Ulamış’ ta yeni bir çok fonksiyonlu gastronomi noktası, Ortak Alan hizmete açılıyor.

Ulamış’ ta yeni bir çok fonksiyonlu gastronomi noktası, Ortak Alan hizmete açılıyor.
Ulamış’ ta yeni bir çok fonksiyonlu gastronomi noktası, Ortak Alan hizmete açılıyor.

İzmir'in günden güne artan gastronomi ile ilgili faaliyet alanı ihtiyaçlarına ve alternatif buluşma noktası gereksinimine tam anlamıyla cevap verecek bir nokta ORTAK ALAN 10 dönümlük bir mandalina bahçesi içinde doğaya, yerli üretime ve özellikle kadın emeğine saygılı bir tesis kuruldu. "Ortak Alan parçası ol- paylaş" mottosu ile bireysel ve kurumsal misafirlerini toplantılar- davetler ve özel gastronomi organizasyonları ile karşılamaya hazır.

haber arası detay


 
Profesyonel bir mutfağa sahip Ortak Alan ; Şef Semen Öner'in gastronomi danışmanlığında,  yeme- içme sektörünün ürün tanıtımları, özel tadım aktiviteleri, ürün eğitimleri gibi alanlarda hizmet verecek. Ayrıca bireysel misafirlerine de gastro Showlar ve chefs table hazırlamak için mükemmel bir tasarıma sahip. 
 
Kurumsal misafirler için de toplantı salonu ve eğitim mekanları içeren ortak alan tüm gün sadece o kuruma kapatılabilecek özel bir mekan. Ekipleri ile özel bir gün yaşamak isteyen tüm kurumsal misafirleri her türlü toplantı ihtiyacını karşılayacak şekilde ağırlayabilecek olan mekanda gastronomik bir ayrıcalık da yaşamak mümkün olacak. Hem toplantı hem de özel bir yemek ile değerli bir çalışma günü özel bir gastronomi gününe dönüşmüş olacak.


 
Misafirlerine özel partiler, doğum günü kutlamaları, davetlerde de hizmet verebilecek olan mekanın kapalı alan kapasitesi  50 kişilik, açık alan kapasitesi 250 kişilik.

2023 ikinci yarısında konaklama hizmeti de eklenecek olan tesis 07:00-24:00 arası rezervasyon ile hizmet veriyor.

Her şeyiyle size özel bir davet ya da çalışma günü için lezzet ve kişiye- kuruma özel sürprizlerle dolu Ortak Alan sizlere kapılarını 27 Ocak da açıyor. Açılış davetiyesini ekte bulabileceğiniz Ortak Alan'ın bu özel gününde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

ADRES:    ARAPLAR CADDESİ NO 62 ULAMIŞOVA SEFERİHİSAR İZMİR
TELEFON    0 501 007 63 15          
DEMETER KİMYA VA GIDA SAN TİC LTD STİ
DEMETER Kimya ve Gıda Sanayi
Demeter Kimya ve Gıda Sanayi 2003 yılında Türkiye ve komşu ülkeler için fonksiyonel ve natürel gıda hammaddeleri tedarikçisi olarak ticaret hayatına başlamıştır.

Ticari hayatına başladığı günden beri kalite ve güveni ilke edinen Demeter Kimya ve Gıda dünya hammadde üretimini elinde bulunduran sayılı firmaların Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Fransa, Belçika, Hollanda, Amerika, İspanya Uzak doğu ve Almanya’da modern teknoloji ve verimli ürün ıslahı ile kendi denetimlerinde yetiştirilen mahsullerden elde ettikleri hammaddeleri üreten bu firmaların Türkiye distribütörlüğünü yapan seçkin firmalardan biri olmaktan gurur duymaktayız.

İyi beslenme iyi fiziksel ve zihinsel sağlığın temelidir. Amacımız, daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak yenilikçi ürünler arayan insanlara kaliteli güvenilir hammaddeleri sunmaktır.

Gıda maddeleri üretiminde kullanılacak en sağlıklı, en doğal ve en fonksiyonel ürün gruplarını araştırarak müşterilerimize en iyisini sağlamayı, dostluk ve güven çerçevesinde ilişkilerimizi ve ürünlerimizi geliştirmeyi ve sektörün lideri konumuna ulaşmayı hedefliyoruz.

Yorum Yaz