Özen: Balçova’da emekliler için özel projeler hazırladık

Özen: Balçova’da emekliler için özel projeler hazırladık
Özen: Balçova, sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü insanların kenti olacak
Özen: Balçova’da emekliler için özel projeler hazırladık

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Münir Sirhan Özen, Balçova’da emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmek için bir dizi proje hazırladığını açıkladı. Özen, Balçova’nın İzmir’in en değerli ilçesi olmasını hedeflediklerini söyledi.

haber arası detay

Özen, DİSK Emekli-Sen Balçova Şubesi’nin düzenlediği Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısına katılarak emeklilerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Balçova’da emekli nüfusunun yüksek olduğunu, ancak son yıllarda emeklilerin gelir seviyelerinin düştüğünü ve yaşam kalitelerinin azaldığını belirtti. Özen, bu sorunlara çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade etti.

Özen, emeklilerin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Balçova, sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü insanların yaşadığı bir kent olacak. Bunun için emeklilerimiz için özel projeler geliştirdik. Emeklilerimiz, doğayla iç içe, modern ve konforlu tema parklar ve tesislerde vakit geçirebilecek. Ayrıca, belediyemizin sağlayacağı güvenceyle, şehir dışından gelen üniversite öğrencileriyle evlerini paylaşabilecek. Bu sayede hem üniversite öğrencilerinin barınma sorunu çözülecek, hem de emeklilerimize ek gelir imkânı sağlanacak. Emeklilerimiz, belediyemizin düzenleyeceği kurs, seminer, gez, festival gibi etkinliklere katılarak hayatın içinde olacak. Tüm bunlar, akıllı çalışkanlık ve doğru kaynak yönetimiyle mümkün. Hakkımız olan tüm mali kaynakları Balçova’ya kazandırmak için mücadele edeceğiz. Bu kaynakları yetkin ekiplerle beraber verimli bir şekilde kullanacağız” dedi.

Özen, Balçova’nın İzmir’in en değerli ilçesi olması için çalıştıklarını da dile getirerek, “Balçova, İzmir’in incisi olacak. Balçova’da yaşayan herkes, bu kentin güzelliklerinden faydalanacak. Balçova’da eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı, çevre, spor, kültür, sanat gibi alanlarda yatırımlar yapacağız. Balçova’da herkesin huzur içinde yaşayacağı bir kent yaratacağız” diye konuştu. Özen’in konuşmasının ardından emekliler, Özen’e projeleri için teşekkür etti ve desteklerini ifade etti.

 

Yorum Yaz