DSP İzmir’de güçlü bir seçim yarışına giriyor: “Yeni gelmedik, geri geldik”

DSP İzmir’de güçlü bir seçim yarışına giriyor: “Yeni gelmedik, geri geldik”
DSP İzmir İl Başkan Vekili Tamer Şengül, partisinin 2024 yerel seçimlerine hazır olduğunu ve İzmir’in yerel sorunlarını çözecek adaylar belirlediklerini söyledi.
DSP İzmir’de güçlü bir seçim yarışına giriyor: “Yeni gelmedik, geri geldik”

DSP İzmir İl Başkan Vekili Tamer Şengül, partisinin Türkiye’nin en köklü partilerinden biri olduğunu ve halkın sevgisi ve güvenini kaybetmediğini belirtti. Şengül, 30 ilçede ve büyükşehirde vizyoner, dürüst ve liderlik vasfına sahip adaylarla seçime girdiklerini ifade etti.
DSP İzmir’de tek partiye mahkum edilmeye karşı çıkıyor: “Kazanacağız, başka planımız yok”
DSP İzmir İl Başkan Vekili Tamer Şengül, İzmir’in birkaç partinin güdümünde olamayacağını ve tek bir partiye mahkum edilemeyeceğini vurguladı. Şengül, partisinin 30 ilçede ve büyükşehirde sorunları çözmeye talip olduğunu ve seçimi kazanmak için başka bir planlarının olmadığını söyledi.

haber arası detay

DSP İzmir’de iddialı: “Kazanacağız, başka planımız yok!”

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkan Vekili ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Tamer Şengül, 30 ilçede belediye başkan adaylarını belirlediklerini ve güçlü bir seçim yarışına girdiklerini söyledi. Şengül, “İzmir birkaç partinin güdümünde olamaz, hele hele tek bir partiye mahkum edilemez. İzmir’in yerel sorunları almış başını gidiyor. Biz ise bu sorunları iyi çalıştık, 30 ilçede ve büyükşehirde sorunları çözmeye talibiz” dedi.

DSP’nin 2024 yerel seçimlerine hazır olduğunu belirten Şengül, “Yeni gelmedik, geri geldik. DSP, Türkiye’nin en köklü partilerinden biridir. Halkımızın bize olan sevgisi ve güveni hiç azalmadı. Biz de halkımızın beklentilerine cevap verecek, vizyoner, dürüst ve liderlik vasfına sahip belediye başkan adaylarımızı belirledik. Bu seçimin kazananı halk ve halkın temsilcisi DSP olacak” diye konuştu.

 

Yorum Yaz