Menderes’te Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali Rüzgarı

Menderes’te Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali Rüzgarı
Menderes’te Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali Rüzgarı

Menderes 26-29 Ocak tarihleri arasında Gastronomi Kültür ve Tanıtım Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Menderes Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda gerçekleşecek festivalde birbirinden farklı etkinlikler vatandaşlarla buluşacak.

haber arası detay

 

İlçede bulunan 10 STK ile Menderes Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de paydaş olduğu festival Menderes’te ilk olma özelliği taşıyor.

Birbirinden farklı yöresel lezzetlerin, hediyelik eşya stantlarının yer alacağı festivalde konserler ve halk dansları gösterileriyle de katılımcılar keyifli bir etkinliğe şahit olacak.

Özkan’dan festivale davet

26 Ocak Perşembe günü başlayacak festivalin çok eğlenceli ve lezzetli geçeceğini belirten Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Tüm hemşehrilerimizi, ücretsiz ikramların, göz alıcı stantların ve konserlerin yaşanacağı festivalimize davet ediyorum” dedi.

Özkan, Menderes Belediyesi olarak ilçenin tanıtımı konusunda festivaller yapmaya devam edeceklerini de belirterek sözlerini şöyle noktaladı:

“Menderes Belediyesi olarak ilçemizi ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak adına etkinliklerimize ve festivallerimize devam edeceğiz. Ayrıca bu anlamda çaba harcayan dernek ve STK’larımızı da desteğimizi sürdüreceğiz. Bu sayede Menderes’imiz bir marka kent haline gelecek.”


 

Yorum Yaz