Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi

Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk’un sorunlarını çözmek için yola çıktığını ve belediyenin sorunlarını çözdüğünde kentin de sorunlarını çözeceğini belirtti.
Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi

Hüseyin Vefa Ülgür, kimseyi işinden etmeye gelmediklerini, aksine görev tanımlarına göre ücretleri değiştireceklerini ve işçilere en az iki asgari ücret düzeyinde maaş ödeyeceklerini ifade etti.
Ülgür, siyasi partilerin sorunları önceliklendirmediklerini ve mevcut belediye başkanının kendisini eşit yurttaşlık hakkından mahrum bıraktığını belirtti. Ayrıca, Selçuk’un çöp toplama hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ve tiyatro salonu olmadığını vurguladı.

haber arası detay

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, Selçuk’un Geleceği İçin Taahhütlerde Bulundu

Selçuk Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Vefa Ülgür, seçildiğinde hayata geçireceği projeleri ve halkın sorularını yanıtladığı bir toplantı düzenledi. Ülgür, “Kimseyi üzmeye gelmiyoruz. Birlikte daha iyi bir Selçuk yaratmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Ülgür, Selçuk’un uzun süredir belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ve belediyenin sorunların en büyük kaynağı olduğunu belirtti. “Belediyenin sorunlarını çözdüğümüz anda kentin de sorunlarını çözmüş olacağız” diyen Ülgür, 2 Nisan’dan sonra sahada olacaklarını ve kimseyi işinden etmeye gelmediklerini vurguladı.

Ülgür, daha önce 15 yıl boyunca Selçuk’ta belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlattı ve seçim yarışının adil bir şekilde yapılıp yapılmadığına dair sorulara yanıt verdi. Ülgür, “Şu anda iktidar sahipleri olan kişileri bulundukları koltuklara taşıyan benim” dedi ve Selçuk’un en büyük sorununun bir aile olduğunu belirtti.

Ülgür, Selçuk’un çok genç bir belediye olduğunu ve siyaseten en çok ödüllendirilen kişinin kendisi olduğunu belirtti. “Bizim şu andaki sloganımız, partimiz Selçuk. Selçuk’un problemlerini çözmek için yola çıkmışız. Dayanışma içinde Selçuk’un kaynakları ile Selçuk’un sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Ülgür, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) had bildirmek amacında olmadığını belirtti ve “CHP, Türkiye’nin en önemli siyasi kurumlarından biridir. Atatürk’ün oturduğu koltuğa oturanları sorgulamak, yargılamak haddim değil” dedi. Ülgür, siyasal partilerin sorunlarını önceliklendirmediklerini ve ciddi sorunları olduğunu belirtti. Ülgür, “Bir haftadır burada milletvekilleri geziyor. Genel başkan gelecek. Keşke bu sayın yöneticiler, sayın genel başkan aday adaylığı sürecinde, dertlerimizi anlatmaya gittiğimizde Ankara’da bize yarım saatlerini ayırmış olsalardı” dedi.

Ülgür, Selçuk’un çöp toplama hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını ve tiyatro salonu olmadığını belirtti. “Neden milletvekilleri o zaman yoktu? Neden bunu belediye başkanına sormadılar?” diye sordu. Ülgür, “Lafa gelince Selçuk’a aşıklar. Neydi o laf. Asla vazgeçmem. Konak için vazgeçtin, Karşıyaka için vazgeçtin, büyükşehir için vazgeçtin. Yarın milletvekili olmak için vazgeçeceksin. Aslında Selçuk’a hizmet etmekten vazgeçtin” dedi.

1Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi 1

 

2Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi 2

 

3Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi 3

 

4Ülgür, Siyasi Partileri ve Mevcut Belediye Başkanını Eleştirdi 4

 

Yorum Yaz