Boyalık Beach Hotel & Spa, Berlin Fuarı’nda parladı

Boyalık Beach Hotel & Spa, Berlin Fuarı’nda parladı
Çeşme’nin en güzel koylarından birinde yer alan Boyalık Beach Hotel & Spa, ITB Berlin Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Boyalık Beach Hotel & Spa, Berlin Fuarı’nda parladı

Boyalık Beach Hotel & Spa, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB Berlin Fuarı’nda Çeşme’nin tanıtımını yaptı. Otel, hem otelin hem de Çeşme’nin sunduğu imkanları fuarda ziyaretçilere anlattı.
Başlık: Boyalık Beach Hotel & Spa, Berlin Fuarı’nda Çeşme’yi temsil etti : Çeşme’nin en iyi otellerinden biri olan Boyalık Beach Hotel & Spa, ITB Berlin Fuarı’nda büyük ilgi topladı. Otel, hem kendini hem de Çeşme’yi fuarda en iyi şekilde tanıttı.

haber arası detay

Çeşme'nin Boyalık Beach Hotel & Spa'sı ITB Berlin Fuarı'nda göz doldurdu

Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alan Boyalık Beach Hotel & Spa, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan ITB Berlin Fuarı'nda büyük ilgi gördü. 5-7 Mart tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleşen fuarda, İzmir standında yer alan otel, hem yurt içi hem de yurt dışı tur operatörleri ve seyahat acenteleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Boyalık Beach Hotel & Spa'nın Genel Müdürü Orhan Belge, fuarda hem otellerini hem de Çeşme'yi tanıtmak için fırsat bulduklarını belirtti. Belge, "Çeşme, Ege'nin incisi ve Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Biz de Boyalık Beach Hotel & Spa olarak, bu güzel bölgenin en iyi şekilde temsil edilmesi için çalışıyoruz. ITB Berlin Fuarı'nda da hem otelimizin hem de Çeşme'nin tanıtımını yaptık. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu yıl otelimizde yüzde 100 doluluk bekliyoruz" dedi.

Boyalık Beach Hotel & Spa, 253 odası, mavi bayraklı plajı, termal havuzu, spa merkezi, toplantı salonları ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Otel, Çeşme merkeze 2 km, Alaçatı'ya 4 km ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 90 km uzaklıkta bulunuyor.

Boyalık Beach Hotel Çeşme'ye Almanya'dan Yoğun Talep
Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda Çeşme'nin gözde otellerinden Boyalık Beach Hotel & SPA Çeşme büyük ilgi gördü. Fuarın İzmir standında yer alan otel, Alman turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Boyalık Beach Hotel & SPA Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, fuarda hem Çeşme'yi hem de Viltur Turizm bünyesinde yer alan otellerini tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi. Belge, "Özellikle Almanya'dan gelen turistlerin Çeşme'ye olan ilgisi bizi mutlu etti. Fuar son derece verimli geçti ve yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgiyi Çeşme'deki yüksek doluluk oranlarına dönüştürmeyi umuyoruz" dedi.

Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu nedenle yaz sezonunda elde edilecek turizm gelirinin önemini vurgulayan Belge, "Bu sebeple hem ülkemizi hem de bölgemizi hem de otelimizi tanıtma fırsatlarını sonuna kadar kullanıyoruz. Sektör temsilcileri ile verimli görüşmeler yaptık ve bu sene otelimizde yüzde 100 doluluk oranına ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Boyalık Beach Hotel & SPA Çeşme, yaz sezonuna kadar çeşitli fuarlara katılım göstermeye devam edecek ve Çeşme'yi her platformda tanıtmaya devam edecek.
 

Yorum Yaz