Skyfish fotogrametrik dronu tanıttı

Skyfish fotogrametrik dronu tanıttı
Skyfish M6 drone full frame Sony kameraların yanında medium format diğer markaları da destekliyor.
Skyfish fotogrametrik dronu tanıttı

Amerikan firması Skyfish fotogrametri alanındaki çalışmalarında ilk kez bir ürünü üst düzey fotogrametri için dron üreterek resmen piyasaya sürdü. Skyfish M6 drone full frame Sony kameraların yanında medium format diğer markaları da destekliyor. Drone gimbala diğer medium format kameraları takabilmek için makinenizin kızılötesi shutter desteği olması gerekiyor. Syfish M6 için uluslararası dolaşım için özel batarya üretildi. böylelikle cihazın dolaşım sıkıntısı da ortadan kalkmış oldu.

haber arası detay

Sykfish M6 ultra drone 61 megapiksel sony kamera ve Flir Dua Pro R Termal kamera, Lidar montaj yaparak en iyi sonucu alırsınız. Yüksek kaliteli optikler medium format görüntülerden en ince detaylara kadar fotogrametrik proielerinizini yapabilirsiniz.

RTK, gerçek zamanlı olarak konumunuzu ayarlamanıza ve sinyalin diferansiyel analizini yapmanıza izin veren Gerçek Zamanlı Kinematik anlamına gelir.

Skyfish RTK Baz İstasyonu Yüksek konumsal hassasiyet sağlarsınız.

Bu büyülü küçük ünite, uydularla bağlantı kurmayı çok kolaylaştırır, böylece mükemmel bir konum düzeltmesi elde edersiniz ve bir daha asla fiziksel bir yer kontrol noktası kullanmak zorunda kalmazsınız. RTK Baz İstasyonumuz, mesafeleri uzatabilen ve yedekli, güvenilir iletişim için bir örgü ağ oluşturabilen bir radyo rölesi olarak da kurulabilir. Bu, baz istasyonumuzu hedef altyapının 1/2 mil yakınına yerleştiren pilotun hayatını basitleştirir. Skyfish RTK Baz İstasyonu ve Rölesi daha sonra uyduları bulur ve bu ikincil RTK ünitesini drone üzerindeki RTK ünitesinin yanına bağlar. Artık tam konumumuzu biliyoruz ve Skyfish müşterilerinin beklediği yüksek doğruluğu elde ediyoruz. Bu güzel bir şey.

Skymind ™, tüm sensörleri ve uçuş navigasyonunu entegre eder ve kontrol eder. Seri bağlantı noktası, USB, I2C, darbe genişliği modülasyonu (PWM) ve bir API ile hemen hemen her şey Skymind ™ ile iletişim kurabilir. Bu, sensörler, algoritmalar ve robotik ile birlikte optik, termal, seyrüsefer ve LiDAR cihazlarını içerir.
Skymind ™ tarafından toplanan veriler ve görüntüler, günümüzün en saf dijital ikiz 3D modellerini oluşturmak için kullanılmaktadır.

Push Button Otonom Uçuş
Gerçek zamanlı çalışan Skymind ™, gerçekten otonom bir uçuş deneyimi sunabilir. Bir Skyfish drone, hedef altyapınızın dibine yerleştirildiğinde baştan sona karmaşık bir uçuş yolunu tam doğrulukla yürütebilir.

Özel Yükler
Skymind ™, herhangi bir endüstri iş akışı için özel sensörler ve yüklerle entegre olabilir. Yük özelliklerinizi nasıl destekleyebileceğimizi öğrenmek için Skyfish ile iletişime geçin. Zor sorunları çözmeyi seviyoruz.


 

Bu, birinci sınıf bir uzaktan kumandadır. 10 "ekrana sahip sağlam bir Panasonic® Toughbook ™ tableti barındıran Skyfish C1, karmaşık uçuş yollarının, POI'lerin, yörüngelerin ve hedef altyapının tam ve son derece ayrıntılı bir görünümünü sağlar. Pilotlarınız asla daha küçük bir form faktörüne geri dönmek istemeyecek.
Skyfish, fotogrametri ve 3D modelleme için Bentley yazılımı, fotogrametri ve drone haritalama için Pix4D yazılımı, çeşitli fotogrametri yazılımı ve çeşitli coğrafi etiketleme yazılımı ile entegre olur.Skyfish, Gremsy yalpa çemberlerini ve bunlara takılan her şeyi, Sony Alpha serisi kameraları, Sony QX serisi kameraları, FLiR kameraları ve çeşitli termal görüntüleme ekipmanlarını, RICO, LiDAR, emisyon sistemleri, kızılötesi kameraları, robotik ekipmanı ve çok özel yükleri destekler .Uçuş öncesi, uçuş sırasında ve uçuş sonrası kontrol.
Skyfish Mission Control ™ yazılımı, özellikle Windows® üzerinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Sahada, uzaktan kumandamız için yazılımı optimize ederek kullanıcılar için sağlamlaştırılmış bir arayüz sağladık.
Skyfish Mission Control ™, pilotlara görev planlaması ve arazi değerlendirmesi üzerinde tam kontrol sağlar ve pilotların bir parmak dokunuşuyla sınırsız ara noktalar ve kamera açıları tanımlamalarına olanak tanır.
Yazılımımız, uçuş ve yörünge planlaması, harita önbelleğe alma ve yönetimi, tekne kalibrasyonu, fotoğraf görüntüleme ve depolama, drone özelleştirme ve diğer gelişmiş ayarlar için arayüzler içerir.

Skyfish M6 Dron ile ilgili daha geniş bilgi almak için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://skyfish.ai/skyfish-m4-drone/

Skyfish M6 Ultra drone Gremsy Gimbal seçeneklerini de desteklekmektedir.

Gremsy gimbal ürünlerinden herhangi birini satın almak istiyorsanız kullanmış olduğunuz drone ve hangi amaca yönelik kulanım gerçekleştireceksiniz karar vermeniz gerekmektidir.

Gremsy Pix U Gimbal ve özellikleri
Çoklu Kamera Desteği
Çeşitli hava görevlerine uyum sağlamak hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı. Yeniden inşa edilen eğim ekseni sayesinde, birden fazla kamera montajına uymak için yalnızca bir Pixy U yeterlidir. Evrensel kamera sisteminizden en iyi şekilde yararlanmanın zamanı geldi.
Kompakt ve Hafif
Küçük, ultra hafif ve kullanımı zahmetsiz. Pixy U, her koşul için vazgeçilmez bir gimbaldir.
Katlandığında sadece 465 gram ve 18 santimetre olan bu, ticari uygulamalar için şimdiye kadarki en çok yönlü çözümünüzdür. Cebinize koyun ve gitmeniz iyi olur.

Baş Aşağı Perspektif
Pixy U'daki tersine çevrilmiş mod sayesinde, kameranın hareketi, sınırsız görüş elde etmek için sıkı bir şekilde kontrol edilir, böylece denetim çalışmasının tüm ayrıntılarını güvenli ve etkili bir şekilde yakalayabilirsiniz.

Yeni ve Akıllı gTune
Yeni gTune arayüzü süper sezgisel, ergonomik ve çok amaçlıdır. Kamera başına profil ekleyerek, en iyi kamera çıkışına sahip olurken tüm sistemin verimli çalışmasını sağlamak için optimize parametreleri hızlı bir şekilde elde edebilirsiniz.
Sınırsız Uygulamalar
Pixy U, herhangi bir uygulamada görevleri tamamlamak için gerekli olan Matrice 600 (A3 & LB2) ve Pixhawk'ın yerleşik uçuş kontrol sistemi ile tamamen uyumludur.

MATRİCE 600 (A3 VE LB2)
Anket çalışması, inceleme veya haritalamadaki uygulamalar söz konusu olduğunda, çeviklik ve esneklik temel unsurlardan ikisidir. Matrice 600'deki gimbalin esnekliği, gimbal ve kamera üzerindeki modlar arasında hassas ve anında kontrol yapmanızı sağlar.

PİXHAWK
Otonom uçuş kontrolü için Ardupilot ile iletişim kurma imkanı sayesinde Pixy U, görevleri tamamlamak için tercih ettiğiniz silahtır.
Pixy U, MAVLink komutlarına şu durumlarda yanıt verir:

Kameranın bir İlgi Bölgesine (ROI) otomatik olarak hedeflenmesi
Bir kamera deklanşörünün otonomik tetiklenmesi.
Gimbalı belirtilen dönüş, eğim ve yalpalama ile konumlandırın.
Harici GPS ve önerilen haritalama uygulamasının gereksiz olmasına yol açan GPS, altimetre, ivmeölçer vb. Veya kamera komutlarının doğrudan geçiş telemetri verileri.

Açık SDK Geliştirme (İşlemde)
Pixy U, çeşitli endüstriyel uygulamalara yönelik bina çözümlerinin gereksinimlerini karşılamak için Gremsy SDK ile uyumludur. Sisteminize bağlanmak için COM2 bağlantı noktasına sahiptir.

Pixy U ve Pixy F arasındaki fark nedir?
Pixy U çoklu kameraları desteklerken, Pixy F yalnızca Flir Duo Pro R için özel olarak tasarlanmıştır.

 Pixy U, Pixy F ile aynı hızlı sürümü kullanıyor mu?
Evet, Pixy U, Pixy F ile aynı hızlı sürümü kullanıyor.

Pixy U'nun kaç çalıştırma modu vardır ve modlar arasında nasıl geçiş yaparım?
Pixy U, hem normal modu hem de ters çevrilmiş modu destekler.

Pixy U paketi pil ve şarj cihazı ile birlikte geliyor mu?
Hayır değil. Pixy U, UBEC modülü aracılığıyla 12 - 52V giriş gücüne sahip bir drone'dan gelen harici pilleri destekler.

. Pixy U hangi cihazlarla kontrol edilebilir?
Pixy U, Uzaktan kumanda, SBUS Joystick Modülü veya yerleşik bilgisayarınız (SDK desteği) aracılığıyla kontrol edilebilir.

[Uzaktan Kumanda] Gremsy gimballerini kontrol etmek için üçüncü şahıs uzaktan kumandasını kullanabilir miyim?
Evet, üçüncü şahsın uzaktan kumandasını kullanabilirsiniz

[Uzaktan Kumanda] Pixy U ile hangi uzaktan kumandayı kullanmanızı önerirsiniz?
Gremsy yalpa çemberleri SBUS, SPEKTRUM / JR, PPM'yi destekler.

Aşağıdakiler referansınız için bazı isimlerdir: Futaba T14SG, Spektrum DX6i, Taranis, vb.

[Remote] Futaba uzaktan kumandası ile gimbal ve drone sistemini tek kontrol edebilir miyim?
Evet yapabilirsin.

Gremsy gimballeri hangi uygulamayı / yazılımı kullanıyor?
Gremsy, gimballeri yapılandırmak için gTune uygulamasını ve yazılımını geliştirdi.

gTune'u kullanırken genel iyi uygulamalar nelerdir?
GTune mobil uygulamasını çalıştırmadan önce, gimbalın Bluetooth'u ile bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, uygulama gimbal'a düzgün şekilde bağlanamaz.
GTune Desktop yazılımı ile aygıt yazılımı yükseltme prosedürü: Yükseltmeden önce, lütfen alıcıyı geçici olarak çıkarın (varsa). Aksi takdirde, silme adımına takılırsınız ve tamamlayamazsınız. Tabii ki, yazılım size hatırlatacaktır, ancak bunu önce kendiniz yapmak daha iyidir.

Profilleri nasıl kaydedebilirim?
Sertlik konfigürasyon aktivitesi / ekranında, sağ üst köşede bir kaydetme simgesi bulunabilir. Bu simgeye dokunun ve profil adınızı girin, ardından bitirmek için Kaydet'e dokunun. Bir profil yüklemek için ana etkinliğe gidin, istediğiniz profili görüntülemek ve yüklemek için Profil menüsünü seçin.

Aygıt yazılımını nasıl güncellerim?
Notlar: Aşağıdaki adımlara devam etmeden önce USB Sürücüsünü kurduğunuzdan emin olun:

Yükseltmeden önce:

Henüz yüklenmemişse, MAC veya Windows için en son Yazılım sürümünü indirin.
Henüz kurulmamışsa USB Sürücüsünü kurun.
Firmware'i Zip formatında indirin.
* .Hex dosyasını almak için sıkıştırmayı açın.
Gimbale takılıysa, Uzaktan Alıcıyı (SBUS, JR,…) çıkarın.
Mac'inize veya PC'nize bağlanın.
Yükseltme sırasında:

Açık.
Yazılımı çalıştırın ve Yükselt'i seçin.
Ekrandaki Adımları izleyin.
Yükseltmeden sonra:

Denetleyiciyi sıfırlamak için bağlantıyı kesin ve tekrar bağlayın.
YAPILANDIR -> UZMAN -> VARSAYILAN ayarla -> YAZ

Gremsy pixyf modeli gimbal

HDMI HYPER HIZLI YAYIN
Pixy F'nin HDMI Hyper Quick Release, yüksek hızlı konektör pimleri aracılığıyla çeşitli platformlarla hızlı ve kolay montaj sağlar. Yerleşik HDMI ve AUX bağlantı noktalarıyla, kameralardan gelen sinyaller doğrudan izleme ve değerlendirme için canlı hale gelir.

DENGELEME VEYA AYAR GEREKMEZ
Tepsideki belirli bir kamera için üretilmiştir, dengeleme veya ayar gerektirmez, bu da size mümkün olan en hızlı kurulum süresini sağlar. Çekin ve bitirdiniz.

2 SANİYE İÇİNDE BAŞLATMA SÜRESİ
Yeni mutlak enkoder, 2 saniyelik bir başlatma süresi sağlar. Aynı zamanda titreşim ortamında bile hassas ev tespiti sağlar.
PİXHAWK İLE TAM UYUMLU
Pixy F, tavırlarını senkronize etmek için Pixhawk ile tamamen uyumludur.
* Şu anda PIXY F, 25 mm lensle birlikte Flir Duo Pro R ile uyumlu değildir.
 

gremsy s1 modeli gimbal özellikleri
Entegre hızlı çıkarma. Genişletilmiş tava dönüşü. Yükseltilmiş motor gücü.
Herhangi bir hava görevinde haritacılar, araştırmacılar ve endüstri uzmanları için en hafif ancak çok yüklü gimbal olan S1V3 ile tanışın.
HDMI HYPER HIZLI YAYIN
YÜKSEK HIZLI HDMI İLETİMİ
Yüzer konektörlere sahip yeni hızlı çıkarma, yalnızca birçok platformla hızlı montaja izin vermekle kalmaz, aynı zamanda binlerce eşleşme döngüsünden sonra yüksek hızlı HDMI iletimini de sağlar.

 SICAK DEĞİŞTİR
Dronunuzdaki yükleri birkaç saniye içinde değiştirin.
Hızlı sürümdeki hot-swap özelliği sayesinde, Gremsy gimballeri arasında geçiş yapmak her zamankinden daha kolay. ( S1V3 , T3V3 , T7 )

MOTOR GÜCÜNDE% 20 ARTIŞ
 
 Yerleşik 14,5 Volt güç regülatörü sayesinde S1V3, motor gücünde% 20 artışla gelir ve zorlu ortamlarda bile sisteminizin kararlılığını güçlendirir.

± 345 ° PAN DÖNÜŞÜ
 
 Daha fazla hareket özgürlüğü. Havada daha iyi performans.
Büyük pan dönüşü, inceleme veya haritalama görevlerinde mümkün olan en iyi sonuçları sağlar.

CİHAZ MERKEZİNİZ
 
USB, Sbus, AUX, COM, HDMI, JR, POWER, CAN, USB dahil G / Ç bağlantı noktalarının tümü, harici cihazlar ve üçüncü taraf ürünlerle kolay ve sezgisel bağlantı için hızlı serbest bırakma üzerinde bulunur.

TEMİZ & SAĞLAM TASARIM
Kablo yok. Güçlük yok. Temiz ve sağlam tasarım, birçok uygulama için güvenilir ve uzun vadeli çalışma sağlar.

KAMERA MONTAJINDA ESNEKLİK
 
Çapraz çubuk, ister büyük ister küçük olsun, kameranızı esnek bir şekilde monte etmek için 2 yuvayla tasarlanmıştır.


HARİTALAMA MODU
 
 
Gremsy S1, tek bir operatör için özelleştirilmiş, güvenilir hava haritalama ve inceleme uygulamaları için kapsamlı bir çözümdür.

Akıllı haritalama modu, müşterilerin uçağın burun yönüyle hizalanacak ve 90 derece aşağı eğilecek ana konumu tanımlamasına olanak tanır

Gremsy T3 Gimbal ve özellikleri
Gremsy T3 (sürüm 3), inceleme, haritalama ve diğer zorlu uygulamalar için birçok endüstriyel kamerayla birlikte uçmaya hazır en gelişmiş 3 eksenli kamera sabitleyicidir. Yerleşik HDMI ve AUX bağlantı noktalarına sahip T3, basit ve temiz kurulumun yanı sıra sisteminiz için daha fazla taşınabilirlik sağlar. Kurulum kontrolünüz sırasında optimum konfor için yerleşik bluetooth işlevselliği sağlamakla kalmıyor, tak ve çalıştır kurulumunuzu 2 saniye içinde kolaylaştırıyoruz. Gremsy T3 ile çeşitli hava görevlerine uyum sağlamak hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı.


HDMI HYPER HIZLI YAYIN
 
Gimbal üzerine entegre edilmiş HDMI, mükemmel video kalitesini iletme yeteneği sağlarken, temiz ve basit kurulum sağlar.

HDMI Hyper QR ile rahatsızlık ortadan kalkar. Sadece içeri itin, kilitlemek için çevirin ve bitti.

Hyper QR'deki yerleşik 14,5V Güç Düzenleyici sayesinde T3, gücü doğrudan uçuş pilinden alarak 14,5V güç kaynağına dönüştürebilir.

GELİŞMİŞ G / Ç ARAYÜZÜ
 
POWER, CAN, COM, SBUS, JR, USB, AUX ve HDMI bağlantı noktalarını içeren sezgisel donanım arabirimi, 3. taraf uçuş kumandası, uzaktan kumanda, yardımcı G / Ç gibi birden çok cihazla hızlı bir şekilde arabirim oluşturmak ve ideal sisteminize güç sağlamak için QR'de yeniden konumlandırılmıştır. kameralar / aksesuarlar.
AUX GİRİŞİ
 
Kullanıcıların ek işlevsellik için AV sinyali veya kamera tetikleyicisi gibi diğer cihazlara bağlanması için S1-S9 isteğe bağlı sinyallere sahip Aux bağlantı noktası.

TEMİZ TASARIM
İÇ KABLOLAMA
 
Birçok kabloyu takma ihtiyacını ortadan kaldıran T3, hava görevlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.
ISITMALI VE SICAKLIK
KONTROLLÜ IMU
 
T3, doğru ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için 3 eksenli ivmeölçer ve 3 eksenli jiroskop IMU kullanır. Isıtmalı ve sıcaklık kontrollü IMU sensörü, alüminyumdan yapılmış bir kutu ile korunmaktadır. Bu, çok yüksek veya çok düşük ortam sıcaklıklarında kusursuz çalışma sağlar.
YÜKSEK PERFORMANSLI
GİMBAL DENETLEYİCİ
 
Gremsy tarafından tasarlanan ve üretilen gMotion Denetleyicisi, 32 bit seviyesinde benzersiz profesyonel kamera sabitleme özellikleri sunar. Sensör verileri ve motor düzeltmeleri, inanılmaz derecede düzgün çekimler sağlamak için saniyede 2000 kez kadar hızlı güncellenir.


Gremsy T7 Gimbal ve özellikleri

Sağlam bir tasarıma ve güçlü motora sahip olan Gremsy T7, endüstriyel uygulamalar için bir sonraki ağır kaldırma gimbal seviyesidir. Büyük bir kamera kafesi ve 7 lbs'ye kadar taşıma yeteneği ile T7, uyumlu kamera yelpazesini genişletir ve aynı anda birden fazla özel sensör yükleyebilir.

Güçlü. Yetenekli. Sanayi. Gremsy T7, sisteminizin gücünü artırmak için burada.

HDMI HYPER HIZLI YAYIN
 HDMI ENTEGRE
Yeni Hızlı Yayın, üstün değişken konektörler sayesinde birçok eşleşme döngüsünden sonra sinyal eksikliğinden endişe etmeden, yüksek hızlı HDMI iletimi ve çeşitli platformlarla hızlı montaj sunar.

 SICAK DEĞİŞTİR
Yeni hızlı sürüm sayesinde, sahip olduğunuz Gremsy yalpa çemberlerini saniyeler içinde değiştirin.

ÖNEMLİ YÜKÜNÜN YÖNETİMİ KOLAY
Büyük bir kamera kafesi tasarımıyla karakterize edilen T7, Phase One, Wiris Gis 320, Corocam 8 UAV, vb. Gibi 7 lb'ye kadar geniş bir yelpazede önde gelen yükleri taşımayı hedefliyor


GREMSY H16 EN İYİ GIMBAL SINIRSIZ YARATICILIK.

Gremsy H16, özellikle profesyonel film yapımcıları için tasarlanmış son teknoloji ürünü bir üründür. Gelişmiş kamera sabitleme ve motor kontrolünde en son gimbal teknolojisine sahip olan bu kamera, en zorlu koşullarda ultra pürüzsüz çekim sağlar. 16 lb'ye kadar yük taşıma, Gremsy H16'nın RED EPIC, Arri Mini veya F55 ve Cinema lenslerini kolaylıkla çalıştırmasına olanak tanır.

SAĞLAM YAPI
DÖNÜŞTÜREN TASARIM
Lamborghini süper otomobilinden esinlenen tüm tasarım ve konsept, Gremsy H16'ya çarpıcı bir görünüm kazandırıyor. Hava aracı sınıfı alüminyum ve karbon fiberden üretilen H16, sağlam ve sağlam bir yapı sunar, ancak yine de hafifliğini korur.


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
HAKKIMIZDA
Gremsy, 13 Nisan 2011'de Vietnamlı mühendisler tarafından tutku, yaratıcılık ve özellikle Hava Video Fotoğrafçılığı olmak üzere film endüstrisinde artan talebi karşılamak için mekatronik ürünler yaratma konusundaki yoğun istekle kuruldu.

Gremsy, 2011'deki gelişimin ilk günlerinde, Hava Fotoğrafçılığı Hizmetinde uzmanlaşmış iki katılımcı üye ile pazara girdi.

Pazar potansiyelini ve gimbal ürünlerinin sinematikten ticari kullanıma kadar birçok farklı uygulamada artan kullanımını fark eden Gremsy, Ar-Ge faaliyetlerine odaklanarak 2013 yılında ilk gimbal - H10'u ve ardından Gremsy H14 dahil olmak üzere geniş bir gimbal ürün yelpazesini piyasaya sürdü. H16, H3, H6, H7, H16.

Gremsy, 2013'ten bugüne, ticari sektörlerdeki gimballerin zorlu taleplerini karşılamak için Gremsy T3, Gremsy S1, Pixy F, Pixy U gibi endüstriyel uygulamalarda uzmanlaşmış bir dizi yüksek kaliteli kaliteli ürünü sürekli olarak piyasaya sürerek pazarı sürekli geliştiriyor ve genişletiyor. .

Kuruluşundan bu yana yaklaşık on yıl boyunca Gremsy, ölçme ve haritalama, enerji ve kamu hizmetleri, güneş paneli denetimi, inşaat, tarım ve benzeri dahil olmak üzere çok sayıda endüstriyel uygulama için hava kamerası gimballerinin önde gelen markalarından biri haline geldi. 

Sony Airpeak Endüstriyel Drone tercihi Gremsy gimbal seçenekleri olmuştur.

Yorum Yaz