Ortaklık Hayat Arkadaşlığına Dönüştü: Öğretmen Çift Nikah Dairesi'nde

Ortaklık Hayat Arkadaşlığına Dönüştü: Öğretmen Çift Nikah Dairesi'nde
Manisa'dan Binnur İşyapan ve Hatay'dan Ercan Kara, İzmir'de kurdukları ortak okulda buluştu ve nikah masasında bir araya geldi.
Ortaklık Hayat Arkadaşlığına Dönüştü: Öğretmen Çift Nikah Dairesi'nde

Aşk Hikayeleri Nikah Dairesi'nde Buluştu: Öğretmen Çift Evlendi; Manisa ve Hatay'dan İzmir'e uzanan bir aşk hikayesi, Binnur İşyapan ve Ercan Kara'nın nikahıyla mutlu sona ulaştı.  Özel çocuklara eğitim veren Binnur İşyapan ve Ercan Kara, önce iş arkadaşı sonra da hayat arkadaşı olarak mutluluğa yelken açtı.

haber arası detay

Özel çocukların öğretmenleri Binnur İşyapan ve Ercan Kara, biri Manisa’dan diğeri Hatay’dan İzmir’de aynı okulda çalışmaya başladı.

İşyapan ve Kara daha sonraki yıllarda birlikte özel çocukların okulunu açarak kendi okullarında öğretmenlik yapmaya başladı.

Genç öğretmenlerin iş ortaklığı zaman içinde hayat arkadaşlığına dönüşünce mutluluğa yelken açmaya karar verdiler.

Genç öğretmenler, Manisa Yunus Emre Millet Çarşısı’ndaki nikah dairesinde, attıkları imzalarla öğretmen olarak başlayan arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığına dönüştürdüler.
Genç çiftler ilk dansını nikahtan sonra çalan müzikle yaptılar.

Genç çift mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:
"Öğretmen olarak okulda çok iyi anlaşıyorduk, sonrasında İzmir’de kendi özel çocuklara eğitim veren okulumuzu açtık. Ortaklığımız da çok başarılı ilerlerken hayat bizleri evliliğe kadar getirdi. Çok mutluyuz bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Balayına okullar tatile girdiğinde çıkmayı düşünüyoruz."