Genç  Siyasetçi Kazım Yevimli alan çalışmalarını hızlandırdı...

CHP'den 28.dönem milletvekili aday adayı olan genç siyasetçi Kazım Yevimli İzmir Karaburun ilçesinde hız kesmeden alan çalışmalarına devam ediyor.


Genç ve dinamik siyasetçi Kazım Yevimli Karaburun belediye başkan aday adaylığını açıkladığını andan itibaren sahadan inmiyor. Sahada tek kişilik ordu gibi bıkmadan usunmadan çalışıyor , hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden tüm yurttaşları kucaklıyor. Karaburun da yapmak istediği projelerini anlatıyor. Halkın sorunlarını dinliyor ve takipçisi oluyor. 


KARABURUN'A YÜZYILIN PROJELERİ İLE GELİYOR.
Genç siyasetçi Kazım Yevimli " CHP'nin asil çocuğu olduğunu, CHP li siyasi büyüklerinin de desteği ile alanlara çıktığını, halka hizmet etmenin kendisi için büyük haz olduğu, Karaburun Belediye Başkanlığına talip olduğu, ayağı yere basan projeler ile geleceklerini dile getirdi. Herzaman CHP büyüklerimin desturu ile yoluma devam ediyorum. Büyüklerini saymayan, küçüklerini sevemez, CHP Büyüklerim her zaman bana destek olmuştur. Bu anlamlı kutsal dava yolunda da destek olacaklardır  dedi.

İLHAM KAYNAĞIM '' GAZİ MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK'TÜR."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gittiğini dile getiren Kazım Yevimli; " Gelişen ve Değişen teknolojik dünyamızda , teknoloji nimetlerinden her zaman fayadalanacağız. Yeni nesil Akıllı kentler, Sürdürelibilir Çevre ve Eko sistemin döngünüsü baz alarak, Laik , demokrat ve Atatürkçü kimliğim in yanı sına Eko sisteme katkı sunan Ekolojik Yaşam Köyleri projelerim, İdeal Cumhuriyet Köyü Projem ile İzmir Karaburun ilçesini referans şehir yapmak için yollara koyulduğunu ifade etti. Önümüzdeki Günlerde projelerinin lanmsanını yapacağını dile getiren   Yevimli; Her zaman Gelenekten, Geleceğe , örfümüzü , adetlerimizi unutmadan, inançlara saygılı, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden CHP nin kucaklayıcı yüzü ile halkımızı tanıştaracığım. 
Teknolojinin nimetlerinden faylalanacağımız gibi ; İnançlara saygılı, laik cumhuriyetin temel direklerini yaşatarak, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. dedi.


 

KARABURUN'DA GENÇ İŞSİZ KALMAYACAK...
Gençlerin iş istihdamını üzerine büyük büyük projelerinin olduğunu dile getiren Yevimli;  önceliğimiz 15-24 yaş grubu gençlerimize iş istihdamı sağlamak, ardından diğer yaş gurubları üzerine projeler üretmek, Her evde kaynamayan tencere bırakmamak üzere gece gündüz uzman kadromuzla birlikte çalışıcağız. işsizlik ve iş bulma konusunda büyük tecrübey sahip olan  Genç siyasetçi Kazım  Yevimli; bugüne kadar 10 bin kişiyi meslek sahibi yaptım. Bu konuda 10 bin  kişilik refaransa sahibim. işsizliğin ne demek olduğunu en iyi bilen benim. Sadece İzmir değil, tüm Türkiye'de iş bulma mekanizmamız işleyecek dedi.

KARABURUN DENİNCE AKLA EKOLOJİK YAŞAM KÖY PROJELERİ GELECEK.
Turizm de farkındalık yapmak için Ekolojik turizm, Agro(tarım) çiftlik turizmi, Doğa Turizmi yeni nesil  turizm anlayışını getireceklerini dile getiren Yevimli; Teknolojimiz müthiş bir hızla ilerliyor, Ama doğaya hasret giderek artıyor, Ekolojik yaşamı bozmadan, Doğayı incitmeden, doğaya uyumlu, insanların ekip, biçme faliyetlerine katılıcağı, Ekolojik Yaşam Köyleri, Çiftlik Turizm tesisleri, Gastronomi Lokantaları, Tıbbi aramotik bitki yetiştiriciliği, Yöresel Lezzet Durakları gibi birçok projelerinin olduğunu dile getiren Kazım Yevimli; Başarmak için inanmak şarttır, İnanmak Başarmanın yarısıdır. Kendime ve ekibine inanıyor, Başarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz... ifadelerine yer verdi.

KARABURUN KOOPERATİFLEŞMEDE EKOL KENT OLACAK.
Ülkemizde Kooperatifçilik denince akla Karaburun gelecek, Tarımsal ve Hayvansal Kooperatif Birliklerini artıracağız. Kooperatifçilikte markalaşma, ulusal ve uluslarası pazara açılarak ilçemizin kazancını artıracağız dedi. Karaburun'da kooperatifleşmede Hollanda modelini uygulayacağız. Bugün 17 milyon nüfuslu Hollanda , Kooperatifçilik ve Bilimsel üretim ile yılda 120 milyar dolar ihracat yapmaktadır. Ülkemizde ise Kooperatifçilik halen yerinde saymaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; hemen her meclis konuşmasında kooperatifçilik üzerinde durmuştur. Kooperatifçiliğe büyük önem vermiştir. Atatürk'ün izinden giden genç siyasetçi olarak; kentimizde kooperatifçiliği bilimsel ve akılcı yöntemlerler ile yapacağız. ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yaz