Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’ne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’ne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu
Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’nde Coşkuyla Karşılandı
Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’ne Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bir dönem daha belediye başkanlığına aday gösterildiğini açıkladıktan sonra CHP Dikili İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Kırgöz, partililerle birlikte esnafı da gezerek bol kazanç dileklerinde bulundu.

haber arası detay

CHP Parti Meclisi’nin kararıyla bir dönem daha belediye başkanlığına aday gösterilen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililerin sevgi gösterilerine mazhar oldu. Kırgöz, yeni dönemde de Dikili’ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Parti Meclisi’nin aldığı kararla bir dönem daha belediye başkanlığına aday gösterildiğini duyurdu. Kırgöz, bu vesileyle CHP Dikili İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Kırgöz, geçen dönem Dikili’ye birçok proje kazandırdıklarını, yeni dönemde de aynı çalışma azmi ve heyecanıyla Dikili’yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Örgütü’nü Ziyaret Etti

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi’nin aldığı kararla bir dönem daha belediye başkanlığına aday gösterildiğini açıkladı. Kırgöz, bu vesileyle CHP Dikili İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Kırgöz, kendisine gösterilen güvene teşekkür ederek, yeni dönemde de Dikili’ye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Kırgöz, “Partimizin en üst karar organı olan Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi tarafından yeni dönem için tekrar Dikili Belediye Başkanı adaylığına layık görüldüm. Bu büyük onur ve sorumluluğu bana veren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere tüm parti yöneticilerimize, il ve ilçe örgütümüze ve bana her zaman destek olan Dikili halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kırgöz, geçen dönem Dikili’ye birçok proje kazandırdıklarını, yeni dönemde de aynı çalışma azmi ve heyecanıyla Dikili’yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Kırgöz, “Geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de Cumhuriyetimizin kurucusu, kurtuluşun partisi CHP’nin semsiyesi altında olmakla birlikte tüm Dikili’yi kucaklayan bir anlayışla görev yapacağız. 5 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak Dikili için çalıştık, ürettik. Bu dönem ustalık dönemimiz, çok iyi hazırlandık. Hep birlikte bir olmaya, birlik olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de Cumhuriyet değerlerini sözde değil özde benimsemiş, Atatürk İlke ve Devrimlerini rehber edinmiş bir anlayışla Dikili için gece gündüz çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Kırgöz, partililerle birlikte Dikili esnafını gezerek bol kazanç dileklerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar da Kırgöz’e sevgi gösterilerinde bulunarak, başarılar diledi.

Yorum Yaz