İstanbul merkezli veri kurtarma firması Karlab rüştünü ispat etti

İstanbul merkezli veri kurtarma firması Karlab rüştünü ispat etti
Bilgisayar verilerinizi kaybetti iseniz endişe etmenize gerek yok. Artık sizin için Karlab Veri kurtarma hizmetleri var...
İstanbul merkezli veri kurtarma firması Karlab rüştünü ispat etti

Veri kurtarma firmaları arasında google aramalarda en fazla aranan firma Karlab Veri kurtarma firması oldu. bunun nedeni müşteri memnuniyeti ve verilerin gizliliği olarak belirtildi. Karlab veri kurtarma firması veri kaybı olan her türlü bilgi, belge ve dokümanları son teknoloji cihazlar ile aynı gün kurtarıp müşterilerine teslim ediyor. Resmi kurum ve kuruluşlar da veri kurtarma firması olarak Karlab veri kurtarma firmasını tercih ediyor. 

haber arası detay

İstanbul merkezli ve Samsun şubeli , veri kurtarma firması olan Karlab sektörde rüştünü ispatladı. İleri teknoloji veri kurtarma hizmetlerini en iyi şekilde yapan firma, aynı zamanda gizlilik ilkelerinden taviz vermeden, en yeni kurtarma teknolojisini kullanarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Özel  firmalar, Resmi Kurum ve kuruluşlar, kişisel talepler doğrultusunda gelen hizmet taleplerini alan Karlab veri kurtama merkezi; %100 müşteri memnuniyeti ve gizlilik ilkeleri doğrultusunda veri kurtarma hizmetlerini en iyi şekilde vermeye devam ediyor. 

 

İstanbul Merkezli Karlab Veri Kurtarma firması hangi hizmetleri vermektedir. 
KarLAB Veri Kurtarma Merkezi ,Veri Kurtarma ve Veri Güvenliği alanlarında müşterilerine güvenli ve kesin çözümler sunma konusunda uzman ekibi ile ülke çapında hizmet vermektedir. Vizyonumuz Veri Kurtarma, Veri Güvenliği, Adli Bilişim, Linux, açık kaynak kodlu yazılımlar ve şifrelenmiş veriler konusunda öncü bir firma olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Harddisk Veri Kurtarma
Hard disk drive ya da Sabit Bellek tüm bilgisayarlarda veri depolamak için kullanılan, çeşitli büyüklük ve kapasiteye sahip manyetik ve elektronik parçalardan oluşan aygıtlardır.Manyetik disk (veri taşıyıcı), manyetik kafa (veri okuyucu-yazıcı), motor ve elektronik tablo (PCB)’dan oluşur.
Aygıtın yazılımı manyetik kafaların ve disklerin senkronizasyonundan sorumludur.Bu parçaların arızalanması çeşitli veri kayıplarına sebep olur.
Donanım arızaları şu başlıklar altında toplanabilir;
•Elektronik Arızalar
•R/W Kafa Arızaları
•Motor Arızası
•Yazılım Problemleri
•Manyetik Disk Arızaları (Bozuk Sektör)
Sabit Disk Sürücüsü Veri Kurtarma İşlemi;
Kurtarma işlemi arızalı sürücünün klonlanması, diğer bir deyişle imajının alınması işlemi ile başlar. Alınan kimaj arızalı diskteki verilerin sektör sektör tamamını içermektedir. Eğer arızalı diskteki veriler klonlama yöntemiyle kalınamıyorsa fiziksel arıza söz konusu olup arızalı parçaların değiştirilmesiyle verilerel ulaşılmaya çalışılır. Burada en önemli husus sabit disklere profesyonel olmayan kişilerin müdahele ederek diske daha fazla zarar verme olasılığıdır. Çünkü disklere çok özel ortamlarda özel yazılım ve donanımlar ile uzmanlar tarafından müdahale edilmelidir.
DİKKAT ! Arızalı diskinize kesinlikle uzman kişiler dışında müdahale etmeyiniz, ettirmeyiniz!

SSD Veri Kurtarma
SSD (Solid State Drive) (Katı Hal sürücüsü) yapısında birleştirilmiş diğer bir ifadeyle RAID yapısına kavuşturulmuş hafıza çiplerinin bir araya getirilerek bir ya da birkaç kontrol çipi ile kontrol edilen, hareketsiz parçalardan oluşan Flash Memory lere nispeten dayanıklı ve oldukça hızlı disk sürücüleridir.
SSD mimarisinin en önemli parçaları hafıza ve kontrol çipleridir. İki çeşit hafıza çipi mevcuttur: NAND ve DRAM. Çoğu üretici NAND çipleri ucuz olmaları ve güç olmadan veri tutabilmeleri nedeniyle tercih ederler.Diğer taraftan DRAM çipler çok hızlı fakat pahalı olmalarıdır. Her iki çip MLC (Multi-level cell) ve SLC(Single-level cell) veri depolama metodunu kullanırlar.
SSD yapıları üreticelere göre çeşitlilikler arzeder, modelden modele değişir.Bahsedilen çip ve metodlar göre de çeşitli okuma, yazma ECC(hata doğrulama) ,şifreleme vs. sahiptir.
SSD sahip olduğu tüm yararları yanında, ne yazık ki, bu hatalara karşı bağışık değildir. Bu cihazlar içinde veri yapısı genellikle çok daha karmaşık ve RAID sistemlerinden daha hızlıdır. Farklı üreticilerin SSD sürücüleri daha iyi performans elde etmek için denetleyicileri özel bir şekilde programlanmış, veri bellek yongaları üzerinde depolanan algoritmaları ticari sır olarak korunmuştur. Bu nedenle, bu kontrol cihazları ile veri kurtarma sorunların kaynağıdır. SSD Veri Kurtarma işinde en büyük zorluklardan biridir.Verilere erişmek için, bellek yongalarının PCB kaldırılarak ve daha sonra bunların içerikleri bir NAND okuyucu kullanarak okumak gerekir gerekir. Bundan sonra, bu bellek yongaları içeriği bir eşleştirme algoritması tarafından monte edilmelidir ve denetleyiciler çalışma verileri doğru bir şekilde “görülebilir” olabilir bu yüzden taklit edilmelidir. Bu veriler daha sonra analiz edilir ve veriler kurtarılır.

Raid Veri Kurtarma
RAID (Redundant Array of Independent Disks) kısaltması olup yüksek hız, büyük kapasite ve yüksek güvenlik amacıyla birden fazla diski birleştiren teknolojidir. Bu birçok diskin bir yazılımla mantıksal olarak tek bir diskmiş gibi davranmasıyla ya da birden çok mantıksal bölümden oluşmasıyla meydana getirilerek oluşturulur. Veriler RAID seviyesine ya da tipine göre hız, güvenlik ya da yüksek kapasite önceliğine göre bu disklere mantıksal bir biçimde yazılır ve okunur.
RAID Veri Kurtarma İşlemi:RAID sistemini oluşturan disklerden öncelikle tüm veriler kopyalanır. Eğer disklerde fiziksel ya da mantıksal arızalar var ise bunlar önceden giderilir. Mantıksal ortamda önceden tespit edilen RAID seviyesi tekrar oluşturularak RAID tipine göre veriler kurtarılır.
RAID sisteminiz çöktü ise;
•RAID sisteminizdeki disklerden birini asla eski sistemlerde kullnılan disklerle dğiştirmeyin.
•Eğer disklerden normalin dışında ses geliyorsa sisteminizi derhal kapatın ve yetkili kişileri arayın.
•Sisteminizde değişiklik yapacaksanız verilerinizin mutlaka yedeğini alın.
•Disklerinizin RAID sıralamasını mutlaka not edin.
•RAID sistemlerdeki disklere normal veri kurtarma prosesleri uygulamayın.
•RAID diskler üzerinde DEFRAG auygulaması yapmayın.

Veri Kurtarma hizmet talepleri için bizimle iletişime geçebilir, ve veri kurtarma hizmetlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


İstanbul Ofis:
 

Fulya Mh. Mevlüt Pehlivan Sk. Ali Sami Yen Apt. 8/1 D6. Şişli/İstanbul

+05332419939

[email protected]

www.raidmerkezi.com.tr

 

Samsun Ofis:
 

Hürriyet Mh. Talimhane Cd. Ekol Apt. 1/3 İlkadım /Samsun

+03624200966

[email protected]

www.kbgh.com.tr

Yorum Yaz