136. Geleneksel Pilav Günü'nde Atatürk Lisesi Mezunları Coşkuyla Buluştu

136. Geleneksel Pilav Günü'nde Atatürk Lisesi Mezunları Coşkuyla Buluştu
Türkiye'nin dört bir yanından gelen mezunlar, İzmir Atatürk Lisesi'nin 136. Geleneksel Pilav Günü'nde bir araya gelerek özlem gidermenin mutluluğunu yaşadı.
136. Geleneksel Pilav Günü'nde Atatürk Lisesi Mezunları Coşkuyla Buluştu

Nilüfer Çınarlı Mutlu, Atatürk Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü'nde Mezunlarla Buluştu: "Her Zaman Okulumuzun ve Öğrencilerimizin Yanındayız"

haber arası detay

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 136. Geleneksel Pilav Günü'nde yaptığı konuşmada, Atatürk Lisesi'nin her zaman Konak Belediyesi'nin desteğini alacağını söyledi.

Nilüfer Çınarlı Mutlu, Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi'ni Gezdi

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Pilav Günü'ne katılımının ardından İzmir Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi'ni gezerek tarihi eserleri inceledi.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Atatürk Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü'nde Öğrencilerle Buluştu
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 136. kez düzenlenen İzmir Atatürk Lisesi Geleneksel Pilav Günü'ne katılarak, okulun mezunları ve öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte anlamlı bir konuşma yapan Başkan Mutlu, Konak Belediyesi olarak her zaman okulun ve öğrencilerin yanında olduklarını vurguladı.

Pilav Günü'ne Yoğun İlgi

İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı ve İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği tarafından bu yıl 136. kez düzenlenen Geleneksel Pilav Günü'ne yoğun ilgi gösterildi. Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen mezunlar, bu anlamlı buluşmada bir araya gelerek özlem gidermenin mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Mutlu'dan Mezunlara ve Öğrencilere Mesaj

Etkinlikte bir konuşma yapan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Atatürk Lisesi'nin çok kıymetli mezunlarına, değerli öğrencilerine ve sevgili yöneticilerine hitaben şunları söyledi:

"Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben buraya çok yakın oturuyorum, İzmir Atatürk Lisesi önünden her gün yürüyerek geçiyorum. Her seferinde de buradan mezun olan öğrenciler nereleri kazanmış diye bakıyorum. Gerçekten çok gurur verici... Bu kadar pırıl pırıl öğrencilerin yetiştiği, Konak'ın ve İzmir'in bu çok köklü okulunun bundan sonra da büyük başarılara imza atacağını biliyorum. Biz Konak Belediyesi olarak her zaman okulumuzun ve öğrencilerimizin yanındayız. Pırıl pırıl, çağdaş, Atatürkçü ve ilerici öğrencilerin yetişmesi için bir adım uzağınızdayız. Her zaman birlikte, güzel işlerde yer almak dileğiyle."

Müze ve Kütüphane Ziyaret Edildi

Protokol konuşmalarının ardından pilav ikramı gerçekleşti. Daha sonra Başkan Mutlu, eşi Necip Mutlu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler ve İzmir Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı İhsan Tutum ile birlikte İzmir Atatürk Lisesi Müze ve Kütüphanesi'ni gezdi. Burada yer alan eserler hakkında Vakıf Başkanı Tutum'dan bilgi alan Başkan Mutlu, hepsini tek tek ilgiyle inceledi. Başkan Mutlu'ya günün anlam ve önemine ithafen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi hediye edildi.

Etkinliğin Önemi

Geleneksel Pilav Günü, İzmir Atatürk Lisesi'nin mezunları ve öğrencileri için bir araya gelerek özlem gidermenin ve okul birlik ve beraberliğini pekiştirmenin bir vesilesi olması açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca bu etkinlik, okulun eğitim ve öğretime katkıda bulunmasına da yardımcı olmaktadır.

Sonuç

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'nun katılımıyla gerçekleşen İzmir Atatürk Lisesi Geleneksel Pilav Günü, coşkulu ve anlamlı bir şekilde kutlandı. Etkinlik, okulun köklü geçmişine ve saygın geleneğine bir kez daha vurgu yaparken, mezunlar ve öğrenciler arasında da duygusal bağların güçlenmesine katkıda bulundu.

Yorum Yaz