İzmir’in Kültür, Sanat ve İş Dünyasına Yeni Bir Soluk: BonVivant Pasaport

İzmir’in Kültür, Sanat ve İş Dünyasına Yeni Bir Soluk: BonVivant Pasaport
İzmir’in iyi yaşamın adresi BonVivant, Alsancak’tan sonra Pasaport’ta da etkinlik merkezi açtı. BonVivant Pasaport, modern alt yapısı ve körfez manzarası ile kurumsal ve bireysel misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor.
İzmir’in Kültür, Sanat ve İş Dünyasına Yeni Bir Soluk: BonVivant Pasaport

İzmir’in kültür, sanat ve iş dünyasına yeni bir soluk getiren etkinlik merkezi BonVivant, Alsancak’taki ilk şubesinin ardından Pasaport’ta da kapılarını açtı. BonVivant Pasaport, modern alt yapısı ve körfez manzarası ile kurumsal ve bireysel misafirlerine farklı bir atmosfer sunuyor.

haber arası detay

BonVivant, iş insanı Perihan İnci’nin hayallerinden yola çıkarak İzmir’e kazandırdığı bir proje. İnci, “Alsancak’ta İzmir’in tarihini kucaklayan BonVivant, bu kez daha yüksek kapasiteyle Pasaport şubesiyle hizmet veriyor. İzmir’in ihtiyacı olduğuna inandığım bir merkezi, İzmir’e yakışan bir şekilde hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.” dedi.

BonVivant, İzmir’in kalbi Alsancak ve Pasaport’ta bulunan iki ayrı mekanda konferans, toplantı, özel davetler, sanat atölyeleri, sergiler, dinletiler, söyleşiler ve keyifli buluşmalar için farklı biçimlerde tasarlanmış birbirinden bağımsız alanlar sunuyor. Keyifli ve ferah bir atmosferde BonVivant Brasserie’nın seçkin lezzetleri ile hizmet veriliyor.

BonVivant, Pasaport lokasyonu içinde yer alan yüksek kapasiteli salonlarında kurum ve kuruluşların eğitim, özel etkinlik ve toplantılarına ev sahipliği yapmanın yanında kurumsal misafirleri ağırlama imkânı da sunuyor.

BonVivant, Alsancak’tan sonra Pasaport’ta da misafirlerini farklı bir atmosferde muhteşem körfez manzarası ile ağırlamayı bekliyor!

Yorum Yaz