Foça’nın bağımsız adayı Ahmet Gültekin’den iddialı projeler

Foça’nın bağımsız adayı Ahmet Gültekin’den iddialı projeler
Foça’nın sorunlarına çözüm getirmek isteyen Ahmet Gültekin, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday oldu. Gültekin, Foça’nın güzelliklerini koruyacak, kültürel zenginlikleri artıracak ve halkın katılımını sağlayacak projelerini tanıttı.
Foça’nın bağımsız adayı Ahmet Gültekin’den iddialı projeler

Foça’da 15 yıldır yaşayan ve inşaat sektöründe çalışan Ahmet Gültekin, bağımsız belediye başkan adayı oldu. Gültekin, Foça’nın deniz turizmi potansiyelini ön plana çıkaracak, sokak hayvanlarına ücretsiz mama ve aşı sağlayacak, altyapı hizmetlerini güçlendirecek ve Yeni Foça’ya hastane getirecek projelerini açıkladı.
Bağımsızlık, daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlar: Ahmet Gültekin
Foça Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olan Ahmet Gültekin, mevcut partilerin Foça’yı yeterince temsil etmediğini söyledi. Gültekin, sadece Foça halkına bağlı olduğunu ve bağımsızlığın daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayacağını belirtti. Gültekin, Foça’nın geleceği için şeffaf ve halkın doğrudan katılımıyla karar alma süreçlerini yöneteceğini ifade etti.

haber arası detay


FOÇABAĞIMSIZ  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET GÜLTEKİN KİMDİR? NEDEN BAĞIMSIZ?

Ahmet Gültekin seçim çalışmalarına başladı.Çeşitli kurumlar ,pazarlar ve mahallelerde  kendisini ve projelerini  tanıttı.Gültekin ; 1971 yılında şanlıUrfa siverek'te doğdum. Uzun yıllar boyunca İzmir de yaşadım ve son 15 yılımı ise Foça da geçirdim. Sivil  toplum örgütlerinde Gönüllü bir yurttaş olarak aktif rol aldım. Foçanın gelişimine katkıda bulunmak, karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek ve ilçemizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla bağımsız aday olmaya karar verdim. Mevcut partilerin Foçayı yeterince temsil etmediğini düşünüyor, bu nedenle sadece Foça halkına bağlı olduğumu vurguluyorum. Bağımsızlık, daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayacaktır. Foçanın güzelliklerini koruyarak, adil bir yönetimle birlikte daha yaşanılabilir bir Foça için aday oldum.

NE VAAT EDİYORUZ?

Foça Nın geleceğini şekillendirirken şeffaf ve halkın doğrudan katılımıyla herkesin fikir ve önerilerini dinleyerek karar alma süreçlerini yöneteceğiz. Foça'nın eşsiz deniz turizmi potansiyelini ön plana çıkararak, koylarını koruyacak ve tarihi dokusunu muhafaza edecek projelere odaklanmayı hedefliyorum.Kültürel zenginlikleri güçlendirecek adımlarla, Foçayı daha yaşanabilir ve turist bir cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz.

SOKAK CANLARINA ÜCRETSİZ MAMA :

 Sokak hayvanlarına ücretsiz mama, aşı ve barınak sağlayarak, toplumu bilgilendirmeyi ve projeyi sürekli izleyip geliştirmeyi taahhüt ediyoruz.

ÇALIŞKAN KADRO :Güçlü iletişime sahip ve liyakatlı bir kadro oluşturarak etkili bir yönetim vaat ediyoruz.

EKONOMİK VE SOSYAL DESTEK :Foça belediyesi ait sosyal tesislerde ücretsiz kültür ve sanat faaliyetlerine öncelik vereceğiz.

ÜCRETSİZ NOSTALJİK TEKERLEKLİ TRAMVAY YAPACAĞIZ :Foça ve yeniFoça da belirlenen sahil bandında ücretsiz tekerlekli nostaljik tramvay yapacağız. ÜCRETSİZ ŞEZLONG VE ŞEMSİYE :Yeni ve Eski foçada belirlenen kıyı kesimlerinde.

KESİNTİSİZ ALT YAPI HİZMETLERİ :Sık yaşanan elektrik ve su kesintilerine çözüm getirmek adına Foça Nın alt yapısını güçlendireceğiz.ÜCRETSİZ HASTANE RİNG SERVİSİ :Eski ve Yeni foça'dan devlet hastanesine ücretsiz ulaşım sağlanacaktır.HALKLA İÇ İÇE BİR YÖNETİM :Foçanın sorunlarına çözüm getirmek adına güçlü bir beledıye, halk iletişimi ve bütünleşik yönetim anlayışı sunuyoruz. Toplumla işbirliği ile daha etkili çözümler vaat ediyoruz.YENİ FOÇA'YA HASTANE :Yeni foça nın ihtiyacı olan hastanenin yapılması için Foça halkı, meslek odaları, muhtarlar ve sivil toplum temsilcileri ile elimizden gelenin fazlasını yaparak yeni Foça'ya hastane getirmeyi hedefliyoruz.

ÜCRETSİZ SİNEMA :Yaz günleri açık hava konserleri, sinema ve tiyatro ile Foçanın kültür ve sanat sahnesini canlandırarak da daha renkli bir yaşam vaad ediyoruz.

FOÇANIN YOLLARINA ESTETİK BİR  NEFES: Foçanın tarihini gözeterek şehir yollarını ve çevresini düzenleyip estetik bir görünüm kazandıracağız. Foçanın özgün karakterini koruyarak, yaşanabilir ve çevre dostu bir Foça vaat ediyoruz. FOÇA İÇİN BAĞIMSIZ ADAY