DMI, Avusturya Hidrojen Ekonomisi Delegasyonuna Katıldı

DMI, Avusturya Hidrojen Ekonomisi Delegasyonuna Katıldı

Doosan Mobility Innovation, 4-5 Mart tarihlerinde iki gün online olarak düzenlenen Avusturya Hidrojen Ekonomisi Delegasyonu'na katıldı. Bu etkinlik, iki ülke arasında hidrojen ekonomisi ile ilgili işbirliği arayışı ve 2 ülke arasında ortak projelerin keşfedilmesi için temel oluşturmak amacıyla tasarlandı. H2KOREA ve Kore Hidrojen Endüstrisi Derneği sponsorluğunda Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Temsilcisi ev sahipliği yaptı.

haber arası detay

Avusturya Hidrojen Ekonomisi Delegasyonu, Avusturya Federal İklim, Çevre ve Enerji Bakanlığı başkanlığında, Avusturya Federal İklim, Çevre ve Enerji Bakanlığı başkanı, Federal ve yerel hükümet kurumları, ilgili kamu kuruluşları, ekonomik kuruluşlar dahil olmak üzere 30 kişiden oluşmaktadır. Hidrojenle ilgili şirketler, araştırma enstitüleri, dernekler ve Kore'deki Avusturya Büyükelçiliği çalışanları.

DMI, hidrojen drone teknolojisi, uygulamaları ve gelecekteki gelişim yol haritası hakkında Soru-Cevap içeren 50 dakikalık bir sunum gerçekleştirdi. Bu günkü sunum, hidrojen yakıt hücrelerinin mükemmel enerji yoğunluğu, kullanım ömrü ve kısa şarj süresi gibi pillere kıyasla avantajlarına odaklandı. DMI, özellikle dünyanın ilk 50 mikro MEA'sını uygulayarak yakıt hücresi güç paketinde ağırlık azaltımı sağladı ve hibrit bir batarya ile kalkış, iniş ve beklenmedik rüzgarlı durumlar için hazırlandı. Hidrojen uçağı şu anda teslimat, tesis denetimi, kamu güvenliği ve doğal çevre izleme gibi alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Ayrıca Kore Gaz Şirketi, Kore Gaz Güvenliği Şirketi, Hyundai Motor Şirketi, Doosan Yakıt Hücresi ve Hidrojen Enerjisi Ağı, Kore'nin hidrojen ekonomisini tanıtmak ve olası teknoloji, iş planı ve temsilci kuruluşların ve şirketlerin gösteri tabanlı işbirliğini tartışmak için etkinliğe katıldı. .

Etkinlikten önce, Avusturya Hidrojen Teknolojisi Misyonu, hidrojen drone'nun uçuşu ve DMI'nin çevre odaları hakkında bir tur yapmak için DMI ofisini ziyaret etti.

Sunumun ardından, Avusturyalı hidrojenle ilgili şirketler, DMI'nin hidrojen yakıt hücresini diğer ekipmanlara ve DMI tarafından geliştirilen hidrojen tankına entegre etme olasılığına büyük ilgi gösterdi.

Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Sorumlusu Wolfgang Costinger, "Sunum, Güney Kore'deki hidrojen ekonomisinin mevcut ilerlemesini ve ayrıca yeni karbonsuz enerji kaynaklarının yaklaşan döneminde daha geniş perspektifleri anlamak için çok bilgilendirici, anlayışlı ve yardımcı oldu" dedi. Kore. "Öğrenme, paylaşma ve ilgili bilgileri etkileşimli olarak ekleme konusunda herhangi bir eksiklik yoktu ... Bu yılki delegasyon etkinliği, hidrojen endüstrisinde Güney Kore ve Avusturya arasında daha fazla ticaret şansı açmak için başka bir basamak olacak."
 

Yorum Yaz