MetriDynamic fotogrametrik kameralı Vtol 6 saat uçuş testleri yayınlandı

MetriDynamic fotogrametrik kameralı Vtol 6 saat uçuş testleri yayınlandı
Eşsiz teknoloji MetriDynamic ekibinin mükemmel aerodinamik tasarımı ile Fotogrametri için özel üretim Vtol drone
MetriDynamic fotogrametrik kameralı Vtol 6 saat uçuş testleri yayınlandı MetriDynamic fotogrametrik kameralı Vtol 6 saat uçuş testleri yayınlandı

Metridynamic firmasının başarılı ürünü PERSURS-6 UAV fotogrametrik IHA lar arasında ,16 kg toplam ağırlıkla 8 saat havada kalabilen elektrik motorlu VTOL olarak biliniyor. Persurs-6 kendi kulvarında yani 26 kg ağırlıklı IHA ların altındaki gurupta en iyilerinden biridir diyebiliriz. En önemli özelliğinden biri de ful frame 61 megapiksellik fotogrametrik kamera kullanılıyor olması olması, Görüş alanı içinde uzaktan kumandalı uçuş, görüş hattının ötesinde  tamamen otonom uçuş vb. Dahil olmak üzere çeşitli uçuş modları, İHA eğitim görevlerinin tüm aşamaları için uygundur.Güçlü uçuş kontrol  algoritması, tamamen otonom kalkış ve iniş, görev rotası uçuşu, acil durum koruması vb. İçin her tür modeli mükemmel şekilde destekler. IHA nın resmi web sayfası https://www.metridynamic.com/ bilgi alabilirsiniz.

haber arası detay

Ekipmanın kurulumu ve kullanımı basittir ve sadece birkaç basit işlemle uçmanın eğlencesini hızla yaşayabilirsiniz. Enfes uçak fiziksel modellemesi, uçak modelleri arasında VTOL, sabit kanat, çok rotorlu, helikopter vb. Ayrıntılı uçuş ortamı simülasyonu, tüm dünyadaki havalimanlarını kapsayarak uçuşa gerçek bir dünya sağlar. Rüzgar, gök gürültüsü, yağmur ve kar gibi çeşitli hava efektlerini simüle edebilir ve rastgele hava durumunu destekler. Eşsiz teknoloji MetriDynamic ekibinin mükemmel aerodinamik tasarımı, üç boyutlu simülasyonu ve bilgisayar akışkan dinamiği analiz yetenekleri  , P6 için ultra verimli enerji kullanımı sağlamak üzere P6 serisi güç sisteminin derinlemesine optimizasyonunu sağlayan bir dizi özel teknoloji yaratmıştır.  serisi VTOL


Yer kontrol istasyonu
Güneş ışığında okunabilir

Tek bir şarjla 7 saat dayanıklılık

Uçuş rotası ve canlı video için 2 ekran

Su / toz / darbeye dayanıklı kutu

Persus 6 vTol insansız hava aracına ; LR 900/1350/1800 LiDAR aygıtı da destekliyor. Lidar tarama çözümleri içinde büyük önem arz etmekdir.

Persus 6 İnsansız hava aracında eğik kamera kullanarak 3B modellemeler yapabilirsiniz.

Eşzamanlı web yayını yapabilirsiniz.; ​Uçak tarafından toplanan video görüntüleri İnternet akış teknolojisi ile uzak komuta merkezine iletilir . ön hatta durumu canlı olarak yayınlar  ve komut çalışması için anlık bilgi referansı sağlar.

Hedef vizyon takibi; ​EO tarafından yayınlanan gerçek zamanlı görüntülemeye göre, kontrol etmek için ekrandaki araca, binaya ve konuma doğrudan tıklayabilirsiniz  , böylece uçak hedef konuma ulaşabilir  ve izlemeye devam edebilir.

İnternet bağlantısı aracılığıyla, uzaktan pilot, uçuş görevleri için uçuş platformunu tamamen çalıştırabilir ve izleyebilir, Uzaktan komuta, eğitim, gösteri operasyonları ve teknik yardım gerçekleştirebilirsiniz.

Arazi takibi; Hedef alandaki en yüksek nokta,uçuş güvenliğini sağlamak için otomatik olarak temel olarak  örneklenir. 
Yükseklik toplama aralığı, karmaşık manuel işlemleri ortadan kaldırırken güvenilir uçuş sağlamak  için otomatik olarak ayarlanır  . Rotalar otomatik olarak oluşturulur ve ayrı ayrı ve manuel olarak değiştirilebilir.

Rutin denetim planlaması; Tek bir rota, çeşitli karmaşık arazi ve hava sahası ortamlarına uyum sağlayan 1.800'e kadar yol noktası planlayabilir  . Standardizasyonu ve veri tutarlılığını iyileştirmek için ekibin düzenli ve sabit denetim görevleri için uygundur .  Rota planlaması kaydedilebilir venormalleştirilmiş ve tekrarlanan kullanım için uygundur .

wwww.haritahaber.com olarak Hizmetlerimiz

Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi
Beytullah Yılmaz 0 544 608 84 80

PERSURS-6 VTOL IHA ile ilgili fotogrametrik uçuş test videosunu izleyebilirsiniz.

Yorum Yaz