Erhan Gülenç’ten Bağımsız Gazetecilik Hamlesi: Yeni Asır’a Veda, erhangulenc.com’a Merhaba

Erhan Gülenç’ten Bağımsız Gazetecilik Hamlesi: Yeni Asır’a Veda, erhangulenc.com’a Merhaba
İzmir’in deneyimli gazetecisi Erhan Gülenç, 21,5 yıllık Yeni Asır serüvenini noktalayarak kendi haber portalı erhangulenc.com ile bağımsız gazeteciliğe adım atıyor.

“Her şey yeni başlıyor” diyen Erhan Gülenç, objektiflik ve tarafsızlık ilkesiyle İzmir ve Ege’nin sesi olmaya devam edecek.

haber arası detay

 Erhan Gülenç’ten Cesur Adım: İzmir Basınında Bağımsız Bir Yolculuk Başlıyor

George Orwell’in izinden giden Erhan Gülenç, güç sahiplerini rahatsız edecek haberlerle erhangulenc.com’da okuyucularını bekliyor.

İzmir’in tanınmış gazetecisi Erhan Gülenç, 21,5 yıl süren Yeni Asır’daki kariyerine son vererek kendi haber portalı üzerinden gazeteciliğe devam etme kararı aldı. Gülenç, yeni başlangıcını “Her şey yeni başlıyor” sözleriyle duyurdu ve bağımsız bir yol izleyeceğini belirtti. Kendi web sitesi erhangulenc.com üzerinden yayın yapacak olan Gülenç, Yeni Asır’da geçirdiği süre zarfında gazetenin yayın politikasına uygun içerikler ürettiğini, ancak şimdi kendi çizgisini oluşturacağını ifade etti.

Gülenç, tüm siyasi partilere eşit mesafede duracağını ve her zaman doğru, iyi ve güzel olanın yanında olacağını vurguladı. Empati kurma ve eleştiri yapma konusunda da özgür olacağını söyledi. George Orwell’in “Gazetecilik birilerinin yayınlanmasını istemediği haberleri yazmaktır; gerisi halkla ilişkilerdir” sözünü mottosu olarak benimseyen Gülenç, güç sahiplerini rahatsız etmekten çekinmeyeceğini belirtti.

Gülenç, Yeni Asır’daki köşe yazıları ve haberlerinin etkinliğini kısa sürede kendi platformunda yakalayacağına olan inancını dile getirdi. Siyasetten iş dünyasına kadar geniş bir kitleye ulaşmayı hedefleyen Gülenç, binlerce okuyucuyu kısa sürede erhangulenc.com’da buluşturmayı hedefliyor. İzmir ve Ege bölgesindeki okuyucularına kendilerinin yanında olduğunu ve her zaman destekçileri olacağını sözlerine ekledi.

Erhan Gülenç’in bu cesur adımı, medya dünyasında bağımsız gazeteciliğin önemini ve gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Gülenç’in bağımsız yolculuğu, objektiflik ve tarafsızlık ilkeleriyle şekillenecek ve İzmir basınının keskin kalemi, yeni platformunda okuyucularıyla buluşmaya devam edecek.

Yorum Yaz