Özlale, Alsancak ve Kordonboyu’nda İzmir Vizyonunu Anlattı

Özlale, Alsancak ve Kordonboyu’nda İzmir Vizyonunu Anlattı
İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Özlale, Alsancak ve Kordonboyu’nda esnafın dertlerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti.
Özlale, Alsancak ve Kordonboyu’nda İzmir Vizyonunu Anlattı

Özlale’den Alsancak ve Kordonboyu’nda Seçim Turu; İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, seçim çalışmaları kapsamında Alsancak ve Kordonboyu’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Özlale, İzmir’in sorunlarına ve çözümlerine dair projelerini anlattı ve “İzmir’de her şey İYİ olacak” dedi.

haber arası detay

Özlale, İzmir’in Nabzını Alsancak ve Kordonboyu’nda Tuttu; İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özlale, dün Alsancak ve Kordonboyu’nda hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Özlale, İzmir’i daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik, daha katılımcı ve daha mutlu bir şehir yapmak için çalışacağını söyledi.

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Özlale, Alsancak ve Kordonboyu’nda esnafın dertlerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. Özlale, İzmir’in ticaret, turizm, çevre, ulaşım, altyapı, kültür, spor ve sosyal hizmetler gibi alanlarda yapmayı planladığı projelerini anlattı ve destek istedi.

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özlale, dün Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Kordonboyu’nda hem esnaf hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Özlale, İzmir’in sorunlarına ve çözümlerine dair projelerini anlattı ve “İzmir’de her şey İYİ olacak” dedi.

Özlale, sabah saatlerinde İYİ Parti İzmir Teşkilatı ile birlikte Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde seçim çalışmalarına başladı. Cadde boyunca yürüyerek esnafı ziyaret eden Özlale, onların talep ve beklentilerini dinledi. Esnafın ekonomik sıkıntılarını paylaşan Özlale, “İzmir’in ticaret ve turizm potansiyelini artırmak için çalışacağız. Esnafımızın yüzü gülecek, işleri rahatlayacak” diye konuştu. Özlale, esnafın tezgahlarında bulunan ürünleri de inceledi ve onlarla çay içti.

Öğle saatlerinde ise Özlale, Kordonboyu’na geçti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Özlale, İzmir’in çevre, ulaşım, altyapı, kültür, spor ve sosyal hizmetler gibi alanlarda yapmayı planladığı projelerini anlattı. Özlale, “İzmir, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri. Ama maalesef hak ettiği hizmeti alamıyor. Biz İYİ Parti olarak, İzmir’i daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik, daha katılımcı ve daha mutlu bir şehir yapmak için çalışacağız. İzmir’in her mahallesine, her sokağına, her evine dokunacağız. İzmir’in her kesimine, her görüşe, her inanca saygı duyacağız. İzmir’in her sorununa, her ihtiyacına çözüm bulacağız. İzmir’de her şey İYİ olacak” dedi.

Özlale, Gündoğdu Meydanı’nda da vatandaşlarla buluştu. Burada da İzmir’in sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getiren Özlale, vatandaşlardan destek istedi. Özlale, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler, İzmir’in kaderini belirleyecek. İzmir, ya aynı yönetimle devam edecek ya da yeni bir sayfa açacak. Biz İYİ Parti olarak, İzmir’e yeni bir soluk, yeni bir vizyon, yeni bir heyecan getirmek istiyoruz. Bizim tek amacımız, İzmir’i daha İYİ yapmak. Bu yüzden sizden, İzmir için İYİ Parti’ye oy vermenizi istiyorum. İzmir için, Türkiye için, hep birlikte İYİ olalım” diye seslendi.

Özlale, seçim çalışmalarını akşam saatlerine kadar sürdürdü. Özlale, bugün de İzmir’in farklı ilçelerinde seçmenlerle buluşacak. Özlale, seçimlere kadar İzmir’in her noktasını gezerek, İYİ Parti’nin İzmir vizyonunu anlatmaya devam edecek.
 

Yorum Yaz