Seferihisar projeleri masaya yatırıldı.

Seferihisar projeleri masaya yatırıldı.
Seferihisar projeleri masaya yatırıldı.

Başkan Aydın İlçe Yönetim Kurulu ve İlçe Başkan Danışmanlarıyla 2023 hedeflerini konuştu. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın Başkanlığında yapılan AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, Ana Kademe ve İlçe Başkan Danışmanlarının katılımıyla gerçekleşti. Seferihisar’da yapılan yatırımların son durumunu ve yapılacak yeni projeler hakkında bilgi aktaran Başkan Aydın, İlçe Başkan Danışmanlarının değerlendirmelerini dinledi. 

haber arası detay


AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulunun ve İlçe Başkan Danışmanlarının Seferihisar’da yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler hakkında istişarede bulunma ve değerlendirme yapma gündemiyle toplandığı haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın başkanlığında gerçekleşti. Proje ihalesi tamamlanan ve yer teslimi yapılan Girlen Balıkçı Barınağı çalışmalarının hızla ilerlediğini belirten Başkan Aydın, “Sığacıklı balıkçı ve tur teknesi işletmecisi hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan projenin ihalesi tamamlandı imzaları atıldı. Çalışmalar planlı bir şekilde en kısa zamanında hayata geçirilecek” diye konuştu. Yenileme çalışmalarında sona yaklaşan Ürkmez Şehit Osman Koç Stadı’nın da yakında teslim edileceğini söyleyen Başkan Aydın, “Tüm bu hizmetler teşkilatımızın hemşehrilerimizle birebir teması ve derdiyle dertlenmesi sayesinde hayata geçti. Bu sebepten ki yaptığımız her çalışma, gerçekleştirdiğimiz her proje Seferihisar’ın bir yarasına derman oluyor” ifadelerini kullandı.  


“Üst üste koyduğumuz her bir taş Seferihisar’ın çehresini aydınlatacak”
Hayata geçirilmesine katkıda bulundukları ve öncü oldukları tüm projelerin Seferihisar halkının bir sorununa ve bir ihtiyacına çözüm olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Üst üste koyduğumuz her bir taş Seferihisar’ın çehresini aydınlatacak. Bundan seneler sonra dönüp baktığımızda onurla ve gururla anacağız. Sizden istediğim hemşehrilerimizin her birine ulaşıp derdimizin Seferihisar’a değer katmak olduğunu anlatmanız. Bizler yaptığımız her güzel işle Seferihisar halkının güvenine talibiz” diye konuştu.


Yorum Yaz