Hakan Kalfaoğlu: “Buca’ya Laf Değil Eser Siyaseti Yapacağız”

Hakan Kalfaoğlu: “Buca’ya Laf Değil Eser Siyaseti Yapacağız”
Buca’nın Efsane İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı.AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Kalfaoğlu, Buca’nın Sorunlarını ve Projelerini Anlattı
Hakan Kalfaoğlu: “Buca’ya Laf Değil Eser Siyaseti Yapacağız”

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Kalfaoğlu: “Buca’ya Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”
AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Av. Hakan Kalfaoğlu, Buca’da yaptığı ve yapacağı projeleri anlattığı bir basın toplantısı düzenledi. Kalfaoğlu, Buca’nın sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu Buca’ya taşıyacağını söyledi.

haber arası detay

Kalfaoğlu, basın toplantısında yaptığı konuşmada, Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecini ve seçim çalışmalarını değerlendirdi. Buca’nın efsane ilçe başkanı olarak anılan Kalfaoğlu, 3 yıllık ilçe başkanlığı döneminde Buca’ya kazandırdığı hizmetleri ve projeleri hatırlattı. Buca’nın 40 yıllık kanayan yarası olan Buca Cezaevi’nin kaldırılması, Buca’ya Türkiye’de en hızlı tamamlanan hastane olan Yeni Modern Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yaptırılması, Yeni Hükümet Konağı, Yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü, Buca’yı ikiye bölen tren yolunun yıkılması için gösterdiği çabalar ve AK Parti’ye 30 bin yeni üye kazandırması gibi başarılarıyla dikkat çeken Kalfaoğlu, Buca’ya laf değil eser siyaseti yaptığını vurguladı.

Kalfaoğlu, belediye başkanlığına aday olması halinde Buca’yı daha da geliştireceğini ve modernize edeceğini belirtti. Buca’nın alt yapısından, yollarına, parklarından, yeşil alanlarına, amatör kulüplerine, spor sahalarına kadar her alanda yatırım yapacaklarını ve Buca’nın çehresini değiştireceklerini söyledi. Buca’nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını sokak sokak bildiklerini ve projelerinin hazır olduğunu ifade eden Kalfaoğlu, “Her gün Buca’nın sokaklarında caddelerinde çalışan teşkilatım ile birlikte yaklaşık 500 bin tanıtım broşürü dağıttık. Sokak, sokak, Ev, Ev, Esnafımızı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Buca’mızı bizlere yakışmayan hale getirenlerin elinden geri almaya Biz hazırız” dedi.

Kalfaoğlu, ayrıca Buca halkının kendisine gösterdiği ilgi ve teveccühe de teşekkür etti. Bucalıların kendisine “Efsane İlçe Başkanı” olarak seslendiğini ve destek verdiğini belirten Kalfaoğlu, “Bu benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu güveni boşa çıkarmayacağım. Buca’ya hizmet etmeye devam edeceğim. Buca’yı Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla buluşturacağım. Buca’yı hak ettiği yere taşıyacağım. Buca’yı AK Belediyecilikle tanıştıracağım. Buca’yı AK Parti’nin kalesi yapacağım. Buca’yı AK Parti’ye kazandıracağız. Buca’yı AK Parti’yle güzelleştireceğiz. Buca’yı AK Parti’yle şahlandıracağız. Buca’yı AK Parti’yle mutlu edeceğiz. Buca’yı AK Parti’yle geleceğe taşıyacağız. Buca’yı AK Parti’yle yaşanabilir bir şehir yapacağız. Buca’yı AK Parti’yle örnek bir ilçe yapacağız. Buca’yı AK Parti’yle marka bir şehir yapacağız. Buca’yı AK Parti’yle Türkiye’nin yıldızı yapacağız. Buca’yı AK Parti’yle dünyanın gözdesi yapacağız. Buca’yı AK Parti’yle tarihe yazacağız” diye konuştu.

Kalfaoğlu, konuşmasının sonunda, Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptığı gün kendisine eşlik eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, önceki dönem ilçe başkanlarına, meclis üyelerine, dava ve yol arkadaşlarına, partililere ve Bucalı hemşehrilerine tekrar teşekkür etti. Kalfaoğlu, "Buca’nın makus kaderini değiştirmek için yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Buca’ya hayırlı olsun. Buca’ya hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Buca’ya hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğiz. Buca’ya hizmet etmek için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız. Buca’ya hizmet etmek için her şeyi yapacağız. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şeyden kaçmayacağız. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir engel tanımayacağız. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyeceğiz. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir zorluktan yılmayacağız. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir korku duymayacağız. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi durduramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi yıldıramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi vazgeçiremeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi engelleyemeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi korkutamayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi yenemeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi durduramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi yıldıramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi vazgeçiremeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi engelleyemeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi korkutamayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi yenemeyecek. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi durduramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi yıldıramayacak. Buca’ya hizmet etmek için hiçbir şey bizi vazgeçiremeyecek. diye konuştu.

Hakan Kalfaoğlu Kimdir. ?

Av. Hakan Kalfaoğlu. 1984 İzmir  doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlayan Kalfaoğlu. Üniversite öğrenimini Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayıp mezun oldu. Askerlik görevini Erzurum’da yapan Kalfaoğlu. 2010 yılında Kalfaoğlu Hukuk Danışmanlık Bürosunu açtı. Evli ve 1 kız çocuk babası olan Kalfaoğlu. Eşi Manisalı, Ailesi Konyalı, olan Kalfaoğlu AK Parti ‘de çeşitli görevlerde bulunan Kalfaoğlu 3 yıl AK Parti Buca ilçe başkanlığı görevini tamamlayarak 2023 Eylül ayında Buca Belediye Başkan Aday Adaylı olduğunu açıkladı.

Yorum Yaz