Yeterli bütçeniz varsa bu drone'u gözünüz kapalı alın derim

Yeterli bütçeniz varsa bu drone'u gözünüz kapalı alın derim
Bazı İHA'lar var ki, sayıları az da olsa bu İHA'ları diğer İHA'lar ile mukayese etmek cahillik olur.
Yeterli bütçeniz varsa bu drone'u gözünüz kapalı alın derim Yeterli bütçeniz varsa bu drone'u gözünüz kapalı alın derim

Yeterli bütçeniz varsa bu drone'u gözünüz kapalı alın derim. Fotogrametride kullanılan insansız hava araçlarının birbirinden üstün yönleri vardır. Mukayaseleri genelde biz tek seferlik uçuşta şu hektar alanı alanı kapatıyor diye üstünlük atfederek o cihazların iyi olduğu kanısına vararız. Bazı İHA'lar var ki, sayıları az da olsa bu İHA'ları diğer İHA'lar ile mukayese etmek cahillik olur. Neden diyeceksiniz; Eğer herhangibir insansız hava aracı PhaseOne metrik kamerasını destekliyor ise , diğer avantaj ve dezavantajlarına bakılmadan o direkt tercih edilmelidir. Tabi burada bu cihazların bir maliyeti var. Net konuşmayayım ama; sadece camera ve drone size 400 bin tl den fazla maliyeti olabilir. Bütçe hesabıyla değilde doğruluk sizin için önemli ise önerdiğim cihaz ve kamerayı gözünüz kapalı alın derim.

haber arası detay

 

 

Öncelikle Phase One metrik kamera serileri fotogrametri için özel üretilmiş medium format 100 ve 150 megapiksel , distorsiyonu en az kameralardır. Şu an piyasada en iyi full frame kamera ile PhaseOne 100 megapiksel metrik kamerası ile mukayase edemezsiniz. Maliyeti fazla ürün olabilir ama yapılan işlerdeki mükemmel doğruluk ve bacanın deliğindeki mısır tanesini görecek kadar ayrıntı sizi fazlası ile memnun edecektir. PhaseOne Fotogrametrik kamera ile çekilmiş orjinal hava fotoğraflarını bu linkten indirip kendi mukasenizini yapabilirsiniz. Link: https://industrial.phaseone.com/downloads-sample-files.aspx

PhaseOne ile Acecore Teknoloji anlaşması geçtiğimiz yıl imzalanmıştı.
Orta ve geniş formatlı metrik kameraların ve hava uygulamaları için görüntüleme çözümlerinin dünya lideri bir sağlayıcısı olan Phase One Industrial, geliştiricisi ve üreticisi olan Acecore Technologies ile bir anlaşma imzaladı. Sinema ve yaratıcı, endüstriyel ve güvenlik pazarları için İnsansız Hava Araçları (İHA'lar). Bu şirketlerin üst düzey ürünleri birlikte, drone tabanlı yüksek doğruluklu haritalama ve denetim pazarlarında yeni fırsatlar yaratıyor.

Zemin kontrolü
Koen Vrints BVBA'da Profesyonel İHA Araştırmacısı Koen Vrints, "Phase One iXM kameranın Acecore drone ile entegrasyonu, yerden tam kontrole izin vererek, tekrarlanan uçuşları gerektirecek beklenmedik hataları önler ve bu nedenle değerli zaman kazandırır," dedi.

Phase One Industrial, teknolojik yeniliklerin sınırlarını yeniden tanımlayan İHA tabanlı hava görüntüleri için devrim niteliğinde ve benzersiz bir şekilde tasarlanmış kameralar olan iXM serisini geliştirdi. İXM 100MP ve iXM 50MP, özel olarak tasarlanmış bir dizi RSM lensi olan yüksek verimli metrik kameralardır. İXM kameraları, çok çeşitli İHA platformlarıyla kolay entegrasyona hazırdır ve çeşitli haritalama, ölçme ve inceleme uygulamalarını tatmin etmek için üstün kaliteli havadan görüntüleme ve esnek çalışma sunar.

Yeni anlaşma kapsamında Acecore, yüksek doğrulukta haritalama ve inceleme için İHA pazarında Phase One Industrial'ın iXM kameralarını destekleyecek. Acecore, iXM kamerayı üç drone modelinde kullanacak: ZOE, NEO ve NOA, hızlı ve verimli, basit ve güvenilir İHA çözümleri sunuyor. Acecore NOA amiral gemisi modeli, herhangi bir PhaseOne iXM / iXM-RS kamera ve lens seçeneği ile 45 dakikaya kadar uçabilir.

Acecore, operatörlere uçuş sırasında Birinci Aşama Endüstriyel kameraların özellikleri üzerinde tam kontrol sağladı. Tüm iXM / iXM-RS serisi kameralar, geleneksel bir alt montajdan bir üst montaj konfigürasyonuna sorunsuz bir şekilde değiştirilebilir. İkincisi, aşağıdan yukarıya köprüler gibi yapıları incelerken özellikle yararlı olacaktır.

Avrupa yapımı Acecore drone ve PhaseOne iXM menzil kameraları, hava şartlarına dayanıklı ve 35 knts'a kadar rüzgara dayanıklı, kullanıcıların çok daha az arıza süresi yaşamasını sağlayacak.

“Kameralarımız, Acecore'un optimize etme, verimliliği artırma ve İHA haritalama ve inceleme görevlerine ilham verme misyonunun bir örneğini teşkil ediyor. Bir endüstri lideri olarak, Birinci Aşama Endüstriyel teknolojiyi kullanarak yenilikçi çözümler aracılığıyla sektörü geliştirmek için stratejik çabalarımıza yardımcı olacaklarından eminiz, ”dedi Phase One Industrial CEO'su Dov Kalinski.   

Acecore Kurucusu ve CEO'su Jorrit Linders, “Dronlarımıza amaç veren ve onları paradan, zamandan ve emekten tasarruf etmek için yararlı araçlara dönüştüren yetkin bir yüktür. Phase One Industrial ile birlikte çalışmak, ürün grubumuza akıllı bir Gremsy gimbal ile birbirine bağlanan güçlü ve tam entegre bir kamera-drone kombinasyonu eklememizi sağlıyor. "

PHASEONE Endüstriyel Hakkında
Phase One A / S'nin bir bölümü olan Phase One Industrial, endüstriyel pazarlar için orta ve geniş format dijital fotoğraf sistemleri, yazılım ve görüntüleme çözümleri araştırır, geliştirir ve üretir.   Çözümler, havadan görüntü alımından yapay görme uygulamalarına ve kültürel mirasın korunmasına kadar uzanmaktadır. Dünyanın haritasını çıkarmak, endüstriyel incelemeler yapmak veya paha biçilmez sanat eserlerini ve belgeleri korumak olsun, odak noktası görüntüleme doğruluğudur.

Merkezi Kopenhag'da bulunan Phase One Industrial, olağanüstü görüntü kalitesi, üretkenlik ve kullanıcı deneyimi sunmaya kendini adamıştır. Colorado, Köln, Tel Aviv, Pekin ve Tokyo'daki ofisleri ve küresel ortaklardan oluşan uzman ekipleriyle Phase One Industrial, müşterilerine dünya çapında hizmet veriyor ve destek veriyor.

Faz Bir Endüstriyel ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen http://industrial.phaseone.com adresini ziyaret edin .

Acecore Noa RTK + PhaseOne iXM100
Üstün kaliteli havadan görüntüleme
Endüstri lideri Phase One Industrial iXM100, şu anda mevcut olan en yüksek çözünürlüklü verileri yakalar. Acecore'un Noa hexacopter ile entegrasyon, daha büyük alanları ve dikey varlıkları mümkün olan en yüksek standartta haritalamak için ultra stabil uzun süreli uçuşlar anlamına gelir. 

Entegre Phase One iXM 100MP kamera
Havadayken tüm kamera işlevlerini kontrol edin
RTK Groundstation Pro 
40 dakika otonom uçuş süresi 

EN YÜKSEK DOĞRULUK 3D MODELLEME
Acecore, Phase One iXM serisi gibi günümüzde mevcut olan en üst düzey yüklerin eksiksiz entegrasyonlarını sunarak kullanıcıların 3D modelleme işlerini 1 milimetre / piksel GSD'ye yakın bir hızda tamamlamasına olanak tanır. Uçtan uca entegrasyon, havada kamera ayarları üzerinde tam kontrol ve her görüntünün koordinatlarını otomatik olarak coğrafi etiketleme içerir.

Coğrafi etiketleme ve 3D haritalama modülü
Acecore Real Time Kinetics (RTK) baz istasyonu ve yer kontrol istasyonu ile iletişim kuran drone, önceden tanımlanmış yolu otonom olarak uçuracak ve hız kaybetmeden doğru aralıkta görüntü çekecektir. Bu, Zoe'nin videodaki 16 hektar / 40 dönümlük kum parkuru 20 dakikadan daha kısa bir sürede haritalayacağı ve pillerin yaklaşık% 30'unun dolu kalacağı anlamına geliyor.

Fotogrametri ve LiDAR
Operatörler, Acecore Noa'nın geniş yük kapasitesi sayesinde RGB fotogrametri ve LiDAR taramasını tek bir uçuşta birleştirebilirler. Her iki sensör de aynı Acecore Gremsy dairesel hızlı serbest bırakmayı kullandığından, bunları uçuşlar arasında değiştirmek veya farklı günlerde farklı sensörlerle uçmak mümkündür.

Acecore Noa + NextCore RN100
Orta düzey çok yönlü LiDAR
Nextcore-RN100 ve 50 mm RMSE doğruluğu ile füzyon yazılımını kullanarak büyük, yüksek oranda bitki örtüsüne sahip alanların ve koridorların doğru 3B nokta bulutları oluşturmak için Nextcore RN100'ün verimli iş akışından yararlanın. 

Acecore Noa elektrikli hexacopter
Nextcore RN100 orta sınıf LiDAR
QGroundControl görev kontrolü
Nextcore Fusion yazılım paketi

Acecore Noa + Phoenix miniRANGER
Yüksek doğrulukta hassas LiDAR
En üst düzey Phoenix miniRANGER, 20-30 mm'lik bir doğrulukla fotoğraf gerçekliğinde renkli nokta bulutları üretir. İkili eğik RGB sensörleri, RTK hassas fotogrametrisini eş zamanlı olarak yakalayarak nokta bulutu kalitesini daha da iyileştirir. 

Acecore Noa elektrikli heksaktoper 
Phoenix miniRANGER LiDAR
Lazer güdümlü arazi takibi 
Herelink George pilot uzaktan
LiDARMill yazılım platformu 

YÜKSEK NOKTA YOĞUNLUĞU
Daha alçaktan ve daha yavaş uçun.
Uçuş yüksekliğini ve uçuş hızını düşürerek daha yüksek kaliteli veriler toplayın. Acecore Noa, metrekare başına maksimum noktalarla veri toplamak için sabit bir AGL sağlayan isteğe bağlı bir lazer kılavuzlu arazi takip moduna sahiptir. Drone'nun yüksek dayanıklılığı (> 45 dakika @ 2KG p-yük), kullanıcıların tek bir uçuşta çok sayıda yeri kapsayabileceği anlamına gelir.

Üst montajlı RIEGL LiDAR entegrasyonu
Çoğu LiDAR araştırmacısı geleneksel bir tabana monte edilmiş yükü tercih ederken, bazı öncüler 3D lazer tarayıcıyı üstüne monte etmeyi sever. Bu onların konunun altına girmelerine ve köprülerin altı ve diğer yapılar gibi başka türlü erişilemeyen yerleri taramalarına olanak tanır. RIEGL miniVUX bunu 15 mm'lik bağıl doğruluklarda yapar.

Nextcore verimli iş akışı
Tam entegre Nextcore RN serisi, tam yönünü belirlemek için tescilli GPS anten çubuklarıyla kullanımı en kolay sistemlerden biridir. Sistem, uçuş sırasında dönmeye ve veri toplamaya başlamak için tek bir düğmeye basmayı gerektirir ve ham çıktıyı ayrı bir USB çubuğunda depolar ve bu, Nextcore Fusion yazılımında kolayca yüksek kaliteli nokta bulutlarına dönüştürülür.

Şirketim için en iyi drone hangisi?

Platform seçimi çoğunlukla onu kullanmayı düşündüğünüz uygulama türüne bağlıdır. Neo genellikle şiddetli rüzgar / ıslak ortamlarda ağır yükleri kaldırabilen bir sistem gerektiren uygulamalar için kullanılır. Ayrıca, bir sekiz pervaneli olan Neo, daha yüksek bir yedeklilik seviyesi sunuyor. Bu nedenle, şehirler ve insanlar üzerinde uçmayı gerektiren işler ve belirli denetim türleri gibi yüksek güvenlik gereksinimleri olan endüstriler için popüler bir seçimdir.

Zoe, hava koşullarına dayanıklılık ve sağlamlığı göz önünde bulundurarak işleri daha uzun uçuş süresi gerektiren şirketler için tavsiye edilir. Sık kullanılan uygulamalar arasında havadan araştırma / arazi haritalama, altyapı incelemesi ve tether sistemimizi kullanarak canlı yayın bulunur.

Yeni Noa ile her iki dünyanın da en iyisini elde edersiniz. Bir hexacopter olarak motor yedekliliği ve serinin en uzun uçuş süresini sunar. 0-20 kg arasında değişen yüklerle çalışmak için kullanılabilir, bu da onu inanılmaz derecede çok yönlü bir sistem haline getirir. İnsanların bir Sony A7R serisi kamera kullanarak geniş alanları özerk olarak haritalamak için kullandığını gördük, oysa görüntü yönetmenleri RED sinema kameralı DJI Ronin 2 gibi daha büyük bir teçhizatı tercih edeceklerdi.

Şirketiniz için hangi platformun en iyi olacağını zaten biliyorsanız, bu harika. Henüz emin değilseniz sorun değil. Acecore, en uygun olanı bulmak için sizinle birlikte çalışacaktır.

Acecore drone'lar gerçekten rüzgar ve hava şartlarına dayanıklı mı?

İlk Neo'nun yaratılmasından bu yana Acecore, dronlarını her koşulda uçurma konusunda takıntılı hale geldi. Yağmur ve rüzgarın yaygın olduğu alanlarda kullanamıyorsanız, premium bir sisteme sahip olmanın bir faydası olmadığına inanıyoruz. Hava koşullarına dayanıklı dronlar ürettiğini iddia eden bir üretici olarak, genellikle drone'larımızın IP derecelendirmesinin ne olduğu soruluyor.

Aslında, drone hava koşullarına dayanıklılık hakkında konuşurken IP'nin pratik bir kriter olduğuna inanmıyoruz. Son haberlerin de doğruladığı gibi, IP43 sertifikalı dronlar bile beklenmedik yağmur koşullarıyla karşılaştıklarında potansiyel olarak aşağı inebilir.

Acecore Neo ve Zoe drone, yağmurun yukarıdan aşağıya düştüğü ve düşüş yoğunluğunun saatte milimetre ile ölçüldüğü gerçek dünyada hava koşullarına dayanıklı olacak şekilde geliştirildi. Kontrollü ve gerçek dünya testlerinin bir kombinasyonu yoluyla ürünlerimizin yükselmesini garanti edebiliriz. Kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak.

Maksimum yağmur miktarı sisteme göre değişebilir, tam mm / sa sayısını bulmak için lütfen verilen ürün kılavuzuna bakın.

Quadcopter olmak, artık Zoe ile ilgili bir sorun mu?

Doğası gereği, bir quadcopter asla bir octocopter kadar gereksiz olmayacaktır. Bununla birlikte, bunu telafi etmek için Zoe'ye acil durum paraşüt sistemi takılabilir. Bir arabadaki hava yastığına çok benzeyen paraşüt, motor arızası durumunda otomatik veya manuel olarak açılacaktır. Tamamlayıcı bir modül, sistemin daha yumuşak bir şekilde alçalmasını sağlamak için diğer motorları kapatır.

Acecore dronlar standart olarak bir FPV kamera kullanıyor mu?

Acecore'un gönderdiği çoğu dron bir FPV paketi ile donatılmış olsa da (kamera, verici, alıcı ve monitör / FPV gözlüğü dahil) bu standart bir seçenek değildir. Bunun nedeni, belirli görevler için ya otonom olarak uçmanız ya da pilot oryantasyonu için kullanılabilecek bir birincil kamera yüküne sahip olmanızdır. Bu durumda FPV paketini bırakmak daha hafif bir sistemle sonuçlanarak uçuş sürelerini iyileştirir.

DJI (A3) ve Cube uçuş kontrolörleri arasındaki temel farklar nelerdir?

DJI A3 uçuş kontrolörü ile Cube uçuş kontrolörü arasındaki fark, şeffaflık ve profesyonellik seviyesidir. DJI varyantı her zaman orta ila yarı profesyonel bir alternatif olacaktır. Otonom rüzgar türbini denetimleri gibi daha karmaşık görevler için özelliklerden yoksundur, ancak hava fotoğrafı ve sinematografi gibi çoğu temel işlem için iyi çalışır. En zorlu görevler için endüstri standardı olan Cube'un üstün olduğu yer burasıdır.

Donanımınızı / yazılımınızı entegre etmek için Acecore dronları kullanmayı planlayan bir geliştiriciyseniz; Cube senin arkadaşın. Açık kaynaklı uçuş kontrolörü, geliştiricilerin drone oluşturmaya değil değer katmaya odaklanması için gereken şeffaflığı ve araçları sunar.

Dronlarınız ne kadar yükseğe ve uzağa uçabilir?

Yatay uçuş mesafesinden bahsederken bazı şeyleri göz önünde bulundurmak gerekir. Örneğin; bir Acecore Zoe, tek bir akü şarjı ile operatörden 30 km'ye kadar olan bir mesafeye potansiyel olarak ulaşabilir. Yine de, inmeden geri dönmek için yeterli bataryaya sahip olmayacak. Gerçekçi olarak, kullanıcılarımız maksimum 10 km gerçek dünya mesafesini hesaba katmalıdır. Bu, güvenli bir eve dönüş sağlamak için yeterli marj bırakır.

İrtifa (yükseklik) gerçekten pek çok profesyonelin uğraştığı bir şey değildir; Çoğu bölgedeki düzenlemeler, dronların 120 metreden daha yükseğe uçmasına izin vermez. Herhangi bir ticari drone bu yüksekliğe sorunsuzca ulaşabilmelidir.

Bir Acecore drone'nun ne kadar yükseğe uçabildiğini gerçekten merak ediyorsanız; Hesaplamalarımıza göre 3km. Maalesef şu anda yasayı çiğnemeden bunu test etmemizin bir yolu yok.

Drone'larınız ne kadar yük varken ve yokken uçabilir?

Profesyoneller, günümüz drone kullanımında uçuş süresinin en büyük değişken olduğunu bileceklerdir. Sıcaklık, hava durumu ve yük ağırlığı gibi faktörlere büyük ölçüde bağlıdır.

Kesin olarak bildiğimiz şey, Noa'nın mümkün olan en uzun uçuş süresini sunduğudur. Herhangi bir yük ağırlığı olmadan, iki adet 23A seri pil paketi kullanarak gerçek dünyada 60 dakika boyunca uçabilir. Gary güvenlik kameramız gibi 2kg'lık bir yük eklendiğinde, uçuş süresi otomatik eve dönüş tetiklenmeden önce yaklaşık 55 dakikaya düşecek.

Zoe quadcopter ikinci sırada yer alıyor. Herhangi bir yük eklenmeden 40 dakikaya kadar havada kalabilir. Yaklaşık 1 kg'lık ortalama bir yük ile bu, 35 dakikaya düşürülür. Zoe, Acecore'un bağlama çözümü ile birleştirildiğinde ; uçuş süresi neredeyse sınırsız hale gelir ve sistem sürekli olarak saatlerce havada kalabilir.

Neo'nun en hafif uçulabilir düzeni, nominal hava koşullarında uçulduğunda 30 dakikada zirveye ulaşır. 1.5 kg'lık faydalı bir yük ile Neo, pilleri değiştirmek için pit stopa ihtiyaç duyana kadar 25 dakika boyunca havada kalabilecektir.

Neo / Zoe / Noa'ma kendi tercih ettiğim kamerayı taktırabilir miyim?

Üç Acecore dronu da son derece özelleştirilebilir platformlardır. Acecore'un halihazırda birlikte çalıştığı ve daha önce satılan sistemlerle yeteneklerini kanıtlamış çok çeşitli kamera ve ölçüm çözümleri bulunmaktadır. Bu yükler, aralarından seçim yapabileceğiniz en güvenli seçeneklerdir çünkü Acecore, bunların dronları ile çalışmasını sağlayabilir.

İş akışınız henüz listede olmayan bir yük ile çalışacak şekilde optimize edilmişse, Acecore'un bunu gelecekteki dronunuzla da çalıştırabilmesi için iyi bir şans vardır. Bazı teknolojiler uyumlu olmadığından, dronun kamera / seçtiğiniz yük ile birlikte istenildiği gibi çalışacağını önceden garanti edemeyiz.

Dronları kullanmaya başlamak istiyorum, hangi yük / kamerayı seçmeliyim?

Platformun kendisinin seçimi gibi, yük seçimi de drone'nun kullanılacağı uygulamaya bağlıdır. Örneğin, bir (gün ışığı) denetleme veya videografi şirketi, en son teknolojiye sahip bir optik sensör kamera ve lens kombinasyonundan faydalanırken, bir güvenlik firması çift sensörlü gündüz / gece gimbal kamera kullanması daha iyi olacaktır. Yine de olasılıklar çok büyük ve doğru zihniyetle pek çok şey mümkün. Örneğin; Acecore geçmişte, iletim kulelerinde çelik kabloları taşımak ve yerleştirmek için kullanılan özel modüller geliştirmiştir.

Bir yüke karar verirken, drone yönünü bir saniyeliğine göz ardı edin ve neye ulaşmak istediğinizi hayal edin. Yani şantiyenizi geceleyin gözetlemek için gökyüzünde bir gözünüz olsun istersiniz. Bu, bir EO / IR gimbal kamera kullanılarak çözülebilir.

Kişiselleştirilmiş tavsiye için Acecore memnun daha az size destek olacaktır 31 6 18685736 veya [email protected]

Drone uçarken yük kameramı yine de kontrol edebilir miyim?

Bir Acecore drone'u bir yük olarak bir kamera / sensör ile birlikte kullanırken, havadayken ayarlarınız, yakınlaştırma, odaklanma vb. Üzerinde her zaman tam kontrole sahip olacaksınız. Kullandığınız kameranın ne olduğu önemli değil; komuta sende.
Ürünleriniz için nasıl sipariş verebilirim?

Her Acecore drone sipariş üzerine üretildiğinden, ürünlerimiz için bir web mağazamız bulunmamaktadır. Bunun yerine, Acecore, müşterinin şirketine en iyi şekilde hizmet verebilmek için çözümü kişiselleştirme ve özelleştirme sürecine değer verir.

Ya için sipariş süreci ya da açık endedly olasılıklarını görüşmek başlatmak ve ek materyal talebinde, sen bize ulaşabilecek [email protected] de (CET çalışma saatleri sırasında) ya da 31 6 18685736 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Satın almadan önce ürünlerinizden birini çalışır halde görmek mümkün mü?

Acecore olarak, yatırımların oldukça mavi gözlere dayanmadığını anlıyoruz. Fotoğraflarımız, videolarımız ve broşürlerimiz sizi henüz ikna etmediyse, tam olarak görmeniz gerekenleri gösteren kişiselleştirilmiş bir gösteri ile gelip makinelerimizi çalışırken görmekten memnuniyet duyarız. Kahvenizin ne kadar iyi olduğuna bağlı olarak size bile gelebiliriz.

Muhtemel platformuma standart olmayan bir donanım / yazılım özelliği eklemek mümkün mü?

Acecore sisteminizden en iyi şekilde yararlanmak için ihtiyaç duyduğunuz özel bir özellik veya ekleme varsa, bir soruşturma için başvurduğunuz anda bize bildirin. Muhtemelen mühendislerimizden biri, bu teknolojileri gelecekteki drone'nuza entegre etmekten çok mutludur.

Yine de, bazen geriye dönüp baktığımızda iki teknoloji arasında iyi bir uyum olmadığını açıklamalıyız. Bu durumda Acecore, bu entegrasyon için Ar-Ge'yi durduracak ve sadece bu noktaya gelmek için yapılan maliyetleri faturalandırarak sizi bilgilendirecektir.

Ürünlerinizin teslim süresi nedir?

Müşteri, herhangi bir özel entegrasyon olmadan temel bir RTF sistemi sipariş ederken 6-8 haftalık bir teslimat süresini hesaba katabilir. Standart kuruluma yapılan herhangi bir ekleme veya değişiklik, daha uzun geliştirme ve dolayısıyla teslimat sürelerine neden olabilir.

Uçağıma çarparsam veya başka bir şekilde dronuma zarar verirsem ne olur?

Nakliye veya çalışma sırasında drone'nuzu çarpacak veya hasar verecek kadar şanssızsanız, lütfen önce yerel bayinizle iletişime geçin. Drone'un Acecore Karargahına gönderilmesini ayarlayacaklar, burada bir hasar raporu hazırlayacağız ve tam olarak neyin yanlış gittiğini onaylayacağız.

Acecore, dronlarını, hasar durumunda kullanışlı olan uyarlanabilir bir modüler tasarıma sahip olacak şekilde açıkça tasarladı. Tüm çerçeveyi değiştirmek yerine, yalnızca gerçekten hasar görmüş parçaları değiştirebiliyoruz. Örneğin, kolu çatlamış bir Neo, yalnızca hasarlı kol değiştirildikten sonra, pahalı ve hassas elektroniklere el değmeden bırakılarak, anında size geri gönderilebilir.

Ürünlerinizden biri hakkında (teknik) bir sorum var, sizinle nasıl iletişime geçebilirim?

Acecore ürünleri, hizmetleri veya süreçleri hakkında kısa sorular için +31 6 18685736 numaralı telefondan satış personelini aramak en hızlı yoldur . Tüm (teknik) sorular sales @ acecoretechnologies'e gönderilebilir ,

Müşteri ve olası hizmet için, Acecore ile resmi Facebook sayfası (messenger) ve Whatsapp üzerinden +31 6 18685736 numaralı telefondan temasa geçilebilir .

Drone'u satın aldıktan sonra kendim değiştirebilir miyim? 

Genel olarak, kullanıcıların sistemlerini Acecore'un onayından bağımsız olarak değiştirmelerine izin verilmez. Bunu yaparlarsa, o andan itibaren sistemin herhangi bir arızasından Acecore sorumlu tutulamaz.

Sisteminiz herhangi bir değişiklik veya modifikasyon gerektiriyorsa, her zaman önce Acecore ile iletişime geçin. Çoğu zaman, size bu ayarlamaları sağlayabileceğiz. Bu şekilde dronun performansından ödün verilmemesini sağlayabiliriz.
 

Yorum Yaz