin yeni ilgi odağı haline getireceğini ve 2024 yılının “Bodrum Yılı” olacağını belirtti.

Dengiz ayrıca, sektör ve tedarikçilerin buluşacağı Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair) hakkında da konuştu. Fuarın, tüm hazırlıkların tamamlanacağı ve sektör için çok önemli olduğunu ifade etti.

Bu yıl GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fair, 400 firma ve 18 bini aşkın ziyaretçiyi bir araya getirecek. Fuar, 13-16 Şubat tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek ve aynı zamanda ünlü şeflerin gösterilerine de ev sahipliği yapacak.

Dengiz, Türk turizminin misafirperverlik ve başarısının, hizmet anlayışı ile birleşip hızla gelişen teknolojik yatırımlarla birlikte küresel turizmde ilgi odağı olmaya devam edeceğini söyledi. Dengiz, “Turizm, 30’un üstünde farklı sektörün amiral gemisi” dedi ve turizm kredisinin uygun hale getirilmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Dengiz, HORECA Fair’in sektör için çok değerli olduğunu belirtti ve “Tedarikçi firmaların orada olması bizler için kıymetli. Önemli olan kredibilitenin artması ve gelen otellerin, HORECA Fair’den uygun satın alma yapabilmesi” dedi. Dengiz ayrıca, bankaların da fuarda yer alarak sektöre destek vereceğini ifade etti.

Yorum Yaz