Mutlu, Konak’ta seçim turunu sürdürüyor

Mutlu, Konak’ta seçim turunu sürdürüyor
Mutlu, Konak’ta seçim turunu sürdürüyor

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, sendika, dernek, oda ve cemevi temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve destek istedi.
Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında Konak’ta birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti. Mutlu, çalışanların haklarını, emeklerini ve huzurunu koruyacağını söyledi.
Konak’ta Mutlu rüzgarı. CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mutlu, Konak’ın sanayi, ticaret ve turizm potansiyelini artırmak için projeler geliştirdiklerini ifade etti.

haber arası detay

CHP’li Mutlu, Konak’ta seçim turunda

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında Konak’ta birçok ziyaret gerçekleştirdi. Mutlu, sendika, dernek, oda ve cemevi temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve destek istedi.

Mutlu, ilk olarak Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası İzmir Şubeleri’nin yönetici ve üyeleriyle buluştu. Mutlu, burada yaptığı konuşmada, çalışanların haklarını ve emeklerini koruyacağını, kamucu belediyecilik anlayışıyla Konak’ı yöneteceğini söyledi. Sendika başkanı Ayhan Doğan da Mutlu’ya tam destek verdiklerini belirtti.

Mutlu, daha sonra Ege Sivas Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Ege Güçbirliği Konfederasyonu çatısı altında gerçekleşen ziyarette, hemşehri dernekleriyle birlikte olmanın önemine değinen Mutlu, mimarlık ve sivil toplum alanındaki tecrübesini Konak için kullanacağını ifade etti. Federasyon başkanı Tolga Eleman da Mutlu’ya başarılar diledi.

Mutlu, seçim turuna İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na giderek devam etti. Mutlu, burada Oda Başkanı Celal Anık ve yönetim kurulu üyelerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Konak’ta yaşanan taksi şoförü cinayetini kınayan Mutlu, şoförlerin güvenli ve huzurlu çalışma ortamına kavuşması için çalışacağını vurguladı.

Mutlu, son olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar ile bir araya geldi. Mutlu, EBSO’nun bölgeye ve şehre sunduğu katkılardan övgüyle bahsetti. Konak’ın sanayi, ticaret ve turizm potansiyelini artırmak için projeler geliştirdiklerini aktaran Mutlu, Yorgancılar’dan da görüş ve önerilerini aldı.

Mutlu, günün son durağı olarak Gültepe Cemevi’ne gitti. Mutlu, burada Alevi toplumunun temsilcileriyle bir araya gelerek, Konak’ta herkesin birlikte ve mutlu yaşayacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini söyledi. Cemevi yöneticileri de Mutlu’ya desteklerini ifade etti.

Yorum Yaz