Phase One ve DJI M300 ile mükemmel uyum sağladı

Phase One ve DJI M300 ile mükemmel uyum sağladı

Fotogrametride kullanılan drone ve ihaların başında gelen DJI M300 PhaseOne ile mükemmel bir uyum sağladı. 1 saate yakın uçuş süresi ile bilinen DJI M300 kendi üretmiş olduğu P1 fotogrametrik kamerayı piyasaya henüz sürmeden, PhaseOne'dan açıklama geldi. 

haber arası detay

 

Küçük detayların büyük fark yarattığı yer
Phase One P3 Payload, tüm denetim ihtiyaçlarınız için özelleştirilebilir bir çözüm sunar. Drone'unuzu seçin, kameranızı seçin ve en ince ayrıntıların tümünü tek çekimde elde etmek için seçimimizden lenslerinizi seçin.

İHA'lar için özel olarak tasarlanmış iXM kameralarımız hızlıdır, oldukça duyarlıdır, sağlamdır ve çeşitli denetim ve haritalama görevleri için drone'larla kolayca entegre edilebilir. IXM kameralar, Phase One P3 Yükünüzün size en iyi görüntü kalitesini ve performansını sağladığından emin olmak için çeşitli RSM lensleriyle birlikte mevcuttur.


DJI M300 P3 DJI - Uçuşa hazır
DJI M300 için P3 yükü, zaten sahip olduğunuz araçlarla ilk günden başlamanızı sağlayan ve müşterilerinize daha yüksek değer sunan, uçuşa hazır, tak ve çalıştır bir çözümdür.

P3 DJI şunları sağlar:

Pilotlarınızın yeniden eğitim ihtiyacını ortadan kaldıran DJI Pilot Uygulaması ile anahtar teslimi entegrasyon
Genişletilmiş bir lens teklifi ile artan üretkenlik
Yeni uygulamalar için açılarak mevcut M300 filonuzun maksimum kullanımı ve çalışma süresi

MAVLİNK DESTEKLİ DRONLAR
P3  Mavlink - Entegrasyona hazır
MAVLink için P3 yükü, entegrasyon çabalarınızı hızlı bir şekilde takip ederek pazara sunma sürenizi önemli ölçüde azaltmak için tasarlanmıştır. Özel platform ve uygulama gereksinimleriniz için entegrasyonu özelleştirme özgürlüğüne sahipsiniz.

P3 MAVLink şunları sağlar:

Yeni pazarlara anahtar teslimi bir çözüm olarak sunmanızı sağlayan MAVLink drone ile tam uyumluluk
Açık yazılım, elektrik ve mekanik arayüzün eksiksiz dokümantasyonu, entegrasyonu çocuk oyuncağı haline getirir
MAVLink Kamera Protokolü aracılığıyla MAVLink Yer Kontrol Yazılımı seçiminiz

iXM-100 | iXM-50
İHA ve drone kameralarda bir devrim
İHA tabanlı görüntüleme görevleri için tasarlanmış en son orta format teknolojisi. İXM 100MP ve 50MP kameralar, gelişmiş vurgu hassasiyeti ve dinamik aralık için arka taraf aydınlatma (BSI) teknolojisine sahip orta format sensörleri içerir. Phase One iXM kameralar hızlı, son derece duyarlı ve sağlamdır ve 35 mm'den 300 mm'ye kadar çeşitli yüksek çözünürlüklü lenslerle mevcuttur. İXM kameralar, çeşitli inceleme ve haritalama uygulamaları için İHA'larla kolayca entegre edilir.

Çığır açan bir kamera platformu
İXM 100MP ve iXM 50MP, özel olarak tasarlanmış bir dizi RSM lensi olan yüksek üretkenlik metrik kameralardır. İXM kameraları, çok çeşitli İHA platformlarıyla kolay entegrasyona hazırdır. Kameralar, çeşitli uygulamalar için üstün kaliteli havadan görüntüleme ve esnek çalışma sağlar.

50MP sensör, yüksek doğrulukta görüntülerin yakalanmasını sağlar ve daha küçük ölçekli haritalama ve inceleme görevlerinin ihtiyaçlarını karşılar.

İXM kameralar için RSM lensler
Odak uzunlukları 35 mm ila 300 mm AF arasında değişen Beş Faz Bir RSM lens, görüntü boyunca keskinliği korurken iXM kameraların piksel ve sensör boyutuna uyacak şekilde özel olarak oluşturuldu. Lensler yüksek optik çözünürlüğe sahiptir ve hem inceleme hem de haritalama uygulamaları için yeni kullanımlar sunar. Lenslerin entegre yaprak deklanşörü, bir dizi uçuş koşulu için yüksek çekim hızı sunar.

Yorum Yaz