Drone küresel araştırma raporuna göre 2021 - 2027 arası popüler olacak markalar belli oldu

Drone küresel araştırma raporuna göre 2021 - 2027 arası popüler olacak markalar belli oldu
www.globalmarketvision.com küresel araştırma firması 2021 - 2027 yılları arasında drone / insansız hava aracı / yedek parça temini konusunda öne çıkacak firma araştırmalarını yayınladı.
Drone küresel araştırma raporuna göre 2021 - 2027 arası popüler olacak markalar belli oldu

www.globalmarketvision.com küresel araştırma firması 2021 - 2027 yılları arasında drone / insansız hava aracı / yedek parça temini konusunda öne çıkacak firma araştırmalarını yayınladı. Rapor araştırmalarında kullanıcıların hobby ve fotogrametri alanındaki ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılmıştır.

haber arası detay

Küresel Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı: Giriş

Küresel Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı raporu, müşteri motivatörleri, müşteri tepkisi ve davranışı, marka gelişmeleri ve rekabetçi adada konumlandırma gibi çeşitli pazar unsurları hakkında temel bilgiler sunmak için mükemmel bir yatırım kılavuzu görevi görür. Rapor, yatırım kararlarına yardımcı olmak ve sorunsuz pazar penetrasyonu arayan yeni işletmeler için önemli yatırım takdirini motive etmek için tasarlanmıştır.

Rapor, meraklı piyasa katılımcıları için yeterli rekabet avantajı sağlamak amacıyla rekabet ekosistemindeki tüm önemli büyüme yönlerinin üst düzey bir kopyasını sunmaya odaklanmıştır. Çok ilgili piyasa katılımcıları ve yerleşik uluslararası tedarikçiler, çevik yatırım kararlarını tasarlamak ve uygulamak için bu araştırma raporuna başvurabilir.

Pazarın En Önemli Oyuncuları: 3D Robotics, Autel Robotics, Delair Tech, DJI, Eachine, Ehang, Guangdong Cheerson Hobby Technology, Hobbico, Horizon Hobby, JIANJIAN TECHNOLOGY, Meijiaxin Innovative Technology, Mota Group ..

Bu raporda ele alınan türler şunlardır:

Sabit Kanatlı Drone
Rotary Wing Drone
 Hybird Drone

Bu raporda ele alınan uygulamalar şunlardır:

Prosumer
Hobbyist / Toys
Photogrammetry

Bölgesel Görünüm: Küresel Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı

Rapor, yüksek büyüme yetkinliğine sahip iş kararlarını teşvik etme girişiminde Avrupa, Asya Pasifik Asya, Orta Doğu ve Kuzey Amerika, Kuzey ve Latin Amerika'yı önemli büyüme noktaları olarak izole etti. Sözü edilen bu alanlar, küresel olarak teknolojik gelişmeler ve bunların büyüme prognozundaki müteakip etkileri ile ilgili özel ayrıntıları ölçmek için değerlendirildi. Raporun bu bölümü, sağlıklı yatırım getirilerini aşılayan üretim ve tüketim modellerinde maksimum satıcı faaliyetlerine ve gelişmelere tanık olan belirli bölgeleri de izole eder.

Büyüme beklentilerini azaltan çeşitli kısıtlamalar ve zorluklar titizlikle vurgulanmıştır. Özellikle Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı piyasa koşullarını uygunsuz şekillerde anlamak için profesyonel analistlerin uzman görüşlerine ilişkin çeşitli içgörülü detaylar vurgulanmıştır. Rapor aynı zamanda, en belirgin olanları tip ve uygulamayı tanımlayan çeşitli segmente özgü bilgileri içerir. Öngörülen spa aracılığıyla üretim değeri de dahil olmak üzere, ürün ve hizmetin her türü büyük ayrıntıyla vurgulanmıştır. Uygulama segmenti, segment türlerinin tüketim uygulanabilirliği ve uygulama kapsamları hakkında gerçek içgörüler içerir. Segmentlerin canlı bir profili, okuyucuların, üreticilerin ve acemi yatırımcıların, segmentlerin büyüme maksimizasyonundaki potansiyelini anlamalarına yardımcı olur.

Bu raporda% 20 İndirim kazanın: https://globalmarketvision.com/check-discount/88981

Rapor İçeriği    Şartname
En İyi Oyunculara Göre
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1. 3D Robotics


2019 - Yuneec ile ortaklık ve 3DR H520-G'nin piyasaya sürülmesi, 2018 yılında, Dronecode platformunu temel alan yeni ürünleri piyasaya sürmek için dünyanın önde gelen ticari ve tüketici İHA üreticisi Yuneec ile ABD merkezli bir ortak girişim kurduğumuzu duyurmaktan heyecan duyduk.

Bu ortaklık ile 3DR, ABD hükümeti müşterilerinin ve satıcılarının inşaat, mühendislik ve kamu güvenliği alanlarında güvenlik ve açık platform ihtiyaçlarına hizmet etmeye odaklandı. Yuneec'in İHA sistemi uzmanlığını ve üretim ölçeğini 3DR yazılımının sağladığı yeteneklerle birleştiren ilk ürünümüz olan 3DR H520-G, 2019 yılının Şubat ayında satışa sunuldu.

2. Autel Robotics

Autel Robotics, rekreasyonel ve ticari platformlardaki kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamasını veya aşmasını sağlamak için insansız hava teknolojileri geliştirme misyonuyla 2014 yılında kuruldu. Müşterilerimizden ve daha fazlasını yapma arzusundan ilham alan, çok disiplinli mühendislerden oluşan, çözüm odaklı bir ekibiz. Bizi sektördeki en iyi ürünleri üretmeye iten bilim ve tutkunun karışımıdır.

2015 yılında X-Star ile başladık ve EVO serisiyle sektör lideri rolümüzü sağlam bir şekilde belirledik. 2020'de EVO II platformunun geliştirilmesi, bu dinamik uçakların ve yüklerin amaca yönelik kullanıcıları için amaçlanan uygulamalarını karşılamak için teknolojileri uyarlarken, yeniden şekillendirirken ve hızlandırırken Autel Robotics için yeni bir döneme işaret ediyor.

3. Delair Tech


Delair, şirketlerin ve hükümetlerin, profesyonel pilotlardan, mühendislerden ve dünya çapındaki destek merkezlerinden oluşan ekibimizle birlikte çalışarak, belirli drone proje hedeflerine ulaşmasını sağlayan, yüksek performanslı drone tabanlı çözümlerin önde gelen uluslararası sağlayıcısıdır. Dünyanın ilk ticari sertifikalı BVLOS drone'u da dahil olmak üzere birkaç nesil profesyonel insansız hava aracı tasarlama ve üretme konusunda on yıldan fazla deneyime sahip olan Delair, endüstri, askeri ve güvenlik dikeylerinin drone teknolojisini benimsemesine yardımcı olmak için benzersiz bir konuma sahiptir. Teklifimiz, Delair UAV teknolojisini dağıtmaktan, teknik çalışmaları yürütmekten, drone sistemleri ve alt sistemleri geliştirmeye kadar uzanıyor. Merkezi Fransa'nın Toulouse kentinde bulunan Delair, ürün kalitesini sağlamak için tüm üretim zinciri üzerinde tam kontrole sahiptir.

4. DJI


Yaratıcılık, her rüyanın merkezinde yer alır. Dünyamızı değiştiren her fikir, çığır açan her adım, yetenekli yaratıcıların vizyonuyla başlar. DJI olarak, bu yaratıcılara fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları araçları veriyoruz.

Platformlarımız, bir zamanlar erişilemeyen görüntüleri yakalamalarını sağlıyor. Uçan ve kamera sabitleme sistemlerimiz, kamera yerleşimini ve hareketini yeniden tanımlar. DJI ürünleri kullanılarak dünyanın her köşesinde her gün harika fotoğraflar ve videolar, değerli kişisel anılar ve üst düzey profesyonel görüntüler yakalanır.

Bunu, Ar-Ge'ye benzersiz bir bağlılık, sürekli yenilik ve merak kültürü ve karmaşık teknolojiyi kullanımı kolay cihazlara dönüştürmeye odaklanarak yapıyoruz. "Form işlevi takip eder" ilkesine dayanan ürünlerimiz, ileri teknolojiyi dinamik tasarımlarla birleştirir.

Genel merkezi Çin'in Silikon Vadisi olarak kabul edilen Shenzhen'de bulunan DJI, sürdürülebilir başarı için gerekli tedarikçilere, hammaddelere ve genç, yaratıcı yetenek havuzuna doğrudan erişimden yararlanıyor. Bu kaynaklardan yararlanarak 2006 yılında tek bir küçük ofisten küresel bir işgücüne dönüştük. Ofislerimiz artık Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Hollanda, Japonya, Güney Kore, Pekin, Şanghay ve Hong Kong'da bulunmaktadır. Özel sektöre ait ve işletilen bir şirket olarak DJI, teknolojimizin yaratıcı, ticari ve kar amacı gütmeyen uygulamalarını destekleyerek kendi vizyonumuza odaklanır. Bugün, DJI ürünleri endüstrileri yeniden tanımlıyor. Film yapımcılığı, tarım, koruma, arama ve kurtarma, enerji altyapısı ve daha birçok alanda çalışan profesyoneller, çalışmalarına yeni bakış açıları getirmek ve başarılarını daha güvenli, daha hızlı gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için DJI'ye güveniyor

DJI'nin yenilikçi ürünlerini güvenli ve sorumlu bir şekilde üretmek için kurulan, yüzde yüz iştirakimiz Shenzhen Dajiang Baiwang Technology Co., Ltd., insansız hava araçları konusunda uzmanlaşmış yüksek teknolojili bir üretim tesisidir. 2016 yılında Dajiang Baiwang ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını geçti ve 2017 yılında SGS ISO 14001: 2015 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikasını geçti.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

5. Eachine

 
Eachine, en kaliteli rc dronları mümkün olan en iyi fiyatlarla üretmek için yaratıcılığı teknolojiyle birleştirmeye kendini adamış ünlü bir rc drone markasıdır. Pazarın ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri üretmek için zamana ayak uydurmaktadır.

6. Ehang

EHang (NASDAQ: EH), dünyanın önde gelen otonom hava aracı ("AAV") teknoloji platformu şirketidir. Misyonumuz, güvenli, otonom ve çevre dostu hava hareketliliğini herkes için erişilebilir kılmaktır. EHang, çeşitli sektörlerdeki müşterilere AAV ürünleri ve ticari çözümler sunar: hava hareketliliği (yolcu taşımacılığı ve lojistik dahil), akıllı şehir yönetimi ve hava medyası çözümleri. Küresel Urban Air Mobility endüstrisinde en son AAV teknolojilerinin ve ticari çözümlerin öncüsü olan EHang, uçan teknolojilerin akıllı şehirlerdeki hayatımıza fayda sağlamasını sağlamak için gökyüzünün sınırlarını keşfetmeye devam ediyor.
 

7, Guangdong Cheerson Hobby Technology

Ne Yapıyoruz
Crunchbase  , profesyonellerin yenilikçi şirketleri keşfetmeleri, arkalarındaki insanlarla bağlantı kurmaları ve yeni fırsatları kovalamaları için lider platformdur. Girişimciler, yatırımcılar, pazar araştırmacıları ve satış görevlileri dahil 55 milyondan fazla profesyonel, iş kararlarını bildirmek için Crunchbase'e güveniyor. Ve dünyanın her yerindeki şirketler, uygulamalarını güçlendirmek için bize güveniyor ve her yıl API'mize bir milyardan fazla çağrı yapıyor.

Vizyonumuz
Çeşitliliğin yeni çözümlerin keşfini teşvik ettiğine ve yanıt gerektiren eski sorunları su yüzüne çıkardığına inanıyoruz. Farklı bakış açılarına sahip kişilerin ve şirketlerin daha iyi bir gelecek için inovasyonu hızlandırabilmeleri için fırsatlara erişimi demokratikleştirmek istiyoruz.


8. Hobbico

Hakkımızda 
Hobby Hobby 1984 yılında kuruldu ve kısa sürede Kanada'da R / C ekipmanlarının önde gelen tedarikçilerinden biri oldu.

Tom Bakonyi ve bilgili personeli, Hobby Hobby'yi Toronto bölgesindeki R / C meraklıları için gözde bir yer haline getirdi.

Hobby Hobby'nin itibarı agresif pazarlama, satış sonrası destek ve müşterilerin ihtiyaçlarını ilk sıraya koyan bir felsefe üzerine inşa edilmiştir ..... Eşsiz kalite, fiyat ve hizmet için Hobby Hobby!


     Hobby Hobby'nin (Solda) sahibi Tom Bakonyi , Hobby Show'da düzenlenen özel bir sunumla Yılın Hobi Bayisi seçildi. Tom özel olarak tasarlanmış kristal ödülünü Toys and Games dergisinin yayıncısı Graham Kennedy'den (sağda) ve The Hobby Show'un Başkanı Ted Curl'den aldı.     
Bu ödül, Ontario'da hobileri tanıtmaya ve geliştirmeye en çok katkıda bulunan müşteriler ve sektör üyeleri tarafından seçilen hobi bayisine verilir. Bu yılın alıcısı Tom Bakonyi , 1984'ten beri Mississauga'da Hobby Hobby'yi yönetiyor .

Yılın Hobi Satıcısı ödülü, Kanada'nın önde gelen hobi ve oyuncak ticareti yayını olan Toys and Games dergisi tarafından destekleniyor.

9. Horizon Hobby
RADYO KONTROLÜNDE TARTIŞILMAMIŞ LİDER
1985 yılında kapılarımızı açtığımızdan beri Horizon Hobby, LLC, radyo kontrol ürünleri ve aksesuarlarında tartışmasız lider haline geldi. Dünyanın dört bir yanındaki yüzlerce çalışanıyla Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Almanya ve Birleşik Krallık'ta şubeleri bulunan uluslararası bir şirketiz. Ana merkezimiz, Chicago'nun sadece iki saat güneyindeki modern bir üniversite şehri olan Champaign, Illinois'dedir. Axial'dan Spektrum'a, ARRMA'dan E-flite'a, her yerde radyo kontrol meraklıları tarafından tanınan sektördeki en iyi markalara sahibiz.

Ufuk Hobisine Rehberlik Etmek, Horizon ve çalışanlarımızın etkisiyle dünyayı iyilik için etkileme vizyonumuzdur. "Dünyayı iyilik için etkilemek" işimizin temel amacıdır ve bağlılık, takım çalışması, dürüstlük, saygı ve mükemmellik temel değerlerimizi yansıtır.

Çalışanlarımız RC topluluğunu yönlendiriyor. İnsanların hobilerle eğlenmesine yardımcı olma misyonumuzu ciddiye alıyoruz. Birinci sınıf yenilikçi ürünlerimizden ve müşteri deneyimimizden yola çıkarak, müşteriye olan bağlılığımız yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır. Horizon Hobby'de başarmak için kararlıyız

YENİLİK
Dünyayı Değiştirmek
Kaldırımı parçalamaktan gökyüzünde süzülmeye kadar, bir radyo kontrol macerasına sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Teknolojik yeniliklerimiz sayesinde, daha önce herhangi bir deneyim olmadan, kendinize uçmayı, First Person View drone yarışında diğer pilotlarla yarışmayı veya bir kantar, buggy veya botla tam gaz sürmeyi öğretebilirsiniz. RC eğlencesindeki en büyük gelişmelerin çoğu Horizon Hobby'den geldi. Sektörde ilerlemeye devam ederken, en kaliteli teknolojiden başka hiçbir şey bekleyemezsiniz.
Ayrıca, her Horizon Hobby ürünü, her yerde en iyi müşteri hizmetleri ile desteklenir. Müşteri desteği, garanti onarımları, çevrimiçi kaynaklar - hepsini yapıyoruz!

Spektrum
Spektrum ™ DSSS 2.4GHz Teknolojisi
Spektrum DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum) teknolojisi, RC hobileri için dünyanın ilk 2.4GHz kontrol çözümüdür. Geniş bant sinyali, aynı miktarda güç kullanarak dar bantlı 2,4 GHz rekabet aralığının 3 katına kadar ulaşabilir. Bu temel teknolojinin nedeni, Spektrum RC sistemlerimizin aralık, parazit koruması ve rakipsiz yanıt kombinasyonu sunmasının nedenidir.

Bind-N-Fly
Bind-N-Fly® RC Uçağı
Spektrum 2.4GHz teknolojisinin en büyük avantajlarından biri ModelMatch ™ özelliğidir. Bu, tek bir Spektrum vericisinin birden fazla Spektrum alıcısına bağlanmasına (veya eşleştirilmesine) izin verir. Bu yeteneği, bir Spektrum alıcısı kurulu olarak gelen yenilikçi Bind-N-Fly (BNF) uçağı yaratmak için kullandık. Her biri, bir pili şarj etmek için gereken sürede uçuşa hazır olabilir. Bir Spektrum verici sahibinin yapması gereken tek şey, uçmak istediği BNF uçağını, helikopteri veya quadcopter'ı seçmek, alıcısını vericisine bağlamak ve uçmaktır.

AS3X
AS3X® (Yapay Stabilizasyon - 3 eksenli) Teknolojisi
Bir RC uçağın alıcısına eklendiğinde, AS3X teknolojisi türbülans ve torkun etkilerini yumuşatmak için perde arkasında çalışır. Bunu, 3 eksenli algılama ve uzman RC pilotları tarafından geliştirilen özel bir yazılım kombinasyonu kullanarak yapar. Aynı zamanda tamamen doğal hissettiriyor. Yanıtta gecikme veya kontrolde sınır yoktur. Sadece istediğinizi tam olarak yapan, ustalıkla ayarlanmış bir modeli uçuruyormuşsunuz gibi hissedersiniz.

KASA
SAFE ™ (Sensör Destekli Uçuş Zarfı) Teknolojisi
Sensörlerin ve uçuş kontrol yazılımının bir kombinasyonunu kullanan SAFE teknolojisi, aslında bir RC uçağının yere göre tutumunun farkına varmasını sağlar. Bu 'tutum farkındalığı', farklı uygulamalar veya deneyim seviyeleri için özelleştirilmiş çoklu uçuş modları ile her tür uçağı, sabit kanatlı veya rotorlu programlamayı mümkün kılar. Daha fazla bilgi için flysaferc.com adresini ziyaret edin.

AVC
AVC ™ (Active Vehicle Control ™) Teknolojisi
Patent bekleyen AVC teknolojisi, raylar üzerinde olduğu gibi hemen hemen her RC araç sürücüsünü yapar. Sensörleri ve özel yazılımı kullanarak saniyede yüzlerce direksiyon ve gaz düzeltmesi yapabilir, böylece sürücüler kontrolü ellerinde tutmak için çok çalışmak zorunda kalmadan daha hızlı gidebilirler. Ve daha hızlı her zaman daha eğlencelidir. Daha fazla bilgi edinmek için spektrumrc.com/AVC adresini ziyaret edin.

10. JIANJIAN TECHNOLOGY

JJR / C NEDİR
JJR / C, 2014 yılında bağımsız özelleştirilmiş ürünlerin marka rotasını belirleyen Guangdong Jianjian Intelligence Technology Co., LTD'nin kendi geliştirdiği bir zeka teknolojisi markasıdır. O zamandan beri marka sürekli olarak yenilenmiş ve yükseltilmiş ve başarıyla yükseltilmiştir. Jianjian oyuncakları, olgun ürün konseptini, ileri teknolojiyi ve bağımsız Ar-Ge yeteneklerini kullanarak benzersiz bir JJR / C markası yaratmayı hedefliyor. Kesin marka konumlandırması, tüketiciler tarafından çok beğenilmemizi sağladı.

Temerry, Guangdong Jianjian Intelligence Technology Co., LTD'nin kendi geliştirdiği yeni bir anne ve bebek eğitim markasıdır ve 2019'da bağımsız özelleştirilmiş ürünlerin marka rotasını belirlemiştir. Yeni anne ve bebek eğitim markamız olarak LOGO benimsenmiştir. anneliği, özgürlüğü ve benzersizliği simgeleyen mavi balina görüntüsü. Temerry, çocuklara duygusal arkadaşlık ve ilgi sağlarken çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmeyi ve geliştirmeyi hedefliyor. Bu arada Temerry, ebeveynlerin çocuklarının potansiyel yeteneklerini kazmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak ve çocuklara zevk ve ilgi uyandırmak için de büyük özen gösteriyor.

JJR / C ve Temerry'nin ürün Ar-Ge'si, müşterileri memnun eden ve kullanıcıları rahat ettiren ürünleri araştırmak ve geliştirmek için en yenilikçi ürün konseptlerini ve lider teknolojiyi kullanarak, ürünler ve tüketiciler arasında ahenk arayan tüketicilerin ve izleyicilerin ihtiyaçlarına dayanmaktadır. Kullanıcılara güvenli ve sağlıklı malzemeler ve bol içerikli anlamlı ürünler sağlama konusunda ısrar ederken, tüketicilere daha iyi bir deneyim sunma ve daha akıllıca eğlenme konusunda ısrar ediyoruz. Felsefemizde oyuncaklar sadece oynanmakla kalmaz, aynı zamanda çocukların büyümesi, eğlendirmesi ve öğrenmesi için bir yol arkadaşı olma misyonu verilmelidir. Çocukların eğlenerek öğrenmesine ve büyümesine izin verin. Bırakın bilim ve teknoloji her aileye girsin ve çocuklar için daha iyi bir ortak olsun!
11. Meijiaxin Innovative Technology

Tüm zekamızı adayın ve mükemmellik için çabalayın
Guangdong Meijiaxin Innovative Technology Co., Ltd (MJX), RC drone / quadcopters'ın Ar-Ge, üretim ve satışına odaklanan bir yüksek teknoloji şirketidir. MJX, şimdiye kadar, RC drone alanında ileri mühendislik uzmanlığı ile donatılmış ve kasıtlı pazar talebini derinlemesine görebilen birinci sınıf bir profesyonel mühendislik ekibine sahiptir. Yıllarca süren teknoloji birikiminden sonra, MJX artık RC drone sinek kontrolü, görüntü aktarımı, güç sistemi ve GPS konumlandırma sistemi deneyimi açısından zengindir.
Verimli hizmet, yalnızca daha iyisini yapmak için
Genel merkezi Çin'in Guangdong Eyaleti, Shantou'da bulunan şubemiz, yan kuruluşumuz ve Ar-Ge merkezimiz de Pekin, Şangay, Shenyang, Chengdu, Shenzhen ve Hong Kong'da bulunabilir, bu da müşterilerimize daha hızlı ve daha iyi teknik servis ve yerel destek sunmamızı sağlar. Dünya çapında.
Bizim felsefemiz
"Hayal" inancı, şirketin büyümesinin arkasındaki itici güçtür. MJX her zaman yenilikçi ve eğlence ürünü geliştirmeye kendini adamıştır ve hedefi dünyanın her yerindeki tüketicilere inanılmaz, yeni eğlence deneyimi getirmektir. "Yenilik ve Kalite" ruhu ve mavi gezegen için "Tutku ve Mutluluk" yaratma misyonuyla, MJX her zaman kendini en güvenilir ve en güvenli teknoloji ürününü geliştirmeye, üretmeye ve satmaya adamıştır. Her ürün iyi tasarlanmış ve yenilikçi teknoloji uygulanmıştır. Tüketiciler, MJX R / C teknolojisinin getirdiği tutku, mutlu ve güvende hissin tadını çıkarabilirler.

12. Mota Group

2003 yılında kuruluşumuzdan bu yana, diğer birçok insansız hava aracı şirketinden daha uzun süredir ticari ve genel havacılıkta faaliyet göstermekteyiz. Şu anda odak noktamız yüksek kaliteli tüketici ve profesyonel sektörlerdir. Golf topu büyüklüğündeki JETJAT Nano olan ilk drone'umuz üzerinde çalışmaya 2013 yılında başladık ve o zamandan beri her yıl daha yeni modellere sahibiz. Bir halef olan JETJAT ULTRA, bu yıl Oyuncak Endüstrisi Derneği Yılın Oyuncağı ödül yarışmasında finalist seçildi. 2016 yılında profesyonel tüketiciler ve hobiler için Mota Pro Live 5000 drone'yu tanıttık. Merkezi San Jose, Kaliforniya'da bulunuyoruz, bu da bizi ABD merkezli çok az tüketici drone şirketinden biri yapıyor.


Temel Yıl    2019
Tarihsel veri    2015 - 2019
Tahmin Dönemi    2020 - 2027
Pazar Bölümleri    Türler, Uygulamalar, Son Kullanıcılar ve daha fazlası.
Ürün Tiplerine Göre    Sabit Kanatlı Drone
, Döner Kanatlı Drone
, Hybird Drone
Uygulamalar / Son Kullanıcıya Göre    Prosumer
, Hobisi / Oyuncak
, Fotogrametri
Bölgesel Kapsam    Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika
Raporun Temel Faydaları:

Küresel ve bölgesel, tip ve son kullanım küresel Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı endüstrisi pazar büyüklüğü ve 2020-2027 için tahminleri

Pazarın büyümesini etkileyen itici güçler, kısıtlamalar, fırsatlar ve zorluklar gibi temel pazar dinamiklerinin ayrıntılı analizi

Pazarı daha iyi anlamak ve genişleme stratejileri oluşturmak için tedarik zinciriyle birlikte endüstri görünümünün ayrıntılı analizi

Kilit pazar oyuncularının belirlenmesi, pazar paylarının ve temel yetkinliklerinin analizi, ayrıntılı finansal pozisyonlar, temel ürünler

Uzman görüşmeleri ve pazar eğilimleri, mevcut ve gelecekteki görünümler ve satıcıların kısa vadeli ve uzun vadeli stratejilerini etkileyen faktörler hakkındaki görüşleri

Şimdi Satın Alın ve Raporu E-postayla Göndermek İçin Buraya Tıklayın: https://globalmarketvision.com/checkout/?currency=USD&type=single_user_license&report_id=88981

Herhangi bir özel gereksiniminiz varsa, lütfen bize bildirin ve size raporu özelleştirilmiş bir fiyatla sunalım.

İçerik tablosu:

Bölüm 1: Giriş, pazarın itici gücü ürünü Çalışma ve Araştırma Kapsamının Amacı Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı pazarı

Bölüm 2: Özel Özet - Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı hakkında temel bilgiler.

Bölüm 3: Pazar Dinamiklerini Görüntüleme - Float-Zone Silikon'un Sürücüleri, Trendleri ve Zorlukları

Bölüm 4: Tüketici Uçağı / İnsansız Hava Aracı Pazar Faktörü Analizi Taşıyıcıların Sunulması Beş Kuvvet, Tedarik / Değer Zinciri, PESTEL analizi, Pazar Entropisi, Patent / Marka Analizi.

Bölüm 5: Türe, Son Kullanıcıya ve Bölgeye Göre Görüntüleme 2013-2018

Bölüm 6: Rekabetçi Ortam, Eş Grup Analizi, BCG Matrisi ve Şirket Profilinden oluşan Tüketici Uçağı / İnsansız Hava Aracı pazarının önde gelen üreticilerinin değerlendirilmesi

Bölüm 7: Pazarı segmentlere, ülkelere ve gelir payına sahip imalatçılara ve bu çeşitli bölgelerdeki kilit ülkelere göre satışlara göre değerlendirmek.

Bölüm 8 ve 9: Ek, Metodoloji ve Veri Kaynağının Görüntülenmesi

Sonuç: Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı raporunun sonunda tüm bulgular ve tahminler verilmektedir. Ayrıca, bölgesel analizle birlikte başlıca itici güçleri ve fırsatları da içerir. Segment analizi, hem tür hem de uygulama açısından da sağlıyor.

ÖRNEK İSTEYİNİNDİRİM ALINŞİMDİ AL

Küresel Pazar Vizyonu Hakkında

Global Pazar Vizyonu, detaylara odaklanan ve müşterinin ihtiyaçlarına göre bilgi sağlayan genç, deneyimli insanlardan oluşan iddialı bir ekipten oluşur. Bilgi, iş dünyasında hayati önem taşır ve bunları yayma konusunda uzmanız. Uzmanlarımız yalnızca derinlemesine uzmanlığa sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda kendi işinizi geliştirmenize yardımcı olacak kapsamlı bir rapor da oluşturabilir.

Raporlarımızla, doğru ve sağlam bilgilere dayandıklarından emin olarak önemli taktiksel iş kararları verebilirsiniz. Uzmanlarımız, doğruluğumuzla ilgili tüm endişeleri veya şüpheleri ortadan kaldırabilir ve güvenilir ve daha az güvenilir raporları ayırt etmenize yardımcı olarak karar verme riskini azaltabilir. Karar verme sürecinizi daha hassas hale getirebilir ve hedeflerinizin başarı olasılığını artırabiliriz.

Bize Ulaşın

Sam Evans | İş Geliştirme

Çağrı: + 1-7749015518

E-posta: [email protected]

Küresel Pazar Vizyonu

Web sitesi: www.globalmarketvision.com

 

https://neighborwebsj.com/

Google Etiketler
3D Robotik , Autel Robotik , Tüketici İnsansız Hava Aracı / İnsansız Hava Aracı , Tüketici İnsansız Hava Aracı Pazarı , Tüketici İnsansız Hava Aracı Pazar Analizi , Tüketici İnsansız Hava Aracı / İnsansız Hava Aracı Pazarı İşletmeye Genel Bakış , Tüketici İnsansız Hava Aracı / İnsansız Hava Aracı Pazarı Büyümesi ve Görünümü , Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazar Büyüklüğü ve Payı , Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazar Eğilimi ve Talebi , Delair Tech , DJI , Eachine , Ehang ,Küresel Tüketici Drone / İnsansız Hava Aracı Pazarı 2021 , Guangdong Cheerson Hobby Technology , Hobbico , Horizon Hobby , JIANJIAN TECHNOLOGY , Meijiaxin Innovative Technology , Mota Group
 

Yorum Yaz