Nergis çiçeği, CHP Genel Merkezi’nde Özel ve Erdoğan’ı buluşturdu

Nergis çiçeği, CHP Genel Merkezi’nde Özel ve Erdoğan’ı buluşturdu
Özel, Karaburun Nergis Festivali’ne katılacak: “Eşim de çok seviyor”
Nergis çiçeği, CHP Genel Merkezi’nde Özel ve Erdoğan’ı buluşturdu

İzmir’in Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret ederek, 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde ilçede düzenlenecek olan Karaburun Nergis Festivali’ne davet etti. Özel, festivali eşinin de çok sevdiğini belirterek, programına aldığını ve katılmak istediğini söyledi.

haber arası detay

Karaburun Nergis Festivali, Türkiye’nin en özel ve güzel festivallerinden biri olarak biliniyor. Gezginlerin ‘yeryüzündeki cennet’ olarak nitelendirdiği Karaburun Yarımadası’nda gerçekleştirilecek olan festival, nergis çiçeğinin tanıtımı ve yerel üreticilerin desteklenmesi amacıyla düzenleniyor. Festivalde, resim sergileri, bando ve halk dansları gösterileri, çeşitli orkestra konserleri, üretici ve nergis sohbetleri, güzellik yarışması gibi söyleşi ve atölye faaliyetleri yer alıyor. Festival, aynı zamanda yarıyıl tatilinin başladığı hafta sonuna denk geldiği için, binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel’i makamında kabul ettiği ziyarette, “Fedakar üreticilerimizin kalbi konumundaki Karaburun Ziraat Odamızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve hemşehrilerimizin selamlarını, festival davetimizi, mis kokulu nergisimiz eşliğinde paylaşmaktan onur duyarım” dedi. Erdoğan, nergisin ilçe ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu, nergisin adını dünyaya duyurmakta kararlı olduklarını ve festivalin herkesi kucaklayan bir bayram havasında geçeceğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaburun Nergis Festivali’ne katılmak istediğini belirtti. Özel, “Eşim Didem de her yıl takip ettiği bu festivali çok seviyor. Programımda olağanüstü bir durum gelişmezse, festivalde Karaburunlu üreticilerle ve festival konuklarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyacağım. Yarımadalı üreticilere de ‘hasadınız bereketli, yeni yılınız kutlu olsun’ mesajını iletiyorum” dedi.


 

Yorum Yaz