Turan’dan Ödemiş’e yeni nesil belediyecilik vaadi

Turan’dan Ödemiş’e yeni nesil belediyecilik vaadi
Turan, “Doğru planlamayla her kuruşu Ödemişliler için en iyi şekilde değerlendirerek hedeflerimize yere sağlam basarak ilerleyeceğiz” dedi.
Turan’dan Ödemiş’e yeni nesil belediyecilik vaadi

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Turan, ilçenin 99 mahallesinde yeni nesil belediyecilik anlayışıyla yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

haber arası detay

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, Gölcük (Zeytinlik) Mahallesi’nde gençlerin meşaleli karşılamasıyla coşkulu bir seçim gezisi gerçekleştirdi. Turan, Ödemiş’i parklarıyla, meydanlarıyla, caddeleriyle pırıl pırıl bir ilçe yapacaklarını, hem üretime hem de gençlere yeni iş alanları oluşturacaklarını ifade etti.

Turan: Ekonomi anlayışımız kartvizitle sınırlı değil Spot 3: CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, ekonomi konusunda da derslerine iyi çalıştıklarını, Ödemiş Belediyesi’nin 2024 bütçesinin 900 milyon lira, 19 yıl boyunca başkanlık görevinde bulunduğu Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin bütçesinin de 700 milyon lira olduğunu hatırlattı. Turan, “Doğru planlamayla her kuruşu Ödemişliler için en iyi şekilde değerlendirerek hedeflerimize yere sağlam basarak ilerleyeceğiz” dedi.

Ödemiş’te CHP’nin belediye başkan adayı Mustafa Turan, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Turan, ilçenin merkez ve kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyor, projelerini ve vizyonunu paylaşıyor. Turan, son olarak Gölcük (Zeytinlik) Mahallesi’nde gençlerin meşaleli karşılamasıyla coşkulu bir seçim gezisi gerçekleştirdi.

Turan, Ödemiş’in 99 mahallesinde yeni nesil belediyecilik anlayışıyla yeni bir sayfa açacaklarını belirtti. “Bozdağlar’dan Aydın Dağları’na dek hemşehrilerimize hedeflerimizi anlatıyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Her bir hemşehrimizin doğduğu yerde doyması, mutlu olması, üreticimizin üretimden kopmaması için durmadan dinlenmeden çok çalışacağız” diyen Turan, merkez ve kırsalın beklentilerine cevap verecek projelerini halkla paylaştığını söyledi.

Turan, Ödemiş’i parklarıyla, meydanlarıyla, caddeleriyle pırıl pırıl bir ilçe yapacaklarını, hem üretime hem de gençlere yeni iş alanları oluşturacaklarını ifade etti. Turizmin Ödemiş ekonomisindeki payını büyütmek için çalışacaklarını, Ödemiş’te ürettiklerini katma değerli ürünler halinde buradan göndereceklerini kaydetti.

Turan, ekonomi konusunda da derslerine iyi çalıştıklarını, Ödemiş Belediyesi’nin 2024 bütçesinin 900 milyon lira, 19 yıl boyunca başkanlık görevinde bulunduğu Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin bütçesinin de 700 milyon lira olduğunu hatırlattı. “Ekonomi anlayışımız ve bu alandaki tecrübemiz kartvizitle sınırlı değil. Bu rakamlar da yabancı olduğumuz rakamlar değil. Doğru planlamayla her kuruşu Ödemişliler için en iyi şekilde değerlendirerek hedeflerimize yere sağlam basarak ilerleyeceğiz” dedi.

Turan, üreticinin üretimden kopmayacağı, gençlerin yeni iş alanlarına kavuşacağı bir yerel kalkınma öyküsünü hep birlikte yazacaklarını, Ödemiş için atacakları her adımda Ödemişlilerin karar alma süreçlerine etkin katılımını sağlayacaklarını vurguladı. Turan, gittiği her mahallede hemşehrilerinin kendisine gösterdiği ilgi ve sorduğu soruları yanıtlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu, ülkece ekonomik olarak zor bir dönemden geçseler de insanların umudunun değişimde saklı olduğunu gördüğünü dile getirdi. Turan, projelerini ve hedeflerini adım adım paylaştıkça Ödemiş’e olan sevgisini, Ödemişli çocuklar ve gençler için hayallerini en iyi şekilde aktardığına inandığını, “Hep birlikte başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz