TÜGİAD Ege Şubesi’nden Köşger’e ziyaret

TÜGİAD Ege Şubesi’nden Köşger’e ziyaret
TÜGİAD Ege Şubesi’nden Köşger’e ziyaret

TÜGİAD Ege Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Engin Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e ziyarette bulundu. TÜGİAD Ege Şubesi’nin çalışmaları hakkında İzmir Valisi Köşger’e bilgi veren TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Korkmaz, deprem bölgesi için İzmir Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi alarak TÜGİAD Ege Şubesi olarak İzmir Valiliği’nin yürüteceği her projenin bir parçası olmaya hazır olduklarını söyledi.  

haber arası detay


TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Korkmaz, deprem felaketinde yürütülecek her çalışmaya İzmir’in bir STK’sı olarak katkı koyduklarını, bundan sonra da desteğe hazır olduklarını ifade etti. İş dünyası olarak İzmir ve bölge için çalıştıklarını ifade eden Korkmaz, “Sayın Valimize ziyarette bulunarak derneğimizi ve yeni yönetimimizi tanıttık. Hem deprem bölgesine yönelik yaptığımız çalışmaları anlattık hem de TÜGİAD Ege Şubesinin Kentsel Dönüşüm Komisyonu tarafından hazırlanan “İzmir’in Dönüşümü Raporu” hakkında bilgi verdik. Sayın Valimiz Köşger’in gösterdiği sıcak yaklaşımdan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.


TÜGİAD Ege Şubesi yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Vali Köşger de deprem bölgesinde yapılan çalışmalar ile İzmir Valiliği bünyesinde yürütülen yardım organizasyonları hakkında bilgiler paylaştı. Ziyaretten dolayı TÜGİAD Ege Şubesi’ne teşekkür eden İzmir Valisi Köşger, “TÜGİAD Ege Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

TÜGİAD
Türkiye’deki ilk ulusal ve tek uluslararası genç iş İnsanları derneği olarak, kurulduğu yıl olan 1986’dan bu yana, Türkiye çapında 900’den fazla üyemizle 60’tan fazla sektörü temsil etmekteyiz. Üyeleri; 19 milyar dolarlık ihracat hacmine sahip olup, dünya çapında 100 ülkeye ihracat yapan Derneğimiz, yıllık 70 milyar dolarlık ticaret hacmine sahiptir. 
Yerel ekonomiye destek için yürüttüğümüz projelerin yanı sıra uluslararası çalışmalarımız kapsamında, Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES for Europe) Başkanlığı ve Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu (JEUNE) Başkan Yardımcılığı görevlerimizi yürütürken, G20 Genç Girişimciler İttifakı’nda da Türkiye’yi temsil eden tek STK olarak Zirvelere ve çalışma gruplarına katılıyoruz. Yurt dışındaki faaliyetlerimiz kapsamında, ticari ziyaretlerimizi de aralıksız sürdürmekteyiz.


Türkiye’deki KOBİ'lerin ve girişimcilerin ülke çapında temsilcisi olmasının yanı sıra TÜGİAD, üyelerini uluslararası platformda Vancouver, Toronto, New York, Milano, Selanik, Bükreş, Katar, Brüksel, Londra, Kırgızistan ve İrlanda’daki temsilcilikleri aracılığıyla da desteklemektedir. 
TÜGİAD’ın Ankara, Bursa, Ege ve Çukurova ve Eskişehir olmak üzere 5 şubesi vardır.
TÜGİAD Bünyesinde; Girişimcilik ve İnovasyon, Uluslararası İlişkiler, Parlamento ile İlişkiler, Hukuk, iş Geliştirme ve Sosyal İlişkiler Komisyonu olmak üzere 5 komisyon bulunmakta ve TÜGİAD misyonu yönünde çalışmalar gerçekleştirmektedir.
TÜGİAD’ın vizyonu, Türk genç girişimcilerince ilk sırada tercih edilen, sosyo-ekonomik değişim, istihdam yaratma ve ekonomik kalkınma konularında karar vericileri, medyayı ve kamuoyunu etkilemeye odaklanmış lider bir Sivil Toplum Kuruluşu olmaktır. Aynı zamanda genç girişimcilerimizin Türkiye’deki ve Dünya’daki sesi olarak Türk genç girişimcisini Dünya’ya tanıtmaktır.
BAŞKANLARIMIZ
1986 - 1994 Kurucu ve Onursal Başkan Cefi KAMHİ
1994 - 1998 Murat BEKDİK
1998 - 1999 Hamdi AKIN
1999 - 2002 Muharrem YILMAZ
2002 - 2004 Hayati KAYA
2008 - 2010 Lütfü KÜÇÜK
2010 - 2012 Murat ÇOSKUNKAN
2012 - 2014 Ali YÜCELEN
2014 - 2015 Ali YÜCELEN
2015 - 2016 Rahmi ÇUHACI
2016 – 2018 Ali YÜCELEN
2018 – 2020 Anıl Alirıza ŞOHOĞLU
2020 – ……... Nilüfer ÇEVİKEL

Yorum Yaz