Bornova Erzurumlular Derneği 6.olağan Kongresi Yapıldı

Bornova Erzurumlular Derneği 6.olağan Kongresi Yapıldı
Bornova Erzurumlular Derneği 6.olağan Kongresi Yapıldı

Bornova Erzurum kültür ve dayanışma derneği 6. Olağan kongresi yapıldı. Divan başkanlığını Ege Bölgesi Erzurum dernekler birliği federasyonu onursal genel başkanı Muzaffer Okumuş’un yaptığı kongrede Edip Söğütlü yeni dernek başkanı olarak seçildi. 

haber arası detay

 

Bornova Altındağ Atatürk kültür merkezi sivil toplum kuruluşları yerleşkesinde yapılan 6.Olağan kongrede Ege Erzurum Dernekler birliği federasyonu genel başkanı Zakir Salmanoğlu, Federasyon Onursal genel başkanı Muzaffer Okumuş, dernek Başkanları, Siyasi parti temsilcileri, il başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Birçok ilin federasyon ve dernek başkanları ve Bornova Erzurumlular dernek yönetimi katıldı. 

Başkan Edip Söğütlü yaptığı açıklamada; “Bu dönem Bornova’daki Erzurumlular Edip Söğütlü'yü seçti, Eski yönetime katkılarından dolayı teşekkür etti, Yeni yönetimimize ve yeni katılan üyelere hoş geldiniz diyorum. Bundan sonra derneğimizin daha aktif çalışması için elimizi taşın altına koyacağız, Derneğimiz adına birçok projeleri hayırlısı ile hayata geçirmeyi planlıyoruz. Dedi


Bu kapsamda, 3 ayda bir kez olmak üzere Eğitim seminerleri verilmesi, Kadınlara yönelik halk eğitim destekli evde çocuk bakım kursların düzenlenmesi, Kadınlara yönelik Aerobik, Yoga ve doğa yürüyüşlerinin gerçekleşmesi, Gençlerimize yönelik halk oyunlarının düzenlenmesi, Kadınlara yönelik el becerileri kursları düzenlenmesi, Kültür etkinlikleri düzenlenmesi, Öğrencilere Burs sağlanması, Dar gelirli ailelere maddi destek sağlanması, Erzak yardımlarının yapılması, Toplu sünnet şöleni düzenlemesi gibi faaliyetleri planlıyoruz ”diye konuştu.


Yeni seçilen yönetim ise şu şekilde; Başkan Edip Söğütlü, Başkan vekili Taner Kılıç, Başkan vekili Ferman şahin, Başkan yardımcıları Av. Ensar Sağır, Zemingül Arslan, İhsan Koştu, Osman Bulur, Ayfer Karaman, Mine Akkuş, Ümit Ardahan, Fehmi Yılmaz, Muharrem Kasımoğlu, Hüsamettin Dağcı, Güven Emsen, Genel sekreter Bülent Özmen, Genel sekreter yardımcısı Ümit Ardahan, Kadın Kolları başkanı Hatice Çam, Gençlik kolları başkanı Yunus Emre Koç seçildi. 

İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluştu,
Mehmet Atiş,SinanGültekin, AbitEser, İkramAydemir,Dr.MetinYaşar, TacettinBulut, HaşimIşık, BilalKırkpınar, SavaşKaradüz,YunusDiler, Resul Tekin ve Sait Kacır yönetime seçildi. Yedekliste, EşrefErtaş, Mahmut akmaz, Ömer Aslan Yavuz Algan, Levent Koç, Fahri Çakır, Murat Kömürcü

Yorum Yaz