Mehmet Ertaş, Edremit Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladı

Mehmet Ertaş, Edremit Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladı
CHP adayı Mehmet Ertaş, mazbatasını alarak resmen Edremit Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözmek için hızlı adımlar atacaklarını vurguladı.
Mehmet Ertaş, Edremit Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladı

Edremit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Alp Arslantürk’ün elinden mazbatayı alan Başkan Ertaş, Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı. Halkçı belediyecilik anlayışıyla iç içe olup, birlikte yönetim sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.
Edremit İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor
Başkan Ertaş, Edremit isminin Türkiye genelinde güzel bir şekilde anılacağı bir belediye hedeflediklerini ifade etti. Yeni ekiple birlikte Edremit’i daha yaşanabilir ve güzel bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

haber arası detay

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve Meclis Üyeleri Mazbata Töreni

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mehmet Ertaş, Edremit Belediye Başkanı olarak seçildi. Mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Başkan Ertaş, Edremit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Abdullah Alp Arslantürk’ün elinden mazbatayı aldı. Aynı törende Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı.

Törene CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Yusuf Yavuz, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Başkan Ertaş, mazbatayı Edremitliler adına aldığını belirterek, halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları çözmek için hızlı adımlar atacaklarını vurguladı. Halkçı belediyecilik anlayışıyla iç içe olup, birlikte yönetim sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.

Ertaş, Edremit isminin Türkiye genelinde güzel bir şekilde anılacağı bir belediye hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Yeni ekiple birlikte Edremit’i daha yaşanabilir ve güzel bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 4 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te Edremit Belediyesi’nde yapılacak devir teslim töreni ile göreve başlayacak. Bu önemli görevde başarılar dileriz!

Yorum Yaz