Delair UX11 Akıllı Haritalama uçağı 300 dönüm alanı 59 dakikada uçuyor

Delair UX11 Akıllı Haritalama uçağı 300 dönüm alanı 59 dakikada uçuyor
Benzeri görülmemiş kullanım kolaylığı ve yüksek kaliteli havadan veri toplama sunan sabit kanatlı profesyonel bir haritalama drone'dur.
Delair UX11 Akıllı Haritalama uçağı 300 dönüm alanı 59 dakikada uçuyor

Delair UX11 Akıllı Haritalama uçağı 300 dönüm alanı 59 dakikada uçuyor. Delair UX11, En Akıllı Haritalama Uçağıdır. Delair UX11, önemli verimlilik kazanımları, benzeri görülmemiş kullanım kolaylığı ve yüksek kaliteli havadan veri toplama sunan sabit kanatlı profesyonel bir haritalama drone'dur.

haber arası detay

Delair UX11, son derece hassas ve kolay haritalama için ideal bir drone çözümüdür. Gömülü global deklanşör kamerası, santimetre düzeyinde hassas GNSS sensörü, anket dereceli sonuçlar için sonradan işlenmiş kinematik (PPK) özellikleri ve hem 2,4 GhZ kablosuz hem de 3G / 4G hücresel dahil olmak üzere uçuş operasyonları öncesinde, sırasında ve sonrasında entegre özellikler sunar. her yerde çalışmak için bağlantı. Dronun operasyonel performansı (400 feet'te 300 dönümlük bir alanı kapsayan 59 dakikaya kadar uçuşlara izin verir), diğer ölçme ve haritalama seçeneklerine kıyasla toplam sahip olma maliyetini önemli ölçüde düşürür.

UX11, 59 dakikalık uçuş dayanıklılığı ve uzun uçuş menzili (53 km / 33 mi) sayesinde çok üretkendir. İkisine birden sahip olduğunuzda üretkenlik için çözünürlükten ödün vermenize gerek yok. Tek bir uçuşta, 400 ft / 120 m'de 300 ac / 120 ha haritalayabilir ve 1,7 cm GSD elde edebilirsiniz.

Profesyonel haritalama drone'umuzu her yere uçurabilirsiniz: Delair UX11 her zaman hem hücresel bağlantı (3G / 4G) hem de Delair Link yer istasyonu (2,4 GHz) ile bir radyo bağlantısı üzerinden bağlanır. Aynı zamanda BVLOS'a hazır birkaç İHA'dan biridir. Delair Link, FCC bölgelerinde 4 mil / 6,4 km menzil ve CE bölgelerinde 2 mil / 3,2 km menzil sunar.

Anket seviyesinde haritalar ve modeller üretmek için Delair veri işleme bulut tabanlı platforma erişim elde edersiniz. Madencilik, taşocakçılığı, inşaat, enerji ve kamu hizmetlerinde çok çeşitli uygulamalar için hem geçici ölçüm araçlarını hem de otomatikleştirilmiş analitiği kullanarak operasyonlarınızı optimize edin. Sınırsız sayıda kullanıcıyla, drone programınız nihayet verileri paylaşarak ve eyleme geçirilebilir iş öngörüleri sunarak ölçeklendirilebilir.


Canlı uçuş sırasında görüntü kalitesi kontrolü
Yer Kontrol İstasyonu'na gerçek zamanlı bir kamera sayesinde uçuş sırasında kamera ayarlarını ve kalitesini kontrol edebilirsiniz. Uçuş sırasında ve sahada kalite raporlaması, verilerinizin fotogrametriye uygun olup olmadığını tahmin etmenize gerek kalmaması anlamına gelir.

GCP'nin minimum kullanımı ile santimetre doğruluğu için Post-Processed Kinematik (PPK)
Profesyonel haritalama drone'umuz size ihtiyacınız olan hassasiyeti verir. Delair UX11, çift frekanslı bir GNSS sensörü (L1, L2) ile donatılmıştır ve hem GPS hem de GLONASS uydu takımyıldızlarını kullanır. PPK'yı hareket halindeyken esnek bir şekilde etkinleştirebilirsiniz: sınırsız veya talep üzerine ve hatta geriye dönük olarak. Delair Uçuş Sonrası yazılımı (dahil) PPK işlemeyle ilgilenir.

Delair UX11 Ag: veri kalitesinden ödün vermeden yüksek üretkenlik ve kullanım kolaylığı - profesyonel tarımsal içgörüler için
Delair UX11 Ag, yerleşik veri işleme ve kablosuz ve 3G / 4G iletişimleri yapabilen bir bitki haritalama dronudur. Hareket halindeyken PPK özelliği sayesinde, zamansal analiz için haritaları hassas bir şekilde üst üste bindirmek ve zemin tarım makineleri için rota planlaması ve kılavuzluk yapmak mümkündür.
Artık tesisin havadan istihbaratını daha doğru ve verimli bir şekilde toplayabilir ve yeni bir verimlilik düzeyine ulaşabilirsiniz.

Tesis düzeyinde ölçümler için son teknoloji multispektral kamera
Gömülü havadan zeka
Anında kalite kontrolü için gerçek zamanlı kamera - Yer Kontrol İstasyonu bağlantısı
Uçuş sırasında kamera ayarlarını ve kalitesini kontrol edin
Tam entegre Micasense kamera
400 ft (122 m) uçuş yüksekliğinde 8 cm GSD, 5 cm GSD'ye kadar
Delair, dünya çapında binlerce satılmış beş nesil profesyonel, sanayileştirilmiş insansız hava araçları tasarlama ve üretme konusunda 10 yıldan fazla deneyime sahiptir.


Delair tasarım ofisi ekibi, mekanik tasarım, aerodinamik, elektrik tasarımı, komuta ve kontrol, otopilot veya uçuş kontrolör tasarımı, uçuşa elverişlilik, yer kontrol istasyonları, telekomünikasyon alanlarında teknik yeterlilikler dahil olmak üzere uçak ve insansız hava aracı sistemleri mühendisliğinde kapsamlı deneyime sahip 25 kalifiye mühendisden oluşmaktadır. ve yük veya sensör tasarımı.

Delair, fizibilite çalışmasından özel yapım drone sisteminizin üretimine ve müşteri desteğine kadar tüm geliştirme sürecinin herhangi bir bölümünde veya hatta tümünde size eşlik edebilir.

En iyi kalitede teslimat sağlamak için Solidworks istasyonları ve CAD yazılımı ile birlikte yetenekli operatörler ile donatılmış bulunmaktayız.

Drone sistemleri
Spesifikasyonlarınızı ve gereksinimlerinizi takip eden Delair, sabit kanatlı, döner veya VTOL olsun, küçük bir insansız uçak sistemini (25 kg'a kadar) tamamen geliştirebilir.
Tasarım süreci boyunca maliyet ve üretim kısıtlamalarına dikkat ederken, ürünün güvenilirliğini, yüksek kalitesini ve yeniden üretilebilirliğini sağlamak için Delair'in deneyiminden yararlanın.

Drone alt sistemleri
Delair, herhangi bir drone alt sisteminin tasarımını ve üretimini gerçekleştirebilir.
Mekanik, elektrik, otopilot, yer kontrol sistemleri ve faydalı yükler, gerekli normlara (CE, FCC, vb.) Ve beklenen performansa uyum sağlanırken spesifikasyona göre geliştirilebilir.

Prototiplerinizin ve nihai ürünlerinizin üretimini tasarlıyor, onaylıyor ve kuruyoruz.

Güvenlik analizi
Özel bir uçuşa elverişlilik ekibi ile Delair, uçuşa elverişlilik standartları ve metodolojileri, özellikle ARP4761, SORA, DO178 ve UTM ile uyumlu olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü güvenlik çalışmasını veya analizini gerçekleştirebilir.
Delair, 2012 yılında DT18 drone için sivil BVLOS uçuşa elverişlilik sertifikası alan ilk şirket oldu. O zamandan beri Delair, BVLOS'u düzenli olarak uçurmak için ilk AB SORA sertifikalarından birini aldı 

Hem tasarım hem de dron operatörü olarak Delair, güvenlik analizini çevreleyen hizmetler sunmanın yanı sıra en zorlu havacılık standartlarına göre standart prosedürler oluşturup uygulayabilir.
Fizibilite çalışmaları
İHA'larımızdan bazıları müşteri gereksinimlerine göre yapılmıştır.
Tasarım ve belgelendirme yapabiliyoruz

İHA yükü
Herhangi bir yükün entegrasyonu

Endüstriyel uygulama için ayrılmış bir ortamda İHA
İhtiyaçlarınıza göre (örn. Endüstriyel altyapının bakımı) Delair en iyi çözümü seri olarak tasarlayacak, test edecek ve üretecektir.
DELAIR, ticari insansız hava araçlarının tasarımı ve geliştirilmesinde uzmanlaşmış Fransa'daki en büyük mühendis ekibine sahiptir.
İster teknik bir çalışma ister bir İHA, bir sensör veya bir alt sistemin geliştirilmesi olsun, drone projeniz için bilgi birikimimizden ve uzmanlığımızdan yararlanarak zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

LiDAR ve fotogrametri verilerinin eşzamanlı olarak toplanması için çift sensörlü bir yük
Delair DT26X LiDAR, teknolojinin çok daha geniş bir proje yelpazesinde kullanılmasını sağlayarak havadan LiDAR'ı demokratikleştiriyor. Çözüm, maliyetleri ve güvenlik risklerini büyük ölçüde azaltarak DT26X LiDAR'ı koridor ve geniş alan haritalama için insanlı uçaklara ölçeklenebilir bir alternatif haline getirir.

Delair CamLight
Camlight, özellikle havadan görüntüleme için tasarlanmış yüksek çözünürlüklü bir kameradır. IGN (Fransa'nın ulusal coğrafi ve ormancılık enstitüsü) ile ortaklaşa geliştirilen bu kamera, hem insanlı hem de insansız uçaklar ve karasal uygulamalar için yüksek çözünürlüklü kameraların maliyetini düşürmek ve kullanımını optimize etmek için üretildi.
Sınıfındaki en hafif ve kompakt kamera
Her ayrıntıyı yakalamak için yüksek çözünürlüklü ve yüksek kaliteli görüntüler
Bozulma olmadan canlı görüntüler için tam çerçeve global deklanşör sensöründen daha büyük
Camlight, ileri düzey kullanıcılara, sistem entegratörlerine, araştırmacılara, drone üreticilerine ve yük geliştiricilerine veri depolama, GPU, GPS, HMI veya ekran gibi toplu ve yedekli bileşenler olmadan üst düzey bir görüntüleme sensörüne erişim sağlar. Son olarak, sensör ve yazılımı üzerinde tam kontrole sahip temiz ve yalın bir sistem oluşturabilirsiniz.

Özellikler .
180 g (lenssiz)
66 x 64 x 46 mm (lenssiz)
47,5 MP
4,6 μm piksel aralığı
Tam çerçeve sensör sınıfı (standart 35 mm tam çerçeve sensörlerden daha büyük)
Elektronik küresel deklanşör
1 fps kare hızı
-5 ° C ila 40 ° C sıcaklık aralığı
Leica M montajı
SDK mevcut
Kompakt form faktörü ve son derece hafif olması, Camlight'ı küçük ticari dronlar üzerinde kolay entegrasyon için ideal bir seçim haline getirir.

Leica M montajı için önde gelen optik üreticilerinden çeşitli yüksek kaliteli cam lensler ve filtreler mevcuttur.

Kamera deklanşörü ile GNSS ve otopilot tetikleyicileri gibi harici sensörler arasında mükemmel senkronizasyon elde edin.

Özel uygulamanız için Camlight'ın yazılımını, ayarlarını ve yapılandırmasını özelleştirin.

Camlight ARRAY (ONERA ile ortaklaşa)
Fransız Havacılık Laboratuvarı ONERA ile ortaklaşa Camlight Dizisi oluşturuldu. Bu gelişmiş yük, bir dizi halinde monte edilmiş altı Camlight sensörü içerir. Aynı anda yüksek çözünürlükte altı farklı spektral bant yakalayan Camlight Array, en üst düzey multispektral kameradır.
Çerçeve başına her biri 47,5 MP olan altı Camlight görüntüsü, boyut olarak 500 Mb'den büyük olabilen yaklaşık 300 MP'lik bir bileşik görüntü sağlar.

Bu yük, Camlight Array'i kontrol etmek için yerleşik AI işlemeyi etkinleştiren güçlü bir GPU ile yerleşiktir ve değiştirilebilir bir katı hal sürücüsü ile uyumludur.

Güney Fransa'da Havadan Görüntüleme
Bu konfigürasyonda Camlight, GPS ve bir NVIDIA Jetson Nano işlemci ile birleştirildi. Yük, Delair DT26E sabit kanatlı İHA'ya monte edildi ve 20 dakikadan daha kısa bir sürede Güney Fransa'da 45 hektarlık (110 dönümlük) bir alanda uçtu.
Aşağıda, 2 cm GSD'li ortofoto örneği ve 170 Camlight görüntülerinden türetilmiş 3D model bulunmaktadır.

Bu ne yapar
Delair Flight Deck çalıştıran pilotun Android tableti ile Delair UX11 arasında bir iletişim bağlantısı kurmak için iki seçenek vardır: Delair Link veya Delair hücresel hizmet. Delair Link, drone ile iletişim kurmak için 2,4 GHz radyo bağlantısı kullanır ve verileri tescilli bir radyo bağlantısı kullanarak Android tablete aktarır. Delair Cellular Service, bir hücresel ağ kullanarak Android tablet ile drone arasında doğrudan bir 3G bağlantısı kurar. Bu bağlantı, güvenli ve tescilli bir makineden makineye (M2M) bağlantı kullanır.

Delair Cellular Service, DT18 ve DT26X UAV sisteminde de mevcuttur
Faydaları
Hücresel servisi kullanmayı seçmeniz için birçok neden vardır:

Hücresel bir bağlantı, tepeler, ağaçlar ve binalar gibi engeller doğrudan bir bağlantıyı engellediğinde bile iletişim sağlar. Bu, zorlu ortamlarda bağlantının kararlılığını sağlar.
Hücresel bağlantı, ağ kapsama alanı olan bir alanda neredeyse sınırsız iletişim aralığına izin verir. BVLOS uçuşlarına izin veriliyorsa, Delair UX11'in 50 km menzili, iyi hava koşullarında 25 km'ye kadar uçuş mesafesine izin verir.
Delair Link kullanan kullanıcılar için bir hücresel bağlantı, sinyal paraziti veya rakip frekanslar nedeniyle 2,4 GHz'in iyi çalışmadığı ortamlar için bir yedek bağlantı sağlar ve aracın acil bir iniş yapması gerektiğinde daha iyi iniş konumu bilgisi sağlayabilir.
Hücresel özellikli bir drone, Delair UX11'inizi geleceğe hazır hale getirir. 3G ve 4G'ye hazır M2M bağlantısı, yazılım güncellemeleri yoluyla veya diğer cihazları ve hizmetleri M2M ağına bağlayarak gelecekteki ürün geliştirmelerine olanak tanır.

Sınırlamalar
Hücresel hizmetin belirli sınırlamaları vardır:

Delair hücresel hizmet, dünyanın hemen hemen her yerinde çalışır, ancak şu anda hücresel iş ortaklarımızın kapsamına girmeyen bazı ülkeler vardır (Aşağıdaki haritaya bakın)
Hücresel hizmet, yerel sağlayıcıların kapsamına tabidir: hücresel kapsama alanının sınırlı olabileceği seyrek nüfuslu bölgelerde mevcut olmayabilir veya düşük kalitede olabilir.
Delair hücresel hizmeti, dronun tam komuta ve kontrolüne izin verir, ancak Delair UX11 ve Delair Uçuş Güvertesi yer kontrol yazılımında bulunan tüm özellikleri desteklemeyebilir. Örneğin, uçuş sırasında Delair Flight Deck'in fotoğraf ön izleme özelliği şu anda Delair hücresel hizmeti kullanılırken etkin değildir.

Servis ve Fiyatlandırma
Farklı fiyatlandırmaya sahip 3 bölge vardır. Bölge 1, Batı dünyasının çoğunun yanı sıra Çin, Avustralya ve Güney Amerika'yı kapsar. Bölge 2, Afrika'nın büyük bir bölümünü ve güneydoğu Asya'yı kapsar. Bölge 3, belirli adaları, Afrika ve Doğu ülkelerini kapsar.
Delair UX11 kitleri, Bölge 1 ve Bölge 2 için 2 yıllık bir hücresel planla (ek ücret olmadan) gelir.

Bölge 1'de, kullanıcılar hücresel hizmete bağlı olarak ayda 40 saate kadar uçuş süresinin keyfini çıkaracaklar.
Zone 2'de kullanıcılar, hücresel hizmete bağlı olarak ayda 20 saate kadar uçuş süresinin keyfini çıkaracak ve bu süreyi ayda 40 saate kadar uzatma imkanı bulacak.
Hizmetin ilk iki yılını takiben tüm planlar bir yıllık artışlarla uzatılabilir.
3. bölgede öngörülen operasyonlar için, özel planlar Delair satış temsilcileri tarafından özelleştirilecektir.

Delair Cellular Service'ten en iyi şekilde yararlanma
Delair hücresel hizmeti, engellere veya zorlu arazilere rağmen İHA ile iletişimi sürdürmenize olanak tanıyacağı ve operasyon yapabileceğiniz menzili genişleteceği için operasyonlarınızı büyük ölçüde geliştirecektir.
Optimize edilmiş İHA operasyonları için Delair, Delair hücresel hizmetinin Delair Link ile birlikte kullanılmasını önerir:

Uçuşun kısa menzilli aşamaları için Delair Link'i kullanın (kalkış, iniş, kısa menzilli operasyonlar)
Doğrudan radyo bağlantı sinyali zayıfladığında veya engellendiğinde menzilinizi genişletmek için Delair hücresel hizmetine geçin.
Delair Link ve Delair hücresel hizmetini birleştirmek, profesyonel bir haritalama drone için mevcut en güvenilir ve uzun menzilli iletişim çözümünü sunacaktır.

Hakkımızda
Delair, şirketlerin ve hükümetlerin, profesyonel pilotlardan, mühendislerden ve dünya çapındaki destek merkezlerinden oluşan ekibimizle birlikte çalışarak, belirli drone proje hedeflerine ulaşmasını sağlayan, yüksek performanslı drone tabanlı çözümlerin önde gelen uluslararası sağlayıcısıdır. Dünyanın ilk ticari sertifikalı BVLOS drone'u da dahil olmak üzere birkaç nesil profesyonel insansız hava aracı tasarlama ve üretme konusunda on yıldan fazla deneyime sahip olan Delair, endüstri, askeri ve güvenlik dikeylerinin drone teknolojisini benimsemesine yardımcı olmak için benzersiz bir konuma sahiptir. Teklifimiz, Delair UAV teknolojisini dağıtmaktan, teknik çalışmaları yürütmekten, drone sistemleri ve alt sistemleri geliştirmeye kadar uzanıyor. Merkezi Fransa'nın Toulouse kentinde bulunan Delair, ürün kalitesini sağlamak için tüm üretim zinciri üzerinde tam kontrole sahiptir.

İş çözümleri
Jeo-uzamsal Çözümler

Delair, arazi araştırması ve haritalama uygulamaları için dünya çapındaki müşterilere sahada kanıtlanmış drone çözümleri sunar. Haritalar, sayısız sektördeki kullanıcılara kritik coğrafi bilgi kaynakları sağlar ve Delair insansız hava araçları tarafından toplanan verilerden elde edilen net hava görüntüleri, yüzey modelleri ve nokta bulutları, kullanıcılarını iş anlayışlarına yönlendirir.
Delair UX11 çözümü, arazi etüt uzmanları, maden mühendisleri, GIS analistleri ve saha teknisyenleri gibi jeo-uzamsal profesyonellerin sezgisel, kullanımı kolay bir iş akışıyla havadan görüntüleri yakalamasına olanak tanır. Bu arada Delair DT26E LiDAR, LiDAR ve fotogrametri verilerini aynı anda toplayan çift sensör yükü ile kendisini daha karmaşık projelere borçludur.

Delair'in profesyonel haritalama dronları ile, büyük ve küçük siteleri haritalayabilir ve bitki örtüsü olan veya olmayan doğru dijital yüzey ve arazi modelleri oluşturabilirsiniz.

Delair insansız hava araçları işi basitleştirir.
Görev planlama yazılımında ilgi alanınızın etrafına bir poligon çizerek nerede haritalandıracağınıza karar veriyorsunuz, ardından geri kalanı uçağa bırakıyorsunuz. Otopilot, çeşitli yerleşik sensörleri ve elektronik aksamları ile birlikte, önceden belirlenmiş uçuş planınıza göre uçuşu otomatik olarak gerçekleştirecektir.

Uçağın otomatik inişini takiben, verilerinizi alırsınız, ardından haritalarınızı oluşturur, görüntüler ve analiz edersiniz. Güncel, yüksek çözünürlüklü, coğrafi referanslı görüntüler ve diğer jeo-uzamsal verilerle üst üste bindirebileceğiniz ve bunlardan kolayca ölçümler alabileceğiniz 3B modelleri görselleştireceksiniz.

Delair UX11 temelleri:
Küresel deklanşörden 21,4 MP görüntüler, endüstriyel RGB kamera
Hücresel iletişim ile sınırsız menzil
59 dakikaya kadar dayanıklılık
120 m (400 ft) AGL'de 1,7 cm GSD ile 1,2 km² (300 ac) nominal kapsama
1.000 m (3.280 ft) AGL'de 13,9 cm GSD ile 6,5 km² (1,600 ac) maksimum kapsama alanı
Harita doğruluğu 3 cm'ye kadar dow
BVLOS hazır
Delair DT26E LiDAR temelleri:
200 m menzil, 5 hedef yankı, saniyede 100.000 nokta ile RIEGL MiniVUX-1DL LiDAR sensörü
Küresel deklanşörden 21,4 MP görüntüler, endüstriyel RGB kamera
Applanix APX-15UAV araştırma sınıfı GNSS / IMU sensörü
Genişletilmiş menzilli gelişmiş telekomünikasyon
110 dakikaya kadar dayanıklılık
120 m (400 ft) AGL'de 9,7 km² (2.400 ac) maksimum yüzey alanı kapsamı
BVLOS hazır

Arazi modelleme
İHA'larımız, topografya ve 3D modelleme için seçtiğiniz veri işleme platformuyla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Delair drone görüntüleri yüksek hassasiyetli koordinatlarla coğrafi olarak etiketlenir ve Alteia, Pix4DMapper, Agisoft Metashape, Trimble Business Center ve diğerleri gibi ana masaüstü ve bulut fotogrametrik yazılımlarda işlenebilir. 2D çıktılar genellikle ortomosaik görüntüleri ve tipik olarak geotiff formatında olan dijital yüzey modellerini (DSM) içerirken, nokta bulutları (.las) ve ağlar (.obj) gibi 3D çıktılar içerir. Bu standart çıktılar çoğu GIS ve birçok CAD tabanlı yazılım tarafından tüketilebilir.

Oradan, çıplak bir toprak dijital arazi modeli (DTM) elde etmek için yüzeylerden gelen gürültüyü (hata) ve bitki örtüsünü azaltmak için veriler daha fazla modellenebilir, tahmin edilebilir, sınıflandırılabilir veya manuel olarak düzenlenebilir.

Bu genellikle, proje sahasında bulunan özelliklerin, mesafelerin, hacimlerin, eğimlerin, yükseklik profillerinin ve konumların hassas ölçümlerini ve doğru konumlarını almak için araştırmacılar tarafından en çok aranan çıktıdır.
Çevresel izin ve koruma
Yeni boru hatları, yol yolları, madenler veya enerji hatları gibi büyük altyapı projelerine hazırlanmak söz konusu olduğunda, ekolojik ve çevresel planlama çok önemlidir. Delair UX11 ve UX11 Ag, bu uygulamalar için araçsal saha veri toplama araçları olabilir.
İster bir Çevresel Etki Beyanı (EIS) ve Çevresel Değerlendirme (EA) hazırlıyor olun, ister sadece araştırma yapıyor olun, havadan görüntüler ve yüzey modelleri, hem başlangıçta hem de daha sonra temel veriler olarak kullanılabilecek benzersiz perspektifler ve bir veri arşivi sağlar. proje ilerledikçe.

UX11 PPK, arazinin şev stabilitesi, sulak alan tanımlaması ve genel özellik veri toplama için modellemesi için kullanışlıdır. Multispektral kamerası ile UX11 Ag, bitki örtüsü, istilacı tür tespiti ve habitat tanımlaması hakkında ek bilgiler sağlayabilir. DT26E LiDAR, bitki örtüsünü katmanlaştırmak ve bir arazi modelini çıkarmak için de yararlı olabilir.

Biyologlar, çevre bilimciler, hidrologlar ve jeomorfologların tümü, Delair insansız hava araçları tarafından toplanan verilerde bulunan benzersiz perspektiflerden yararlanabilir.

Arazi geliştirme
Arazi geliştirme projeleri, yalnızca doğru sınır araştırmalarını değil, aynı zamanda tasarım özelliklerini karşılamak için kesme ve doldurma ölçümleri için toprak çalışması sırasında rutin topografik araştırmalar gerektirir. UX11, Güney Kaliforniya'da geliştirilmekte olan bu yeni yerleşim bölgesi gibi arazi geliştirme sahaları için rutin inşaat anketlerini tamamlamanın hızlı ve verimli bir yoludur.

Kadastro
Devlet kurumları, özellikle hava haritalaması için insanlı uçaklara erişimin erişilemediği veya maliyet açısından yasak olduğu bölgelerde, kadastro haritalaması için genellikle Delair insansız hava araçlarını kullanır. UX11'in hafif ağırlığı, birçok güvenlik özelliği ile birleştiğinde, insanlar ve mülkler üzerinde bir drone kullanılması gerektiğinde onu mükemmel bir seçim haline getirir.

İş fırsatları
Delair, işletmelerin varlıklarını yakalamasını, yönetmesini ve analiz etmesini ve toplanan verileri değerli iş içgörülerine dönüştürmesini sağlayan uçtan uca görsel zeka çözümleri sunan lider bir sağlayıcıdır. Şirketin teklifleri, veri yönetiminden gelişmiş analitiğe kadar tüm görsel zeka iş akışınızı güçlendirmek için sektörün en sağlam platformu olan yüksek performanslı İHA donanımını delair.ai ile birleştiriyor. Çözümleri, madencilik, inşaat, tarım, petrol ve gaz, kamu hizmetleri ve ulaşım gibi sektörlerde 100'den fazla bayi ağı ile 70'den fazla ülkede satılmaktadır. Delair, stratejik satın almalar (Gatewing, Airware / Redbird) ve Intel Corporation tarafından stratejik bir yatırım yoluyla küresel bir lider olarak konumunu güçlendirdi. 2011 yılında havacılık sektöründeki uzmanlar tarafından kurulan,
Kurumlar için drone'lar, donanım çözümlerinden daha fazlasıdır: asıl anahtar, bu güçlü makinelerin toplayabileceği verileri kullanmak ve bunlardan yararlanmaktır. Delair'e katılarak, işlerini yürütmek için görsel verilere ve yapay zekaya giderek daha fazla güvenen önemli endüstri sektörlerinin dönüşümüne katılacaksınız. Yepyeni bir pazarda etki yaratırken keyif alabileceğiniz bir iş hayal edin. Önde gelen, hızla büyüyen ve son teknoloji bir şirketin parçası olarak fikirlerinizi geliştirip uygularken her gün fark yaratabilirsiniz!
Kendimizi teknik mükemmellik ve sürekli yenilikte tanıyoruz.
Bu nedenle, ezber bozan fikirleri teşvik ediyor ve ekiplerimizi yaratıcılıklarını geliştirmeye teşvik ediyoruz. Genç, enerjik ve motivasyonu yüksek bir ekip olarak, teşvik edici ve keyifli bir çalışma ortamında çalışıyoruz. Adanmışlık ve yenilik ödüllendirilir ve ödüllendirilir, tutkulu ve uyumlu hevesli insanlarla hızla büyüyen bir işte değerli ve zorlu bir deneyim kazanmak için size eşsiz bir fırsat sunar.

Dahafazla bilgi için link: https://delair.aero/delair-commercial-drones/professional-mapping-drone-delair-ux11/

Yorum Yaz