Tunç: “Karabağlar halkı herkese eşit, hizmette eşsiz bir belediyecilikle tanışacak”

Tunç: “Karabağlar halkı herkese eşit, hizmette eşsiz bir belediyecilikle tanışacak”
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmaları kapsamında hemşehri derneklerini ziyaret etti. Tunç, Karabağlar’ın gelişim ve değişim projelerini halkla birlikte planlayacaklarını söyledi.
Tunç: “Karabağlar halkı herkese eşit, hizmette eşsiz bir belediyecilikle tanışacak”

Karabağlar’ın geleceği için birlikte çalışma sözü AK Parti’nin Karabağlar Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Sadık Tunç, ilçede yaşayan farklı hemşehri toplulukları ile buluştu. Tunç, Karabağlar’ı dezavantajlı bölge bırakmayacaklarını ve her icraatlarını halkın fikrini alarak yapacaklarını belirtti.

haber arası detay

Karabağlar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday olan Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tunç, sabahın erken saatlerinden itibaren hemşehri derneklerine ziyaretlerde bulundu. Tunç, Karabağlar’ın sorunlarını hızlı bir şekilde çözeceklerini ve ilçeyi birlikte yöneteceklerini ifade etti.

Karabağlar Herkese Eşit, Hizmette Eşsiz Bir Belediyecilikle Tanışacak
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Ağrılılar Derneği’ni ziyaret eden Tunç gün içerisinde Sivas Güneykayalılar ve Eskiizmir Erzurumlular Derneği’nde vatandaşlar ile buluştu. Karabağlar ’da yaşayan tüm hemşehri toplulukları ile eşit mesafede olduğunu vurgulayan Tunç, “İlçemizin gelişim ve değişim projelerini hep birlikte planlayacağız.  Dilimiz ortak, aklımız ortak olacak” dedi. 
ANLIMIN AKIYLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK KARŞISNIZDAYIM
Gittiği ziyaretlerde Karabağlar Kaymakamlığı yapmış olduğu dönemde yapmış olduğu hizmetler ile anılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Tunç, “Biz bugüne kadar Karabağlar’da yaşayan vatandaşlarımıza memnuniyet duyarak hizmet ettik. Bize ulaşan herkesin derdine derman olmaya çalıştık. Şimdi hemşehrilerimizin karşısına alnımızın akıyla belediye başkanı olmak için çıktık” ifadelerini kullandı. 
“HERKESE EŞİT HİZMETTE EŞSİZ BİR BELEDİYECİLİK”
Belediyeyi kazandıkları ilk günden itibaren ilçenin tüm sokaklarında değişimin güzel yansımalarının görülmeye başlanacağını belirten Tunç, “Karabağlar halkı herkese eşit, hizmette eşsiz bir belediyecilikle tanışacak. Bugün var olan sorunların birçoğu bildiğiniz üzere altyapı belediyeciliğin ilk adım ve en basit hizmetlerinin yokluğundan kaynaklanıyor. Sizlerde biliyorsunuz ki bizler bu sorunları çok hızlı bir biçimde çözeriz” şeklinde konuştu.
“KARABAĞLAR’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Karabağlar’da dezavantajlı bölge bırakmamak, ilçenin her yerini insanımıza yakışır bir biçimde geliştirmek için Karabağlar halkı ile birlikte çalışacaklarının altını da çizen Başkan Adayı Tunç, “Her icraatımızı halkımızın da fikrini alarak, hep birlikte yapacağız. Emin olun sokağınızdaki bir duvarı boyarken bile rengini sizlerle konuşarak belirleyeceğiz. Hiçbirinizin gönlünü incitecek en ufak bir işin içinde olmayacağız. Çünkü Karabağlar bizim evimiz, evimizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldiği seçim çalışmalarına Atatürkçü Düşünce Derneği, Anadolu Birliği, Karabağlılar Göztepeliler Derneği, YULPA-DER, esnaf ve ev ziyaretleriyle devam etti. Muhtarlara ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet sunarak ilçedeki tüm vatandaşların yaşam standartlarını yükselteceklerini belirten Tunç, ilçemizde kaymakamlık yaptığım dönemde, ulaştırdığınız tüm sorunlar için nasıl çabaladığımı en iyi sizler biliyorsunuz. Kaymakamlığın imkanları belli belediyenin imkanları belli. Gelin ilçemizi birlikte hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşturalım” dedi.

“Yaptıklarım Yapacaklarımın Teminatıdır”
İlçede görevli muhtarlarla yapılan toplantıda, muhtarların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Adayı Tunç, ilçede 6 yıl kaymakamlık görevi yaptığı sırada kendileriyle birlikte mesai yapmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında ilçede kendisini en iyi tanıyan grupların başında muhtarların kendilerinin geldiğini de vurgulayan Tunç, “Sizlerle uzun süre birlikte çalıştık. Yaptığım çalışmaları, mahallelerinizin sorunları için gösterdiğim çabaları en çok siz biliyorsunuz. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı diyor ve sizlerle beraber belediye yönetimine talip olduğumu hatırlatıyorum” şeklinde konuştu.

“500 binlik bir İlçede tek bir antrenman sahası olması kabul edilemez”
Karabağlılar Göztepeliler Derneği’ni ziyaretinde gençler tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılanan Mehmet Sadık Tunç, ilçede spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesi için ellerinden geleni yapacağının sözünü verdi. Spor kulüplerinin ve derneklerinin gelişmesinin Karabağlar’da yaşayan çocukların ve gençlerin yarına daha umutlu bakmaları, kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak geliştirmeleri için çok çok önemli olduğunun altını çizen Tunç, “Spor altyapısı anlamında ilçedeki bu adaletsizliği de sizlerin desteği ile ortadan kaldıracağız. İzmir’in en büyük ikinci ilçesinde nüfusu 500 bine dayanmış bir ilçe de tek bir antrenman sahasının olması kabul edilebilir bir durum değil. İlçedeki tüm kulüplerin kendilerine ait bağımsız bölümleri olan ve içinde yeteri kadar antrenman sahasının yer aldığı bir spor kompleksi yapacağız. Sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Meslek Edindirme Kursu Desteği Sözü
İlçede bulunan Yufkacılar, Lokmacılar ve Pastacılar Derneği YULPA-DER’i de ziyaret eden Tunç, dernek yöneticileri ve üyelerinin meslekte yetişen eleman azlığı sorununa çözüm önerilerini dile getirdi. AK Parti olarak siyasi anlayışlarının sorun çıkarmak değil, sorunlara çare üretmek olduğunun altını çizen Tunç, yetişmiş iyi bir ustanın, mesleği olan bir kişinin iyi bir kazançla hayatını sürdürebileceği gibi, bu bireylerin kazançları ile devleti ve milleti de desteklediğinin altını çizdi. İyi ustaların yetişmesi ve mesleğin yetişmiş eleman gücü ihtiyacının karşılanması için projelerini anlatan Tunç, sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin iş garantili meslek kursu açmaları için gerekli olan mekân ve teçhizat taleplerinizin karşılanması adına elimizden geleni yapacağız. Zira eğitim vereceğiniz gençler hepimizin gençleri. Gençlerimizin bu şekilde iş garantili kurslarla mesleklerini kazanmaları hepimizi mutlu eder.”

Yorum Yaz